Κατεβάστε το Facebook Messenger για iPhone, iPad, iPod Touch

01 από 05

Εντοπίστε την εφαρμογή Facebook Messenger στο App Store σας

Facebook / Apple

Το Facebook Messenger είναι μια μεγάλη εφαρμογή για επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια που είναι στο Facebook. Επιπλέον, το Messenger αναδύεται ως μια δημοφιλής πλατφόρμα για να αλληλεπιδράσει με μάρκες και υπηρεσίες. Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τα νέα σας μέσα στο Messenger ή ακόμα και να καλέσετε ένα αυτοκίνητο Uber ή Lyft από την ίδια την εφαρμογή.

Απαιτήσεις συστήματος Facebook Messenger

Βεβαιωθείτε ότι πληρούνται τα ακόλουθα διαθέσιμα προτού αρχίσετε να κάνετε λήψη του Facebook Messenger στο iPhone, το iPad ή το iPod Touch:

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Facebook Messenger

Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε αυτά τα εύκολα βήματα για να κατεβάσετε το Facebook Messenger στο iPhone ή το iPad σας:

  1. Εντοπίστε το App Store στη συσκευή σας
  2. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης (το πεδίο βρίσκεται στην κορυφή) και πληκτρολογήστε "Facebook Messenger"
  3. Αγγίξτε το κουμπί "Λήψη"
  4. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας αν δεν έχετε εγκαταστήσει μια εφαρμογή πρόσφατα. Η διαδικασία εγκατάστασης πιθανόν να διαρκέσει περίπου ένα λεπτό ή λιγότερο, ανάλογα με τη σύνδεση στο Internet και την ταχύτητα.

02 του 05

Εκκινήστε το Facebook Messenger

Το Facebook Messenger μεταφορτώνεται στην αρχική οθόνη της συσκευής σας. Facebook

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή Facebook Messenger, μπορείτε να απολαύσετε τον συναρπαστικό κόσμο της ανταλλαγής μηνυμάτων με τους φίλους του κοινωνικού σας δικτύου. Εντοπίστε το εικονίδιο Facebook Messenger, το οποίο εμφανίζεται ως λευκό εικονίδιο με μπλε μπαλόνι συνομιλίας, όπως απεικονίζεται παραπάνω.

Αγγίξτε το εικονίδιο για να ξεκινήσετε την εφαρμογή Facebook Messenger.

03 του 05

Πώς να συνδεθείτε στο Facebook Messenger

Θα σας ζητηθεί είτε να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, είτε να επιβεβαιώσετε ποιος είστε συνδεδεμένος σαν να αναγνωρίζει το Facebook τη συσκευή σας. Facebook

Συνδεθείτε στο Facebook Messenger για πρώτη φορά

  1. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook ή εάν έχετε εγκαταστήσει άλλο προϊόν στο Facebook στη συσκευή σας, ενδέχεται να σας αναγνωριστεί και να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ποιος είστε συνδεδεμένος ως. Είτε εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνεχίσετε είτε πατήστε "OK" για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε "Switch Accounts" στο κάτω μέρος της οθόνης για να συνδεθείτε ως άλλος χρήστης.
  2. Μόλις συνδεθείτε, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου ζητώντας την άδειά σας για να επιτρέψετε στο Facebook να έχει πρόσβαση στις επαφές σας. Αυτό θα επιτρέψει στο Facebook να βρει τις επαφές σας στο Facebook και να τις θέσει στη διάθεσή τους για να συνομιλούν μέσω του Messenger. Πατήστε "OK"
  3. Ένα άλλο παράθυρο διαλόγου θα εμφανιστεί στη συνέχεια ζητώντας την άδειά σας για το Facebook Messenger να σας στείλει ειδοποιήσεις. Αυτό είναι ένα προαιρετικό χαρακτηριστικό, αλλά καλό για να επωφεληθείτε εάν θέλετε να ενημερωθείτε όταν μια επαφή ξεκινά ή απαντά σε μια συνομιλία στο Facebook Messenger. Εάν επιτρέπετε στο Facebook να σας στείλει ειδοποιήσεις, θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση στην αρχική σας οθόνη όποτε σας περιμένει ένα νέο μήνυμα. Πατήστε "OK" για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση ή "Μην επιτρέπετε" αν προτιμάτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το Facebook Messenger.
  4. Μόλις τελειώσετε τη ρύθμιση, θα δείτε τη φωτογραφία προφίλ σας στο Facebook και το κείμενο "Βρίσκεστε στο Messenger". Πατήστε "OK" για να συνεχίσετε και να αρχίσετε να μιλάτε.

04 του 05

Αποκτήστε πρόσβαση στα μηνύματά σας στο Facebook Messenger

Στιγμιότυπο οθόνης, Facebook © 2012

Μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση και είστε συνδεδεμένοι, θα δείτε όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει ή λάβετε με το λογαριασμό σας στο Facebook, είτε στο Facebook Messenger, είτε σε άλλο πελάτη ή εφαρμογή μηνυμάτων ή μέσω του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο.

Η κύλιση προς τα κάτω θα φορτώσει αυτόματα περισσότερα μηνύματα ώστε να ταιριάζει στην οθόνη σας μέχρι να φτάσετε στην αρχή του ιστορικού μηνυμάτων σας.

Πώς να γράψετε ένα IM του Facebook Messenger

Στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook Messenger, θα παρατηρήσετε ένα εικονίδιο με το στυλό και το χαρτί. Πατήστε αυτό το εικονίδιο για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα αναζητώντας τους φίλους σας και εισάγοντας το μήνυμά σας χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό σας.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε έχω λάβει ένα νέο IM IM στο Facebook;

Όταν λάβετε ένα νέο μήνυμα, θα εμφανιστεί μια μικρή μπλε κουκίδα στα δεξιά του μηνύματος και κάτω από την ημερομηνία και την ώρα που το λάβατε. Τα μηνύματα χωρίς αυτό το εικονίδιο κουκκίδων έχουν ήδη ανοιχτεί.

05 του 05

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Facebook Messenger

Πλοηγηθείτε στην οθόνη 'Ειδοποιήσεις' για να ενεργοποιήσετε το 'Μην ενοχλείτε' ή να απενεργοποιήσετε τους ήχους και τους κραδασμούς. Facebook

Ενώ δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Facebook Messenger, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τροποποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεστε και τι λαμβάνετε στο Messenger.

Αυτό είναι! Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μιλάτε με τις επαφές σας στο Facebook Messenger. Καλα να περνας!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 7/21/16