Πώς να εγγράψετε μια κλήση Skype στα Windows

Καταγράψτε τις κλήσεις Skype ώστε να μπορείτε να σημειώσετε αργότερα

Το Skype στα Windows είναι ένας φανταστικός τρόπος επικοινωνίας με τους άλλους.

Ενώ υπάρχουν περιστασιακά προβλήματα που χρειάζονται επίλυση , αλλά συνολικά είναι μια μεγάλη λύση που κρατά το κόστος κάτω? Ωστόσο, το ένα πράγμα που δεν έχει το πρόγραμμα είναι ένας ενσωματωμένος τρόπος για την καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων. Αυτό είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για όλα τα είδη χρηστών. Οι δημοσιογράφοι και οι μελετητές πρέπει συχνά να καταγράφουν ηχητικές κλήσεις για να μεταγράψουν μια συνέντευξη. μια ομάδα επιχειρήσεων μπορεί να θελήσει να καταγράψει μια κλήση των συναντήσεων που έχουν? ή ένας γονέας μπορεί να θέλει να καταγράψει μια κλήση με το μικρό παιδί του ενώ είναι μακριά για τις επιχειρήσεις.

Οι πρακτικές πτυχές της καταγραφής κλήσεων Skype

Πριν ξεκινήσουμε, ας βεβαιωθούμε ότι έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να καταγράψετε τις κλήσεις σας. Πρώτον, το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε απαιτεί υπολογιστή με Windows. Εάν βρίσκεστε σε φορητό υπολογιστή, αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει πάρα πολύ τη ζωή της μπαταρίας σας. Ωστόσο, για μια κρίσιμη λειτουργία αποστολής, όπως η εγγραφή μιας κλήσης, βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής είναι είτε συνδεδεμένος είτε ότι η μπαταρία έχει υγιή ποσότητα φόρτισης.

Ένα μικρόφωνο καλής ποιότητας θα διευκολύνει επίσης την ακρόαση της συνομιλίας σας, αν και αυτό δεν είναι απαίτηση αν εστιάζετε περισσότερο στο τι λέει το άτομο που βρίσκεται στο άλλο άκρο. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να βελτιώσετε την ποιότητα κλήσεων στο άλλο άκρο. Αυτό εξαρτάται από μια σειρά μεταβλητών πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Εάν είναι επίσης στο Skype τότε η ποιότητα του μικροφώνου και της σύνδεσης στο Internet θα είναι ένα ζήτημα. Εάν καλείτε κάποιον σε ένα κινητό τηλέφωνο μέσω Skype τότε είστε στο έλεος της υποδοχής κλήσης και της σύνδεσής σας στο Internet.

Τέλος, ο χώρος αποθήκευσης για τις εγγεγραμμένες κλήσεις δεν πρέπει να αποτελεί σημαντικό ζήτημα. Σε γενικές γραμμές, μια καταγεγραμμένη κλήση 10 λεπτών απαιτεί περίπου 5 megabyte αποθήκευσης. Αν υποθέσουμε ότι μια ολόκληρη ώρα έχει χωρητικότητα 25-30MB τότε μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε από τριάντα έως σαράντα μία ώρα εγγραφές σε ένα gigabyte.

Πώς να ξεκινήσετε με το MP3 Skype Recorder

Πρώτα, κατεβάστε το MP3 Skype Recorder από την τοποθεσία του προγράμματος. Σε αυτή τη γραφή, ο αριθμός έκδοσης ήταν 4,29. Όταν κάνετε λήψη του προγράμματος, ίσως παρατηρήσετε ότι δεν εμφανίζεται ως αρχείο EXE όπως κάνουν τα περισσότερα προγράμματα. Αντ 'αυτού, είναι ένα αρχείο MSI. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ αυτών των δύο τύπων αρχείων και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ελέγξτε την εξήγηση αυτή από την εταιρεία ασφάλειας Symantec.

Για τους σκοπούς μας, ωστόσο, το αρχείο MSI παίρνει τον ίδιο ρόλο με ένα αρχείο EXE: εγκαθιστά ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Εδώ είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε και να τρέξετε με το MP3 Skype Recorder το συντομότερο δυνατό.

