Βρείτε Magnifiers βίντεο για επιφάνεια εργασίας

Τηλεοράσεις κλειστού κυκλώματος Μεγέθυνση κειμένου, εικόνων και ανεξαρτησίας

Ένας μεγεθυντικός φακός βίντεο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές συσκευές για την ευκολότερη προβολή των πραγμάτων. Τα άτομα με χαμηλή όραση τα χρησιμοποιούν καθημερινά για να διαβάσουν τραπεζικές δηλώσεις, μπουκάλια χαπιών, συνταγές και ταχυδρομείο.

Ένας μεγεθυντικός φακός είναι ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος (CCTV) που καταγράφει τις εικόνες με μια κάμερα και τις εμφανίζει σε μια συνδεδεμένη οθόνη. Οι έλεγχοι επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος, το χρώμα και την αντίθεση εικόνας. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ένα "τραπέζι" κάτω από την κάμερα όπου οι χρήστες τοποθετούν αυτό που θέλουν να δουν. Ο πίνακας μπορεί να μετακινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να διευκολύνει την σάρωση κειμένου και εικόνων.

Ακολουθούν 10 δημοφιλή μοντέλα επιφάνειας εργασίας.

01 από 10

Εργαλείο απελευθέρωσης τηλεόρασης υπολογιστή ελευθερίας

Το μηχάνημα ελευθερίας από την τεχνολογία Vision χρησιμοποιεί δίοδοι εκπομπής φωτός (LED) για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Vision Technology

Ο τηλεοπτικός μεγεθυντικός φακός Desktop Machine της Vision Technology διαθέτει μια αυτόματη φωτογραφική μηχανή με καλή ποιότητα εικόνας. Τα μεγέθη οθόνης κυμαίνονται από 17 "έως 28". Τα περιστροφικά στοιχεία ελέγχου διευκολύνουν τη ρύθμιση της μεγέθυνσης και των χρωμάτων. Το χαλύβδινο μονόδρομο καθιστά την μηχανή πιο ελαφριά, εργονομική και πιο ανθεκτική. Οι μηχανές Freedom χρησιμοποιούν δίοδοι εκπομπής φωτός (LED) για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Η μηχανή μεταφέρεται πλήρως συναρμολογημένη. Απλά συνδέστε το. Οι περισσότερες επισκευές επιτυγχάνονται με την αντικατάσταση της μονάδας της κάμερας ή του πίνακα ελέγχου.

Περισσότερα »

02 από 10

Optelec ClearView + CCTV υψηλής ευκρίνειας

Το ClearView παρέχει τραγανές εικόνες και απαλό κείμενο, ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα μεγέθυνσης. Optelec

Το σύστημα ClearView + High Definition (HD) μπορεί να μεγεθύνει κείμενο και φωτογραφίες από 1X - 72X. Το ClearView παρέχει τραγανές εικόνες και απαλό κείμενο, ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα μεγέθυνσης. Τα κουμπιά μεγέθυνσης και λειτουργίας επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις χωρίς να αφαιρούν τα χέρια τους από το τραπέζι. επαναλαμβάνεται η ανύψωση του βραχίονα. Ένα ηλεκτρονικό τραπέζι πέδησης "με ένα άγγιγμα" σταματά όλα τα συρόμενα, οπότε οι αναγνώστες δεν χάνουν ποτέ τη θέση τους. Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί για να διαβάσει πιο εύκολα τα γυαλιστερά περιοδικά. Ο εργονομικός σχεδιασμός του μηχανήματος δημιουργεί ένα βέλτιστο περιβάλλον ανάγνωσης.

