Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys E1200

Βρείτε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης E1200 και άλλες προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης

Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys E1200 είναι admin . Ακριβώς όπως και με τους περισσότερους άλλους κωδικούς πρόσβασης, αυτό για το δρομολογητή E1200 κάνει διάκριση πεζών-κεφαλαίων , που σε αυτό το σενάριο σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεφαλαία γράμματα.

Όταν σας ζητηθεί το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη, εισαγάγετε επίσης τον διαχειριστή .

Το 192.168.1.1 είναι μια κοινή προεπιλεγμένη διεύθυνση IP για τους δρομολογητές Linksys και είναι επίσης η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP για το Linksys E1200.

Σημείωση: Υπάρχουν τρεις εκδόσεις υλικού του δρομολογητή E1200 (1.0, 2.0 και 2.2) αλλά κάθε μία από αυτές χρησιμοποιεί τις ίδιες πληροφορίες που μόλις ανέφερα.

Τι να κάνετε αν ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης E1200 δεν λειτουργεί

Εάν ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης του admin δεν λειτουργεί για το δρομολογητή E1200, σημαίνει απλώς ότι έχει αλλάξει σε κάτι άλλο, πιθανώς κάτι πολύ πιο ασφαλές. Ενώ αυτό είναι ένα καλό πράγμα, σημαίνει επίσης ότι είναι εύκολο να ξεχάσουμε.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο δρομολογητή ή απλά να αποφύγετε να συνδεθείτε στο δρομολογητή σας - μπορείτε απλά να τον επαναφέρετε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, οι οποίες θα επαναφέρουν τις προεπιλεγμένες πληροφορίες από ψηλά.

Με αυτόν τον τρόπο επαναφοράς του δρομολογητή Linksys E1200:

  1. Ξεκινήστε βεβαιώνοντας ότι ο δρομολογητής είναι συνδεδεμένος και ενεργοποιημένος κανονικά.
  2. Περιστρέψτε το δρομολογητή για να έχετε πρόσβαση στο κάτω μέρος.
  3. Με κάτι μικρό και αιχμηρό, όπως ένα συνδετήρα ή καρφίτσα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset για 5-10 δευτερόλεπτα .
  4. Αναποδογυρίστε το δρομολογητή ξανά στην κανονική του θέση και στη συνέχεια περιμένετε άλλα 30 δευτερόλεπτα για να συνδέσετε πλήρως το Linksys E1200.
  5. Τώρα αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας για μερικά δευτερόλεπτα και συνδέστε το ξανά.
  6. Περιμένετε άλλα περίπου 30 δευτερόλεπτα για να συνδεθείτε ξανά στο Linksys E1200.
  7. Τώρα που ο δρομολογητής έχει επαναφερθεί, μπορείτε να συνδεθείτε με το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του admin όπως περιγράφεται παραπάνω. Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση http://192.168.1.1 για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δρομολογητή.
  8. Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή τώρα που έχει αποκατασταθεί με τον τρόπο-πολύ εύκολο να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης του admin . Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον πιο σύνθετο κωδικό πρόσβασης σε έναν ελεύθερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, αν νομίζετε ότι μπορεί να το ξεχάσετε.

Δεδομένου ότι η επαναφορά ενός δρομολογητή σημαίνει ότι όλες οι ρυθμίσεις ξεπλένονται και αποκαθίστανται πάλι στο πώς ήταν ακριβώς έξω από το κιβώτιο, θα πρέπει να ξαναρχίσετε όλες τις προσαρμογές που κάνατε όπως όλες τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου (π.χ. SSID και κωδικός πρόσβασης ασύρματου δικτύου) ρυθμίσεις, επιλογές προώθησης θύρας κ.λπ.

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να εισάγετε ξανά όλες αυτές τις πληροφορίες στο μέλλον μετά από μια επαναφορά είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τη διαμόρφωση του δρομολογητή σε ένα αρχείο. Μπορείτε να διαβάσετε πώς να το κάνετε αυτό στο εγχειρίδιο χρήσης που συνδέεται παρακάτω, στη σελίδα 61.

Βοήθεια! Δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον δρομολογητή μου E1200!

Η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP για τον δρομολογητή Linksys E1200 κάνει τη διεύθυνση URL για την πρόσβαση στο δρομολογητή http://192.168.1.1 . Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο δρομολογητή με τη διεύθυνση αυτή, σημαίνει ότι έχει αλλάξει σε κάτι άλλο.

Ευτυχώς, αντίθετα με την επαναφορά του δρομολογητή για να αποκατασταθεί ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης, μπορείτε απλά να δείτε ποια είναι η προεπιλεγμένη πύλη που έχει ρυθμιστεί ως σε έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο δρομολογητή. Αυτή η διεύθυνση IP είναι ίδια με τη διεύθυνση IP του δρομολογητή.

Ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εντοπισμού της προεπιλεγμένης διεύθυνσης IP Gateway εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε σε έναν υπολογιστή με Windows.

Linksys E1200 Manual & amp; Σύνδεσμοι υλικολογισμικού

Όλες οι συνδέσεις υποστήριξης και λήψης για τις τρεις εκδόσεις αυτού του δρομολογητή είναι διαθέσιμες στη σελίδα υποστήριξης Linksys E1200.

Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης για την Έκδοση 1.0, Έκδοση 2.0 και Έκδοση 2.2 μέσω αυτού του ενός συνδέσμου εδώ , ο οποίος αποτελεί άμεση σύνδεση με την έκδοση PDF του εγχειριδίου που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Linksys.

Κατεβάστε το υλικολογισμικό και άλλο λογισμικό για αυτόν τον δρομολογητή Linksys μέσω της σελίδας Downloads E1200.

Σημείωση: Στη σελίδα Λήψεις E1200, θέλετε να είστε θετικοί που βλέπετε τις λήψεις που είναι συγκεκριμένες για την έκδοση υλικού του δρομολογητή σας. Εάν διαθέτετε την έκδοση 2.2, χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Hardware έκδοση 2.2 - το ίδιο ισχύει για τις άλλες δύο εκδόσεις.