  1. Ξεκινήστε το Skype για να εξουσιοδοτήσετε το επερχόμενο αίτημα του καταγραφέα κλήσης να ενσωματώσει και να παρακολουθήσει το Skype.
  2. Τώρα κάντε διπλό κλικ στο αρχείο MSI του MP3 Skype Recorder και ακολουθήστε τη διαδικασία εγκατάστασης όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.
  3. Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως και θα παρατηρήσετε ότι το Skype θα αρχίσει να αναβοσβήνει ή να αναβοσβήνει μια ειδοποίηση (ανάλογα με την έκδοση των Windows).
  4. Τώρα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε το MP3 Skype Recorder να συνεργαστεί με το Skype. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα από το Skype το οποίο θα πρέπει να διαβάσει, "Το MP3 Skype Recorder ζητά πρόσβαση στο Skype ..." (ή κάτι παρόμοιο).
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται η πρόσβαση στο Skype και η εφαρμογή MP3 Skype Recorder είναι έτοιμη.
  6. Δοκιμάστε ότι όλα λειτουργούν κάνοντας μια κλήση ήχου Skype.
  7. Μόλις απαντηθεί ο παραλήπτης, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που επιβεβαιώνει την καταγραφή της τρέχουσας κλήσης σας.
  8. Όταν τελειώσετε την κλήση σας, κλείστε το τηλέφωνο και το MP3 Skype Recorder θα σταματήσει την εγγραφή.
  9. Όλα πρέπει τώρα να λειτουργούν σωστά. Θα συζητήσουμε τον τρόπο πρόσβασης στις ηχογραφήσεις σας στην επόμενη ενότητα.

Διερεύνηση της διεπαφής

Η διεπαφή είναι πολύ απλή (απεικονίζεται στην κορυφή αυτού του άρθρου). Στο επάνω αριστερό μέρος του παραθύρου έχετε ένα κουμπί ON , ένα κουμπί OFF και ένα κουμπί με εικονίδιο φακέλου. Κάνοντας κλικ σε αυτήν την τελευταία επιλογή, θα μεταφερθείτε απευθείας στο φάκελο όπου αποθηκεύονται οι εγγραφές κλήσεων.

Για να διαπιστώσετε εάν ο MP3 Skype Recorder λειτουργεί, κοιτάξτε τα κουμπιά ON και OFF για να δείτε ποιο χρώμα είναι σταθερό πράσινο. Η χρωματισμένη είναι η τρέχουσα κατάσταση ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του προγράμματος.

Όταν είναι ρυθμισμένο σε ON , το πρόγραμμα θα αρχίσει να εγγράφει τις φωνητικές σας κλήσεις μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Skype όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο βήμα 7 παραπάνω.

Όταν το πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί σε OFF Η συσκευή εγγραφής Skype δεν θα εγγράψει κάτι και θα απαιτήσει ένα χειροκίνητο διακόπτη σε ON για να ξεκινήσει η εγγραφή.

Όταν εκτελείται η εφαρμογή Skype Recorder, είναι διαθέσιμη στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows 10 στη γραμμή εργασιών-γνωστή και ως δίσκος συστήματος σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows. Κάντε κλικ στο επάνω αριστερό προσανατολισμό βέλος στην άκρη της γραμμής εργασιών και θα δείτε το εικονίδιο MP3 Skype Recorder - μοιάζει με μια παλιά κασέτα καρουλιού. Κάντε δεξί ή αριστερό κλικ στο εικονίδιο και ανοίγει το παράθυρο του προγράμματος.

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης για εγγραφές

Από προεπιλογή, το MP3 Skype Recorder αποθηκεύει τα αρχεία ήχου σας σε ένα κρυφό φάκελο στο C: \ Users [το όνομα χρήστη των Windows] \ AppData \ Roaming \ MP3SkypeRecorder \ MP3 . Αυτό είναι θαμμένο αρκετά βαθιά στο σύστημά σας. Εάν θέλετε να πάρετε πιο εύκολα την ηχογράφηση, ακολουθείστε αυτό που κάνετε:

  1. Κάτω από το σημείο όπου αναγράφεται ο φάκελος προορισμού εγγραφών , θα δείτε ένα πλαίσιο εισαγωγής κειμένου. Κάντε κλικ σε αυτό.
  2. Τώρα ένα παράθυρο θα ανοίξει με την ένδειξη Browse For Folder με τον κατάλογο των διαφόρων φακέλων στον υπολογιστή σας.
  3. Προτείνω να αποθηκεύετε τις κλήσεις σας σε ένα νέο φάκελο όπως Documents \ SkypeCalls ή ένα φάκελο στο OneDrive. Εάν χρησιμοποιείτε το MP3 Skype Recorder για επιχειρήσεις, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αν υπάρχουν νομικές απαιτήσεις σχετικά με το πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε εγγραφές πριν τις τοποθετήσετε σε μια υπηρεσία cloud όπως το OneDrive.
  4. Αφού επιλέξετε ένα φάκελο, κάντε κλικ στο κουμπί OK και είστε έτοιμοι.

