Ε & Α: Σύνδεση ψηφιακού καλωδίου με τηλεόραση μέσω διαμορφωτή RF

5 απλά βήματα

Ερώτηση:

"Χρειάζομαι βοήθεια για να συνδέσω την τηλεόραση μου σε ψηφιακό καλώδιο, DVD και VCR.Έχω έναν διαμορφωτή RF , αλλά δεν υπάρχουν οδηγίες.Η τηλεόρασή μου είναι ένα παλιό σετ με ένα συρματόσχοινο προς τα πάνω - ο διαμορφωτής έχει χώρο για 4 hookups. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα. "

Απάντηση:

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι έχουν - με ή χωρίς διαμορφωτή RF. Σε αυτή την περίπτωση, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με το διαμορφωτή RF. Αφού συνδέσετε όλα όσα θα παρατηρήσετε, η εργασία με έναν διαμορφωτή RF είναι ακριβώς όπως η λειτουργία χωρίς ένα, εκτός από αυτά που διαθέτουν διαμορφωτή RF θα έχουν μία συσκευή μεταξύ του σήματος βίντεο και της τηλεόρασης.

Όσον αφορά τις οδηγίες, πρόκειται να υποθέσω ότι το DVD player δεν είναι μια σύνθετη μονάδα με το VCR και ότι θέλετε να εγγράψετε τηλεόραση στο VCR σας. Το βήμα 4 θα περιλαμβάνει τη σύνδεση της συσκευής αναπαραγωγής DVD, αλλά εάν η συσκευή αναπαραγωγής DVD είναι μια σύνθετη μονάδα με το βίντεο, απλώς αγνοήστε το βήμα 4, καθώς η σύνδεση DVD θα συμπεριληφθεί στο ρυθμιστή VCR.

Βήμα 1: Συνδέστε το ομοαξονικό καλώδιο που βγαίνει από τον τοίχο στο κουτί του ψηφιακού καλωδίου στην υποδοχή 'video in'. Μπορεί επίσης να φέρει την ένδειξη "κεραία στο" ή "καλώδιο σε".

Βήμα 2: Από το κουτί καλωδίου, συνδέστε ένα ομοαξονικό ή σύνθετο (κίτρινο καλώδιο βίντεο) και στερεοφωνικά (κόκκινο-λευκό) καλώδιο ήχου RCA στον ακροδέκτη VIDEO IN του VCR σας.

Βήμα 3: Από το βίντεο, θα πρέπει να συνδέσετε αυτό το RF Modulator χρησιμοποιώντας ένα ομοαξονικό καλώδιο από το VIDEO OUT του VCR σε μία από τις θύρες IN του RF διαμορφωτή.

Βήμα 4: Μπορείτε τώρα να συνδέσετε τη συσκευή αναπαραγωγής DVD στο διαμορφωτή RF χρησιμοποιώντας τα καλώδια κίτρινο-κόκκινο-λευκό σύνθετο / RCA από το VIDEO OUT της συσκευής αναπαραγωγής DVD σε άλλη θύρα του διαμορφωτή RF.

Βήμα 5: Από το RF διαμορφωτή, συνδέστε τη μονάδα με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα ομοαξονικό καλώδιο. Θα είναι από το VIDEO OUT του διαμορφωτή RF στη θύρα VIDEO IN ή CABLE ή ANTENNA IN στην τηλεόρασή σας.

Αυτό πρέπει να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αρχίσετε να παρακολουθείτε την ψηφιακή σας τηλεόραση. Με απλά λόγια εδώ είναι αυτό που κάνατε:

Ομοαξονικό από το τοίχωμα στο καλώδιο
Κουτί καλωδιώσεων στο VCR
VCR σε ρυθμιστή RF
DVD player σε διαμορφωτή RF
Ρυθμιστής RF στην τηλεόραση

Θα μπορέσετε να καταγράψετε μόνο όσα βρίσκονται στο κανάλι 3 επειδή το ψηφιακό καλώδιο θα απαιτήσει να βρίσκεστε στο κανάλι τρία. Όσον αφορά τις μελλοντικές συνδέσεις στο διαμορφωτή RF - απλώς συνδέστε τη συσκευή προβολής σε αυτήν και πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης του σήματος βίντεο για τη συσκευή που θέλετε να προβάλετε. Εφόσον είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση και η τηλεόραση βρίσκεται στο κανάλι 3, θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε το σήμα βίντεο.

Εχω μια ερώτηση? Στείλτε μου ένα e-mail στο tv.guide@about.com.