Ρύθμιση παραμέτρων μεγάλων γραμμών για αυτόματη περιτύλιξη στο Outlook

Διαλέξτε σε ποιο χαρακτήρα τα Outlook και το Outlook Express θα τυλίξουν προτάσεις

Οι μακριές γραμμές μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστούν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως είναι πάντα καλή εθιμοτυπία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σπάσετε τις γραμμές των μηνυμάτων σας σε περίπου 65-70 χαρακτήρες. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον αριθμό χαρακτήρων στον οποίο παρουσιάζεται μια διακοπή γραμμής τόσο στο Outlook όσο και στο Outlook Express.

Όταν το κάνετε αυτό, ο υπολογιστής-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σπάσει αυτόματα τις προτάσεις σας μακριά από τις τρέχουσες γραμμές τους και θα κάνει καινούργια, ελαττώνοντας ουσιαστικά το μήκος όλων των εξερχόμενων μηνυμάτων σας. Είναι παρόμοιο με τη μείωση των περιθωρίων του χώρου γραφής.

Αποψη

Τα βήματα για την περιτύλιξη των μεγάλων γραμμών στο Outlook εξαρτώνται από την έκδοση που χρησιμοποιείτε.

Το κείμενο θα τυλίγεται με μέγιστο μήκος γραμμής 76 χαρακτήρων όταν έχει ρυθμιστεί η περιτύλιξη. Το διάλειμμα δεν θα γίνει στη μέση μιας λέξης, αλλά πριν από τη λέξη που βάζει τη γραμμή πάνω στο διαμορφωμένο μήκος.

Αυτή η ρύθμιση ισχύει μόνο για τα μηνύματα που στέλνετε με απλό κείμενο. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν εμπλουτισμένη μορφοποίηση HTML τυλίγονται αυτόματα στο μέγεθος παραθύρου του παραλήπτη.

Το Outlook Express

Ρυθμίστε τις παραμέτρους όπου το Outlook Express αναδιπλώνει γραμμές από την επιλογή " Απλό κείμενο ".

  1. Μεταβείτε στην επιλογή Εργαλεία> Επιλογές ... από τη γραμμή μενού.
  2. Ανοίξτε την καρτέλα Αποστολή .
  3. Επιλέξτε το κουμπί Ρυθμίσεις απλού κειμένου ... από την ενότητα Μορφή αποστολής μηνυμάτων .
  4. Καθορίστε πόσα χαρακτήρες θα πρέπει να περιτυλιχθούν στο Outlook Express για εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε οποιοδήποτε αριθμό (προεπιλογή είναι 76 ).
  5. Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να εξέλθετε από την οθόνη απλών ρυθμίσεων κειμένου .

Όπως και με το Outlook, αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για μηνύματα απλού κειμένου και ελέγχει τον τρόπο λήψης του μηνύματος από τον παραλήπτη. Δεν ισχύει για μηνύματα HTML ούτε για αυτό που βλέπετε κατά τη σύνταξη του ίδιου του μηνύματος.

Outlook vs Outlook Express

Το Outlook Express είναι μια διαφορετική εφαρμογή από το Microsoft Outlook. Τα παρόμοια ονόματα οδηγούν πολλούς ανθρώπους να συμπεράνουν, εσφαλμένα, ότι το Outlook Express είναι μια απογυμνωμένη έκδοση του Microsoft Outlook.

Τόσο το Outlook όσο και το Outlook Express διαχειρίζονται τα βασικά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιλαμβάνουν ένα βιβλίο διευθύνσεων, κανόνες μηνυμάτων, φακέλους που δημιουργούνται από χρήστες και υποστήριξη για λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 και IMAP . Το Outlook Express είναι μέρος του Internet Explorer και των Windows, ενώ το MS Outlook είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος διαχειριστής προσωπικών πληροφοριών που είναι διαθέσιμος ως μέρος του Microsoft Office και επίσης ως αυτόνομο πρόγραμμα.

Το Outlook Express διακόπτεται, ενώ το Outlook βρίσκεται ακόμα σε ενεργό ανάπτυξη. Μπορείτε να αγοράσετε το Microsoft Outlook από τη Microsoft.