Εάν θέλετε να αποθηκεύονται οι εγγραφές σας σύμφωνα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του προγράμματος, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων φακέλου στη δεξιά πλευρά της διεπαφής του καταγραφέα.

Όπου αποφασίζετε να αποθηκεύσετε τις εγγραφές σας, είναι πάντα προσβάσιμες κάνοντας κλικ στο κουμπί φακέλου στο επάνω μέρος του παραθύρου του προγράμματος. Κάθε εγγραφή καταγράφεται σε προκαθορισμένη μορφή με την ημερομηνία και ώρα της κλήσης, αν η κλήση ήταν εισερχόμενη ή εξερχόμενη και ο αριθμός τηλεφώνου ή το όνομα χρήστη του Skype του άλλου μέρους.

Από προεπιλογή, το MP3 Skype Recorder εκκινείται αυτόματα όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας. Εάν δεν θέλετε να συμβεί, κάντε κλικ στις επιλογές εκκίνησης του Recorder Recorder στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Τώρα, θα δείτε δύο πλαίσια ελέγχου. Καταργήστε την επιλογή αυτού που φέρει την ένδειξη " Εκκίνηση αυτόματα" κατά την εκκίνηση των Windows .

Υπάρχει ένα δεύτερο πλαίσιο που δεν έχει επιλεγεί από προεπιλογή με την ονομασία Start minimized . Αν σκοπεύετε να έχετε το MP3 Skype Recorder ξεκινήσετε κάθε φορά που ξεκινάτε τον υπολογιστή σας εκκίνησης, θα συνιστούσα να ελέγξετε αυτό το πλαίσιο. Με αυτό τον τρόπο, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στο παρασκήνιο και δεν θα σας ενοχλεί ανοίγοντας ένα πλήρες παράθυρο κάθε φορά που ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Μια τελική συμβουλή, εάν θέλετε να κλείσετε τη συσκευή εγγραφής MP3 Skype, ανοίξτε το παράθυρο προγράμματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος στην επάνω δεξιά πλευρά του παραθύρου. Για να απορρίψετε το παράθυρο, αλλά διατηρήστε το πρόγραμμα σε λειτουργία, κάντε κλικ στο κουμπί ελαχιστοποίησης (η παύλα στην επάνω δεξιά γωνία).

Το MP3 Skype Recorder είναι πραγματικά απλό στη χρήση και εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, το πρόγραμμα απαιτεί άδεια πληρωμής για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει για επαγγελματικούς σκοπούς. Σε αυτή τη γραφή, μια μόνο άδεια ήταν λίγο μικρότερη από $ 10, η οποία είναι μια αρκετά καλή τιμή για ένα χρήσιμο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα.

Οι χρήστες Pro λαμβάνουν επίσης μερικές προνομιακές λειτουργίες, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων στην αρχή και στο τέλος μιας εγγραφής και ένας τρόπος για εύκολη διαχείριση των εγγραφών στο εσωτερικό του προγράμματος αντί του συστήματος αρχείων.

Αλλες επιλογές

MP3 Skype Recorder είναι μια δημοφιλής επιλογή και πολύ αξιόπιστη, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Έχουμε ήδη εξετάσει έναν άλλο τρόπο καταγραφής κλήσεων Skype ή οποιουδήποτε προγράμματος φωνητικού τηλεφωνητή με βάση το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας ήχου Audacity . Αλλά για μερικούς ανθρώπους -ιδίως αν έχετε υπολογιστή με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ή είστε εκφοβισμένοι από πληθώρα επιλογών και ελέγχων, το Audacity μπορεί να είναι υπερβολικό.

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι η Pamela, η οποία είναι διαθέσιμη ως δωρεάν ή πληρωμένη έκδοση. Η πληρωμένη έκδοση, η οποία σε αυτό το κείμενο κοστίζει περίπου $ 28 καταγράφει και τις κλήσεις ήχου και βίντεο. Υπάρχει επίσης η δωρεάν εγγραφή ελεύθερου βίντεο κλήσης DVDVideoSoft για Skype, η οποία μπορεί να εγγράψει βίντεο και ήχο.