Πώς να ασφαλίσετε το iPhone σας

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα smartphones είναι μικρά, ακριβά και πιθανό να πέσουν τουλάχιστον μερικές φορές στη ζωή τους, η ασφάλεια iPhone είναι κάτι που απευθύνεται σε πολλούς ανθρώπους. Μετά από όλα, αν ξοδέψατε $ 300- $ 400 (ή περισσότερα!) Σε ένα τηλέφωνο, ξοδεύοντας λίγα δολάρια το μήνα για να διασφαλίσετε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για τη διάρκεια της σύμβασής σας μπορεί να φαίνεται σοφό. Εάν σας ενδιαφέρει να ασφαλίσετε το iPhone σας, εξοικειωθείτε με τις παρακάτω επιλογές.

Έξι λόγοι για να μην αγοράσετε iPhone Ασφάλειες

Όχι από την Apple

Μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά το ένα μέρος που σίγουρα δεν πρόκειται να βρείτε iPhone ασφάλιση-τουλάχιστον όχι παραδοσιακή ασφάλιση-είναι από την Apple. Απλώς δεν το πωλούν.

Αντ 'αυτού, η Apple προσφέρει μια εκτεταμένη εγγύηση της AppleCare που καλύπτει την υποστήριξη και ορισμένες επισκευές για μια κατ' αποκοπή αμοιβή (υποστήριξη κλήσεων πάνω από ένα ορισμένο όριο, και ορισμένες επισκευές, απαιτούν επιπλέον πληρωμές). Το AppleCare διαρκεί μόνο δύο χρόνια, οπότε αν κρατήσετε το τηλέφωνό σας περισσότερο από ότι τελικά θα είστε χωρίς κάλυψη, αλλά είναι επίσης μια κατ 'αποκοπή αμοιβή εκ των προτέρων, παρά μια μηνιαία πληρωμή.

Για πολλούς χρήστες, η AppleCare θα λειτουργήσει εξίσου ασφαλιστική.

Εταιρείες τηλεφωνίας

Ενώ η Apple μπορεί να μην προσφέρει iPhone ασφάλιση, όλες οι μεγάλες εταιρείες τηλεφωνίας στις ΗΠΑ κάνουν.

Η AT & T καλύπτει το iPhone με τα τυποποιημένα σχέδια ασφάλισης τηλεφώνου. Η κάλυψη κυμαίνεται από $ 6.99 / μήνα σε $ 29.99 / μήνα ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που συμπεριλαμβάνετε και καλύπτει την απώλεια, τη ζημία, την κλοπή και την αποτυχία υλικού, αλλά σας περιορίζει σε δύο αξιώσεις ανά δωδεκάμηνη περίοδο. Για να πάρετε αυτή την ασφάλιση, πρέπει να εγγραφείτε εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση του τηλεφώνου.
Χωρίς έκπτωση : $ 50, $ 125, ή $ 199 ανά εγκεκριμένη αξίωση, ανάλογα με τη συσκευή / επισκευή
Μάθετε σχετικά με την προστασία συσκευών AT & T

Η Sprint δεν προσφέρει πάντα ασφάλεια για το τηλέφωνο της Apple, αλλά ο φορέας προσφέρει τώρα κάλυψη iPhone στο πλαίσιο της υπηρεσίας Total Equipment Protection. Η υπηρεσία αυτή κοστίζει $ 9-11 / μήνα για το πρότυπο πακέτο ή $ 13 / μήνα για την υπηρεσία Plus (η οποία παρέχει μεγαλύτερο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης). Και τα δύο επίπεδα περιλαμβάνουν κάλυψη για κλοπή, ζημιά, δυσλειτουργίες και απώλειες.
Χωρίς έκπτωση : $ 50, $ 100, $ 150 ή $ 200 ανά εγκεκριμένη αξίωση, ανάλογα με τη συσκευή / επισκευή
Μάθετε σχετικά με την Ολική Προστασία Εξοπλισμού της Sprint

Η Προστασία Προσωρινών Συσκευών της T-Mobile παρέχει ένα αρκετά συνηθισμένο σύνολο καλύψεων για $ 8 / μήνα. Καλύπτει τυχαία ζημιά, απώλεια και κλοπή και δυσλειτουργίες. Οι πελάτες περιορίζονται σε δύο αξιώσεις ανά δωδεκάμηνη περίοδο.
Χωρίς έκπτωση : $ 20, $ 50, $ 100, $ 150 ή $ 175 ανά εγκεκριμένη αξίωση, ανάλογα με τη συσκευή / επισκευή
Μάθετε σχετικά με την προστασία του ακουστικού Permium

Η Verizon δεν κάνει τα πράγματα εύκολα: η εταιρεία προσφέρει τέσσερις επιλογές για κάλυψη συσκευών. Πρόκειται για: $ 11 / μήνα Συνολική προστασία κινητού? $ 9 / μήνα Συνολική κάλυψη εξοπλισμού. $ 7.15 / μήνα υπηρεσία από Ausrion (περισσότερα για αυτή την εταιρεία παρακάτω)? $ 3 / μήνα Εξέλιξη εγγύησης Verizon. Τα σχέδια προσφέρουν διάφορα είδη κάλυψης για κλοπή και απώλεια, δυσλειτουργία και ζημιές και διάφορες προϋποθέσεις για αξιώσεις.
Αφαίρεση: $ 49- $ 199 ανά εγκεκριμένη αξίωση, ανάλογα με τη συσκευή / την επισκευή
Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση iPhone της Verizon

Τρίτους

Ορισμένες εταιρείες έχουν περικοπεί που ειδικεύονται στην εξασφάλιση smartphones και άλλες φορητές συσκευές. Όταν εξετάζετε αυτές τις εταιρείες, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας: ελέγξτε πόσο καιρό είναι γύρω σας. αναζήτηση στο διαδίκτυο για ανασκοπήσεις, καθώς και παραπόνων ή προβλημάτων. βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να είναι γύρω όταν χρειάζεστε βοήθεια.

Μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών iPhone που προσφέρουν τις πολιτικές είναι:

Η Asurion είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφάλισης, κυρίως επειδή ασχολείται με τηλεφωνικούς μεταφορείς και μεταπωλητές που επιτρέπουν στους πελάτες να εγγραφούν για την υπηρεσία τους ως μέρος των μηνιαίων τηλεφωνικών λογαριασμών όταν αγοράζουν τα τηλέφωνά τους. Ο σημερινός ιστότοπος του Asurion είναι ανησυχητικά περιορισμένος στις λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος και τις εκπτώσεις για τις επισκευές iPhone, αλλά στο παρελθόν η υπηρεσία του κοστίζει $ 10- $ 12 / month, με $ 99- $ 199 εκπτώσεις.
Αφαίρεση: $ 99-199
Ιστοσελίδα του Asurion

Το GoCare προσφέρει ασφάλεια iPhone, η οποία καλύπτει το νερό και τις παραδοσιακές ζημιές, την ανάκτηση δεδομένων, την υποστήριξη για ξεκλειδωμένα τηλέφωνα και ακόμη και προσφέρει την αγορά της χρησιμοποιημένης συσκευής όταν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε. Αν και δεν καλύπτει κλοπή, θα εξασφαλίσει jailbroken τηλέφωνα. Η υπηρεσία τρέχει $ 7,99 / μήνα ή $ 69 - $ 169 για ένα έως τρία χρόνια κάλυψης, ανάλογα με το μοντέλο iPhone και την προπληρωμή.
Χωρίς έκπτωση: $ 50
GoCare ιστοσελίδα

Το ProtectYourBubble καλύπτει τις τυχαίες βλάβες και τις δυσλειτουργίες του υλικού στις ασφάλειες $ 5.99 / μήνα. Καλύπτει επίσης τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το τηλέφωνο, όπως τα ακουστικά ή τα καλώδια φόρτισης (αν και η αντικατάσταση οποιουδήποτε από αυτά θα ήταν μικρότερη από τα $ 50 που αφαιρούνται). Σε αντίθεση με ορισμένους άλλους ασφαλιστές, δεν περιορίζει τον αριθμό των απαιτήσεων που μπορούν να κάνουν οι πελάτες.
Χωρίς έκπτωση : $ 50
Ιστοσελίδα του ProtectYourBubble

Η πολιτική ενός έτους για το Safeware καλύπτει κλοπή ή απώλεια, ζημιά, νερό, ραγισμένες οθόνες και πολλά άλλα. Τα σχέδια καθορίζονται από τη συσκευή σας, τα δημογραφικά στοιχεία και την τοποθεσία σας. Αναμείνετε να περάσετε περίπου $ 100- $ 175 ετησίως.
Χωρίς έκπτωση: $ 50
Ιστοσελίδα Safeware

Το SquareTrade προσφέρει πολιτικές που εκτελούνται 2-3 χρόνια για $ 8 / month ή $ 99 και $ 129 εκ των προτέρων. Η ασφάλιση καλύπτει τα τυποποιημένα ατυχήματα του iPhone, όπως οι σταγόνες, οι διαρροές και άλλες δυσλειτουργίες. Αν και δεν καλύπτει την απώλεια και την κλοπή, θα επιστρέψει για επισκευές που έγιναν μέσω του Genius Bar της Apple ή τοπικών μεταπωλητών / συνεργείων επισκευής.
Αφαίρεση : $ 75
Ιστοσελίδα SquareTrade

Worth Ave. Ο Όμιλος προσφέρει 1-3 χρόνια κάλυψης έναντι ζημιών, κλοπής και πράξεων του Θεού για τιμές που κυμαίνονται από 5,99 δολάρια / μήνα και 243 δολάρια εκ των προτέρων (οι τιμές εξαρτώνται από το μοντέλο σας, τη διάρκεια κάλυψης και τον τρόπο πληρωμής). Δεν περιορίζει τον αριθμό των απαιτήσεων που μπορούν να κάνουν οι πελάτες.
Χωρίς έκπτωση: $ 50
Worth Ave. Ιστοσελίδα ομάδας

Παραδοσιακές Ασφαλιστικές Εταιρείες

Αν ψάχνετε για ασφάλιση iPhone, δοκιμάστε τις εταιρείες από τις οποίες ασφαλίζετε ήδη. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν πολιτικές ακινήτων / ατυχημάτων σε ιδιοκτήτες σπιτιού, ενοικιαστές ή άλλους τύπους μπορεί να καλύψουν το iPhone σύμφωνα με μια πολιτική προσωπικών άρθρων.