Προσδιορισμός σφαλμάτων "Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα λογισμικού"

Πώς να πάρετε πίσω τα αγνοούμενα παιχνίδια μετά από μια μεταφορά υπολογιστή από το λογισμικό και τα δεδομένα σας 3DS

Έτσι, αναβαθμίζετε από ένα παλιότερο 3DS σε ένα νέο Nintendo 3DS XL. Το γατάκι της Θάτσα.

Αν τυχαίνει να έχετε έναν τόνο παιχνιδιών και δεδομένων που θέλετε να μεταφερθούν από τα παλιά σας 3DS, είναι πιθανό ότι επιλέξατε να κάνετε μια μεταφορά συστήματος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας ως μεσάζοντα για να μετακινήσετε τα αρχεία από την κάρτα SD του παλιού σας συστήματος στη νέα σας Κάρτα microSD 3DS.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία μετάβασης στο σύστημα και εισάγετε την κάρτα microSD στο νέο σας 3DS XL, ωστόσο, θα βρεθείτε σε ένα τρομακτικό μήνυμα λάθους:

"Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα λογισμικού."

ΟΠΑ, τι? Πού είναι τα παιχνίδια μου; Noooo !!!

Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες είναι ότι βρίσκονται ακόμα στην κάρτα. Θα γνωρίζετε τη διαδικασία μεταφοράς κατά το ήμισυ, αν έχετε πάρει όλα τα μηνύματά σας πίσω, για παράδειγμα, και η επιθεώρηση της κάρτας σας μέσω του μενού ρυθμίσεων δείχνει ότι δεν έχει όλο τον ελεύθερο χώρο που πρέπει να έχει μια υποθετικά κενή κάρτα. Αν συμβαίνει αυτό, πιθανότατα σημαίνει ότι η κάρτα σας έχει καταστραφεί λίγο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς και απλά πρέπει να αναδιαμορφωθεί. Εδώ είναι έξι εύκολα βήματα για να πάρετε όλα τα παιχνίδια και τα δεδομένα σας πίσω αφού έχετε πάρει το "κανένα προσιτό λογισμικό δεδομένα" σφάλμα.

Βήμα 1: Χαλαρώστε και πάρτε μια βαθιά αναπνοή

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε ευτυχισμένες σκέψεις. Όπως τα κουτάβια. Όλοι τους αρέσουν χαριτωμένα, μικρά κουτάβια (τουλάχιστον όσοι έχουν ψυχή). Όλοι χαλαρώνετε τώρα; Καλός.

Βήμα 2: Μεταμορφώστε ξανά την κάρτα μνήμης

Ακριβώς όπως χρειάζεστε σκέψεις για τα κουτάβια για να αναμορφώσετε τον εγκέφαλό σας, θα πρέπει να διαμορφώσετε ξανά την κάρτα μνήμης στο 3DS για να διορθώσετε αυτό το συγκεκριμένο σφάλμα. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε διαγράψει το αρχείο προέλευσης 3DS που αρχικά αντιγράψατε στον υπολογιστή σας στο πίσω μέρος της διαδικασίας μεταφοράς συστήματος 3DS, καθώς θα χρειαστεί να το μεταφέρετε στην κάρτα μνήμης του νέου συστήματος μετά την αναδιαμόρφωση το. Για να διαμορφώσετε ξανά την κάρτα μνήμης, συνδέστε την ξανά στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο Σύστημα και Ασφάλεια και στη συνέχεια μεταβείτε στα Εργαλεία Διαχείρισης. Από εκεί, κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία και διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου". Αυτό θα εμφανίσει το παράθυρο Διαχείρισης δίσκων, εμφανίζοντας τις διάφορες μονάδες δίσκου και τις συνδεδεμένες συσκευές μνήμης. Κάντε δεξί κλικ στο πλαίσιο που εμφανίζει το όνομα της κάρτας μνήμης. Βεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή κάρτα, ώστε να μην καταλήξετε να διαγράψετε εντελώς το περιεχόμενο της λάθος μονάδας δίσκου. Μόλις το κάνετε δεξί κλικ, θα δείτε μια επιλογή που λέει "Μορφή ..." Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα αρχείων λέει "FAT32" και ότι το πλαίσιο για "Εκτέλεση γρήγορης μορφοποίησης" δεν είναι επιλεγμένο (δηλαδή πρέπει να είναι κενό επειδή θέλετε να κάνετε μια πλήρη μορφή).

Μόλις όλα είναι kosher, προχωρήστε και χτυπήστε ΟΚ.

Βήμα 3: Κάνε τον εαυτό σου ένα σάντουιτς

Ή παρακολουθήστε το Youtube, ψήστε μια πίτα - ό, τι θέλετε να κάνετε για να περάσετε το χρόνο. Η αναμόρφωση μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.

Βήμα 4: Αντιγράψτε τα δεδομένα σας ξανά

Αφού γίνει η αναμόρφωση, αντιγράψτε ξανά το φάκελο "Nintendo 3DS" από τον υπολογιστή σας στην κάρτα μνήμης. Νιώθεις ξανά τον ενθουσιασμό;

Βήμα 5: Αποσυνδέστε την κάρτα σας

Αποσυνδέστε σωστά την κάρτα μνήμης από τον υπολογιστή. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε το "Ασφαλής κατάργηση υλικού και εκτύπωση μέσων". Για παράδειγμα, σε έναν υπολογιστή με Windows 7, μπορείτε να πάρετε αυτήν την επιλογή κάνοντας κλικ στο μικρό τρίγωνο στο κάτω δεξί τμήμα της κάτω γραμμής εργαλείων, εικονίδια. Το εικονίδιο που θέλετε να κάνετε κλικ είναι αυτό που δείχνει ένα βύσμα USB με ένα σημάδι επιλογής.

Βήμα 6: Βάλτε την κάρτα σας στο νέο 3DS

Τοποθετήστε την κάρτα μνήμης σας πίσω στο νέο σας 3DS. Ενεργοποιήστε το και τα παιχνίδια σας πρέπει να είναι πίσω. Εάν δεν λειτουργεί για κάποιο λόγο, ίσως είναι καιρός να στείλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης στη Nintendo.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τα παιχνίδια εν κινήσει, δείτε το διανομέα του φορητού παιχνιδιού