Μάθετε περισσότερα για τις προσωπικότητες του ραδιοφώνου Johnjay and Rich

Ο Johnjay και ο Rich είναι μακροπρόθεσμοι οικοδεσπότες ραδιοφωνικών εκπομπών, και οι δύο ιθαγενείς της Νότιας Καλιφόρνιας Γνωρίστε τους σε αυτό το σύντομο προφίλ πριν από το check out show τους στο iHeartMedia.

Ραδιόφωνο

Η επίδειξη Johnjay & Rich είναι μια ζωντανή περιφερειακή ραδιοφωνική εκπομπή που διανέμεται από την iHeartMedia. Το πρόγραμμα εκπέμπει σε εθνικό επίπεδο αμφότερους τους ασύρματους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ανήκουν στο iHeartMedia και μέσω streaming audio που διαθέτει η εταιρεία. Για μια λίστα συνεργατών ανά κράτος, πηγαίνετε στο JohnJayandRich.com. Το podcast της εκπομπής είναι επίσης διαθέσιμο σε αυτόν τον ιστότοπο καθώς και ένα ζωντανό σύνδεσμο ακρόασης για προγράμματα περιήγησης και κινητές συσκευές.

Johnjay Van Es

Γεννημένος στους μετανάστες γονείς στο Λος Άντζελες, λέει: «Ξεκίνησα στο ραδιόφωνο του Σαν Ντιέγκο με μερική απασχόληση στο Σαν Ντιέγκο (ΚΚΚ). Πήγα ένα φορτηγό ραδιοφωνικού σταθμού, κρεμούσαν πανό για τα deejays και τελικά έγιναν πωλητής ραδιοφώνου. " Ο Johnjay ήθελε να είναι στο ραδιόφωνο ακόμη και ως παιδί και ισχυρίζεται ότι είναι το μόνο πράγμα που ήθελε ποτέ να κάνει. Είναι παντρεμένος με παιδιά.

Πλούσιο Berra

Ένας ντόπιος από τα Midwest, σημειώνει: "Πιστεύω ότι εξακολουθώ να έχω κάποιες μονάδες για να τελειώσω στο Σολ Πέιτζ Κολλέγιο". Ο Rich λέει επίσης ότι η φιλοδοξία του στην παιδική ηλικία ήταν να είναι στο ραδιόφωνο. Το πρώτο του ραδιοφωνικό έργο ήταν σε ραδιοφωνικό σταθμό όταν ήταν 14 ετών. Εργάστηκε ταυτόχρονα σε ένα παντοπωλείο για να κερδίσει χρήματα για να πληρώσει το αέριο για να φτάσει στο σταθμό.

Online

Επισκεφθείτε τον Johnjay και τον Rich στο JohnjayandRich.com