Παρουσιάσεις γάμου PowerPoint

Δημιουργήστε μια λωρίδα μνήμης Trip Down σε μια παρουσίαση γάμου

Όλοι αγαπούν μια γαμήλια δεξίωση. Η τελετή τελείωσε και όλοι οι παίκτες και οι επισκέπτες είναι χαλαροί και χαρούμενοι.

Πολλές γαμήλιες δεξιώσεις σήμερα θα παρουσιάσουν μια τρέχουσα παρουσίαση του PowerPoint με παλιές φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού και τις κάλπες τους, τόσο πριν όσο και μετά τη συνάντησή τους. Τα καλά νέα είναι ότι είναι πραγματικά εύκολο να δείξεις την αγάπη στο ζευγάρι δημιουργώντας μια παρουσίαση του PowerPoint στο γάμο.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις δέκα συμβουλές παρακάτω ως οδηγό για να οργανωθείτε και να δημιουργήσετε μια υπέροχη μνήμη για τους νεόνυμφους.

01 από 10

Πρώτα πρώτα πράγματα - Κάντε μια λίστα ελέγχου

Λίστα ελέγχου γάμου PowerPoint. εικόνα ευγένεια της Microsoft

Είστε πρόθυμοι και σκεφτείτε ότι είστε όλοι έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε αυτήν την προβολή διαφανειών του PowerPoint. Ωστόσο, είναι καλύτερο να καθίσετε, να περάσετε από τις ιδέες σας και να κάνετε μια λίστα ελέγχου για το τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να συγκεντρώσετε για αυτή την περίσταση.

02 από 10

Ξεκινήστε τη συλλογή

Συλλέξτε παλιές φωτογραφίες για παρουσίαση του γάμου PowerPoint. © Wendy Russell

Σκεφτείτε τι θα θέλατε να μοιραστείτε με το ευτυχισμένο ζευγάρι καθώς και με όλους τους επισκέπτες. Κάντε το αληθινό "ταξίδι κάτω από τη λωρίδα μνήμης" με την αναζήτηση:

Ο κατάλογος είναι μόνο όσο η φαντασία σας κάνει μια πολύ ξεχωριστή παρουσίαση.

03 από 10

Βελτιστοποιήστε τις εικόνες - μια καλύτερη πρακτική χρήσης

Περικοπή φωτογραφιών για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου για χρήση στη παρουσίαση του PowerPoint στο γάμο. Συλλογή φωτογραφιών για γάμο PowerPoint © Wendy Russell

Η βελτιστοποίηση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να υποδείξει μια αλλαγή σε μια φωτογραφία για να την μειώσει τόσο σε οπτικό μέγεθος όσο και σε μέγεθος αρχείου, για χρήση σε άλλα προγράμματα. Θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε αυτές τις φωτογραφίες πριν τις τοποθετήσετε στην παρουσίασή σας. Αυτό ισχύει και για την προαναφερθείσα ερωτική επιστολή. Οι σαρωμένες εικόνες είναι συχνά τεράστιες.

04 από 10

Το εργαλείο ψηφιακού άλμπουμ φωτογραφιών είναι γρήγορο και εύκολο

Γαμήλιες παρουσιάσεις PowerPoint χρησιμοποιώντας ψηφιακό εργαλείο άλμπουμ φωτογραφιών. Ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών PowerPoint © Wendy Russell

Αυτό το εργαλείο ήταν γύρω για τις τελευταίες εκδόσεις του PowerPoint. Το εργαλείο " Άλμπουμ φωτογραφιών ". Αυτό το καθιστά εύκολο και γρήγορο να προσθέσετε ταυτόχρονα μία ή περισσότερες φωτογραφίες στην παρουσίασή σας. Τα εφέ, όπως τα καρέ και οι λεζάντες, είναι έτοιμες και διαθέσιμες για να τζαζ μέχρι την επιθυμία σας.

Ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών στο PowerPoint 2010
• Ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών στο PowerPoint 2007
• Ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών στο PowerPoint 2003
Περισσότερο "

05 από 10

Συμπίεση φωτογραφιών για τη μείωση του συνολικού μεγέθους αρχείου

Συμπίεση φωτογραφιών για παρουσίαση του γάμου PowerPoint. Συμπίεση φωτογραφιών © Wendy Russell

Εάν δεν γνωρίζατε πώς ή δεν θέλατε να ασχοληθείτε με τη βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σας, (βλ. Βήμα 2 παραπάνω), έχετε μία ακόμα πιθανότητα να μειώσετε το συνολικό μέγεθος του αρχείου της τελικής σας παρουσίασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Συμπίεση φωτογραφιών . Με τη συμπίεση των φωτογραφιών, η παρουσίαση θα τρέξει πιο ομαλά.

