Αφήστε τους αποστολείς να γνωρίζουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο

Η αναγνώριση της λήψης ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ευαίσθητη σε πολλές ρυθμίσεις

Συλλέξατε λοιπόν όλες τις πληροφορίες, το συσκευάσατε σε ένα προσεκτικά δημιουργημένο και εύκολο στην ανάγνωση μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσθέσατε ένα ωραίο χαιρετισμό, ένα δελεαστικό θέμα και κάποια συνημμένα που το υποστήριζαν και το έστειλαν σε μια ομάδα ανθρώπων.

Καμία απάντηση δεν είναι απαραίτητη, φυσικά ... αλλά ... έλαβαν όλοι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τόσο επιμελώς συνθέσατε; Πιθανώς. Μπορεί. Πώς μπορείτε να το ξέρετε;

Αποστολή αιτημάτων παραλαβής ανάγνωσης με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εάν χρησιμοποιείτε μια από τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Office Outlook ή το Mozilla Thunderbird που υποστηρίζει αποδείξεις ανάγνωσης, μπορείτε να επισυνάψετε ένα αίτημα ανάγνωσης ανάγνωσης στο email σας. Επιλέγετε την επιλογή προτού στείλετε το μήνυμα. Κάθε παραλήπτης που λαμβάνει το μήνυμα έχει την ευκαιρία να αναγνωρίσει την παραλαβή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το αίτημα ανάγνωσης ανάγνωσης δεν εγγυάται ότι θα λάβετε απάντηση. Δεν είναι όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζουν τη χρήση αποδείξεων ανάγνωσης και η επιλογή μπορεί να απενεργοποιηθεί ως τέλος του παραλήπτη όσων κάνουν. Ορισμένοι παραλήπτες ενδέχεται να μην θέλουν να αναγνωρίσουν ότι έλαβαν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο επειδή δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ό, τι περιέχει.

Συνήθως, οι αποδείξεις ανάγνωσης λειτουργούν καλύτερα σε μια εταιρεία όπου όλοι χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αίτημα για επιβεβαίωση

Αν έχετε δοκιμάσει τις αποδείξεις ανάγνωσης στο παρελθόν με υποτονικά αποτελέσματα ή εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν τις υποστηρίζει, δεν βλάπτει να ζητήσετε μια επιβεβαίωση. Προσθέστε μια γραμμή στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, όπως "Η προθεσμία μας είναι σφιχτή. Σας παρακαλούμε να παραλάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" ή "Στείλτε μια σύντομη απάντηση, ώστε να γνωρίζω ότι όλοι έλαβαν αυτές τις πληροφορίες". Είστε εξίσου πιθανό να λάβετε μια παραδοχή, όπως με τη χρήση των αποδείξεων ανάγνωσης.

Στο άλλο άκρο: Να ενημερώσετε τους αποστολείς ότι έχετε λάβει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στο λήμμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν περιλαμβάνει αίτημα παραλαβής ανάγνωσης και η υπηρεσία σας είναι συμβατή ή αν ο αποστολέας σας ζητήσει να απαντήσετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προχωρήστε και επιβεβαιώστε τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όσο για το υπόλοιπο email που λαμβάνετε, δεν χρειάζεται να αναγνωρίζετε την παραλαβή κάθε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εάν κάποιος είναι σημαντικός ή σχετίζεται με τις επιχειρήσεις, είναι απλή μια απλή απάντηση. Μερικές φορές, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χάνονται ή πέφτουν θύματα φίλτρων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Στείλτε μια γρήγορη σημείωση πίσω, ενδεχομένως υπό μορφή ανεπίσημης ευχαριστίας, για να επιβεβαιώσετε τη λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμη και αν δεν είναι απαραίτητη η απάντηση.

Αναγνώριση παραλαβής ακόμη και αν σκοπεύετε να απαντήσετε αργότερα

Ακόμα και αν σκοπεύετε να απαντήσετε αργότερα, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναγνωρίζει την παραλαβή και επιτρέπει στον αποστολέα να μάθει πότε θα επιστρέψετε σε αυτό, είναι ευπρόσδεκτη από τους περισσότερους αποστολείς.