Περισσότερα »

03 από 10

Merlin Plus CCTV, ενισχυμένο όραμα

Το Merlin από το Enhanced Vision παρέχει πλήρη συνδεσιμότητα με υπολογιστή και μπορεί να μεγεθύνει τις εικόνες μέχρι και 85x. Ενισχυμένο όραμα

Το Merlin Plus από το Enhanced Vision μπορεί να μεγεθύνει τις εικόνες μέχρι και 85x. Έχει επτά τρόπους προβολής για τη βελτιστοποίηση της αντίθεσης και της φωτεινότητας και 28 προγραμματιζόμενες επιλογές επιλογής χρωμάτων. Το Merlin προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της πλήρους συνδεσιμότητας του υπολογιστή με μια λειτουργία split screen που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις μεγεθυμένες εικόνες και τον υπολογιστή ταυτόχρονα. Έχει ένα κινητό τραπέζι ανάγνωσης και οθόνη περιστροφής για να φιλοξενήσει περιμετρική ή εκκεντρική θέαση. Τα πλοία Merlin είναι πλήρως συναρμολογημένα με το κιτ χαρακτηριστικών και το ποδόπληκτρο. Το Enhanced Vision κάνει επίσης φορητούς μεγεθυντικούς φακούς βίντεο, όπως το Transformer και το Pebble . Περισσότερο "

04 από 10

Τοπάζ 19 "LCD επίπεδης οθόνης Desktop Video Μεγεθυντικός φακός

Η κάμερα Topaz είναι τοποθετημένη 8,5 ίντσες πάνω από το τραπέζι, παρέχοντας άφθονο χώρο για ανάγνωση, γραφή ή απολαυστικό χόμπι. Freedom Scientific

Το TOPAZ της Freedom Scientific διαθέτει μια επίπεδη οθόνη LCD 19 ιντσών που μπορεί να μεγεθύνει τις εικόνες από 2,7x σε 70X. Τα LED μεγάλης διάρκειας φωτίζουν τη μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Η κάμερα τοποθετείται 8,5 ίντσες πάνω από το τραπέζι, παρέχοντας άφθονο χώρο για ανάγνωση, γραφή ή απολαυστικό χόμπι. Ρυθμίστε τη μεγέθυνση, το χρώμα και τη φωτεινότητα με τρεις απλούς επιλογείς. Το Topaz διαθέτει επίσης ένα κουμπί "Freeze Frame" το οποίο κλειδώνει τις μεγέθυνση εικόνων, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου, στη θέση του για τη μεγένθυνση hands-free.

05 από 10

HumanWare SmartView Synergy SI

Η ισχυρή κάμερα SmartView Synergy αναπαράγει 300% περισσότερα pixel από τα συμβατικά CCTV για να παρέχει εικόνες που είναι τρεις φορές πιο ξεκάθαρες. HumanWare

Η κάμερα αυτόματης εστίασης στο SmartView Synergy SI της HumanWare αναπαράγει 300% περισσότερα pixel από τα συμβατικά CCTV για εικόνες που είναι τρεις φορές πιο ξεκάθαρες. Το Synergy διαθέτει οθόνη LCD 22 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, χωρίς παραμόρφωση. Οι έλεγχοι επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν από την προβολή εικόνων σε ανάγνωση κειμένου σε 16 τρόπους αντίθεσης. Το Synergy SI παρέχει επίσης ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο για την προβολή εγγράφων σε όλο το πλάτος. Η ομαλή, ήσυχη κίνηση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση διευκολύνει επίσης την παρακολούθηση του κειμένου. Ανατρέξτε στο φορητό Communicator DeafBlind του HumanWare. Περισσότερο "

06 από 10

Τηλεοπτικό Aladdin Apex Pro

Η φωτογραφική μηχανή Apex Pro μετατρέπεται σε θεατή διασταύρωσης που είναι ιδανική για αίθουσες διδασκαλίας και συναντήσεις. Telesensory

Το Aladdin Apex Pro της Telesensory, τμήμα της οικογένειας Aladdin, διαθέτει ρυθμιζόμενη οθόνη επίπεδης οθόνης. Το Aladdin Apex Pro μπορεί να συνδεθεί σε έναν σταθμό εργασίας υπολογιστών. Μια λειτουργία split-screen επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ταυτόχρονα μεγεθυσμένα υλικά και αρχεία υπολογιστή. Μπορούν επίσης να εναλλάσσουν εικόνες χρησιμοποιώντας ένα κουμπί ή προαιρετικό ποδόπληκτρο. Οι νέες δυνατότητες προβολής σταυροειδούς επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν την κάμερα για προβολή από απόσταση - ιδανική για μαυροπίνακα στην τάξη ή για εταιρική παρουσίαση.

