Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ενός Αποτυχημένου Store iTunes Κατεβάστε σε ένα iPhone

Ανακτώντας την ψηφιακή σας μουσική από ένα διακεκομμένο κατάστημα iTunes Download

Είναι σπάνιο να έχετε πρόβλημα να κατεβάσετε ψηφιακή μουσική από το iTunes Store στο iPhone. Όμως, τα πράγματα μπορούν και πηγαίνουν στραβά από καιρό σε καιρό. Εάν χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να αγοράσετε τραγούδια, τότε μπορεί να υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες οι λήψεις μπορούν να διακοπεί πριν ολοκληρωθούν. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, όπως:

Επαναφορά ανεπιτυχής λήψης τραγουδιού στο iPhone

  1. Στην αρχική οθόνη του iPhone, πατήστε στην εφαρμογή iTunes .
  2. Πατήστε στην καρτέλα Περισσότερα (κοντά στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης). Αυτό θα φέρει ένα υπομενού με επιπλέον επιλογές για επιλογή.
  3. Αγγίξτε την επιλογή Λήψεις . Αυτό θα εμφανίσει περιεχόμενο από το iTunes Store που δεν μεταφέρθηκε πλήρως στη συσκευή σας.
  4. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας Apple τότε θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Καταχωρίστε τα στοιχεία ασφαλείας και πατήστε το κουμπί Σύνδεση .
  5. Θα πρέπει τώρα να δείτε μια λίστα λήψεων που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αγγίξτε το βέλος δίπλα στη λήψη για να το ξεκινήσετε ξανά.

Εάν τα παραπάνω βήματα δεν διορθώνουν το πρόβλημα λήψης, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone σας και επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να διορθώσετε τη διαγραμμένη λήψη, ίσως αξίζει να επανεκκινήσετε τον οικιακό σας δρομολογητή Wi-Fi (αν χρησιμοποιείτε) για να δείτε αν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

Συμβουλές