• Συμπίεση φωτογραφιών στο PowerPoint 2010
Συμπίεση φωτογραφιών στο PowerPoint 2007
• Συμπιέστε φωτογραφίες στο PowerPoint 2003

06 από 10

Πολύχρωμα υπόβαθρα ή πρότυπα σχεδίασης / θέματα

Θέμα σχεδίου γάμου PowerPoint. Θέματα σχεδίασης του PowerPoint © Wendy Russell

Είτε θέλετε να μεταβείτε στην εύκολη διαδρομή και απλά να αλλάξετε το χρώμα φόντου της παρουσίασης είτε να αποφασίσετε να συντονίσετε το σύνολο της επίδειξης χρησιμοποιώντας το θέμα της ολόμορφη σχεδίασης είναι ένα απλό θέμα με μερικά κλικ.

Κατεβάστε το δωρεάν πρότυπα του γάμου PowerPoint

Προσθήκη χρωμάτων φόντου και γραφικών
PowerPoint 2010
• Το PowerPoint 2007
• PowerPoint 2003

Χρησιμοποιήστε πρότυπα σχεδίασης / θέματα
PowerPoint 2010
• Το PowerPoint 2007
PowerPoint 2003

07 από 10

Χρησιμοποιήστε τις μεταβάσεις για την ομαλή αλλαγή από μία διαφάνεια σε άλλη

Χρησιμοποιώντας μεταβάσεις σε μια παρουσίαση του PowerPoint γάμου. © Wendy Russell

Κάντε την παρουσίαση να μετακινείται ομαλά από τη μια διαφάνεια στην άλλη, εφαρμόζοντας μεταβάσεις . Αυτές είναι οι ρέουσες κινήσεις ενώ συμβαίνει η αλλαγή. Εάν παρουσιάζετε διαφορετικά θέματα που αντιμετωπίζονται (όπως τα νεαρά χρόνια, τα χρονολογικά χρόνια και απλά η απλή διασκέδαση), τότε ίσως είναι μια ιδέα να εφαρμόσετε μια διαφορετική μετάβαση σε ξεχωριστά τμήματα, για να τα ξεχωρίσετε. Διαφορετικά, είναι καλύτερο να περιορίσετε τον αριθμό των κινήσεων, έτσι ώστε το κοινό να επικεντρώνεται στην εκπομπή και όχι σε ποια κίνηση θα γίνει στη συνέχεια.

• Διαφάνειες διαφάνειας στο PowerPoint 2010
5 συμβουλές σχετικά με τις μεταβάσεις διαφανειών
Μετατοπίσεις διαφανειών στο PowerPoint 2007
Διαφάνειες διαφάνειας στο PowerPoint 2003

08 από 10

Τι είναι ένα γάμο χωρίς μουσική;

Ηλεκτρονική γάμου του PowerPoint. Μουσική γάμου © Stockbyte / Getty Images

Κάθε ζευγάρι έχει "το τραγούδι τους". Προσθέστε αυτό το τραγούδι στην παρουσίαση και παρακολουθήστε το ευτυχισμένο ζευγάρι βλέμμα αγαπητικά ο ένας στον άλλο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα από ένα τραγούδια στην παρουσίαση και να ξεκινήσετε και να σταματήσετε σε συγκεκριμένες διαφάνειες για εφέ ή να έχετε ένα τραγούδι να παίζετε σε ολόκληρη την προβολή διαφανειών.

Παγκόσμια τραγούδια μουσικής για γάμους

Προσθήκη μουσικής στο PowerPoint 2010
Προσθήκη μουσικής στο PowerPoint 2007
Προσθήκη μουσικής στο PowerPoint 2003
• Επίλυση προβλημάτων μουσικής PowerPoint

09 από 10

Αυτοματοποιήστε την Παρουσίαση Γάμου

Προσαρμοσμένες χρονικές στιγμές και εφέ του PowerPoint. Ώρες του PowerPoint © Stockbyte / Getty Images

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να παρακολουθήσετε όλοι απολαμβάνοντας όλη τη σκληρή δουλειά σας. Απλά αυτοματοποιήστε την προβολή διαφανειών, ώστε να αναπαράγεται από μόνη της.

• Custom Timings and Effects στο PowerPoint

10 από 10

Πώς ήταν η πρόβα;

Αναδημιουργία του PowerPoint. Προγνώσεις του PowerPoint © John Rowley / Getty Images

Καμία εκπομπή δεν θα έμενε ποτέ ζωντανή χωρίς πρόβα. Το PowerPoint διαθέτει ένα κηλίδικο εργαλείο που σας επιτρέπει να καθίσετε και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να κάνετε κλικ στο ποντίκι όταν θέλετε να γίνει το επόμενο πράγμα - η επόμενη διαφάνεια, η επόμενη εικόνα να εμφανιστεί και ούτω καθεξής. Το PowerPoint θα καταγράψει αυτές τις αλλαγές και τότε θα ξέρετε ότι θα τρέξει από μόνο του - ομαλά, όχι γρήγορα και όχι πολύ αργή. Τι θα μπορούσε να είναι ευκολότερο;

• Εκπαιδευθείτε και καταγράψτε τους χρόνους του PowerPoint

Τώρα είναι ώρα εμφάνισης! Αφήστε το ρομαντισμό να συνεχιστεί ενώ καθίσετε με όλους τους επισκέπτες και να θαυμάσετε τα χειροκίνητα σας.