07 από 10

Ανακάλυψη σαφήνειας

Η ανακάλυψη σαφήνειας επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τρισδιάστατα αντικείμενα, όπως τα μπουκάλια με συνταγή, με ευκρίνεια και να βλέπουν φωτογραφίες σε πλήρες χρώμα. Σαφήνεια

Το Clarity Discovery είναι εύκολο στη χρήση, με ένα διακόπτη τροφοδοσίας με ένα πάτημα και διαισθητική εστίαση και χειριστήρια. Το Discovery προβάλλει τα τρισδιάστατα αντικείμενα όπως τα μπουκάλια των χαπιών με την ευκρίνεια και επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις αγαπημένες φωτογραφίες σε πλήρη χρώμα. Η δυνατότητα κλίσης της οθόνης Discovery επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν την οθόνη LCD 19 ιντσών υψηλής αντίθεσης για βέλτιστη προβολή. Το Discovery που έχει κατασκευαστεί από την Αμερική έρχεται με εγγύηση διάρκειας ζωής.

08 από 10

ABiSee Eye-Pal Όραμα

Το Eye-Pal Vision είναι ο πρώτος μεγεθυντικός φακός που μπορεί να μετατρέψει την λεπτή εκτύπωση σε κείμενο ή ομιλία. ABiSee, Inc.

Το Eye-Pal Vision συνδυάζει ένα συμβατικό CCTV με ένα σαρωτή που μπορεί να διαβάσει το κείμενο δυνατά. Η συσκευή διαθέτει τρεις λειτουργίες: μεγέθυνση, σάρωση / ανάγνωση και λεπτή εκτύπωση. Με τη μεγέθυνση ή την παραδοσιακή λειτουργία CCTV, το Eye-Pal μπορεί να μεγεθύνει τις έγχρωμες εικόνες μέχρι και 40x. Η σάρωση / ανάγνωσή του μπορεί να διαβάσει τα έγγραφα με δυνατóτητα να αποθηκεύουν οι χρήστες ως αρχείο κειμένου ή mp3. Σε λειτουργία εκτύπωσης, το Eye-Pal μεγεθύνει την εκτύπωση στην οθόνη στην επιλεγμένη γραμματοσειρά και το χρώμα του χρήστη και διαβάζει το κείμενο δυνατά.

09 από 10

Διεθνής MagniLink Mira Χαμηλή Όραση

MagniLink Mira Η κάμερα MagniLink Mira είναι βελτιστοποιημένη για ανάγνωση και προσφέρει μια εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα. Χαμηλό όραμα Διεθνές

Το MagniLink Mira είναι ένας μεγεθυντικός φακός εργονομικά σχεδιασμένος για εύκολη χρήση, με λειτουργίες plug and play και κουμπιά ελέγχου αφής με διάφορα σχήματα τοποθετημένα στην οθόνη. Τα μεγέθη των οθονών κυμαίνονται από 18,5 "έως 23". Η κάμερα MagniLink Mira είναι βελτιστοποιημένη για ανάγνωση με μια εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα. Το μηχάνημα διαθέτει μια αυτόματη λειτουργία για να κρατάει στο επίκεντρο τα πράγματα όπως τα δοχεία και τα μπουκάλια των χαπιών. Το MagniLink είναι ιδανικό για τους ηλικιωμένους τεχνολογικούς ηλικιωμένους. Περισσότερο "

10 από 10

Ash Technologies, Ltd. Horizon

Το Horizon έχει λειτουργίες πλήρους χρώματος και υψηλής αντίθεσης και πλήρη σειρά βελτιωμένων επιλογών χρώματος. Ash Technologies, Ltd.

Ο ανιχνευτής επιφάνειας εργασίας Ash Technologies Horizon είναι εξοπλισμένος με την τελευταία οθόνη αντιθαμβωτικής οθόνης TFT 19 ", η οποία διαθέτει λειτουργίες πλήρους χρώματος και υψηλής αντίθεσης, καθώς και μια σειρά από βελτιωμένες επιλογές χρωμάτων. μια ρυθμιζόμενη οθόνη που μπορεί να γλιστρά τέλεια για ανάγνωση, γραφή, ζωγραφική, προβολή φωτογραφιών και χόμπι.