Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο YouTube στο iPhone σας

Η παρακολούθηση βίντεο YouTube στο iPhone και το iPod touch είναι απλή. Απλώς τοποθετήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο YouTube.com ή κάντε λήψη της δωρεάν εφαρμογής YouTube από το iTunes. Βρείτε το βίντεο που σας ενδιαφέρει και θα παρακολουθήσετε ένα βίντεο που δεν θα χρειαστεί ποτέ. (Να θυμάστε: η παρακολούθηση πολλών βίντεο μέσω ασύρματης σύνδεσης 3G ή 4G μπορεί να φτάσει πολύ γρήγορα το όριο του εύρους του εύρους ζώνης ).

Αλλά τι γίνεται με τα αγαπημένα σας βίντεο YouTube; Τι γίνεται αν θέλετε να τα παρακολουθείτε ξανά και ξανά - ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο; Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το iPod touch, αφού έχει μόνο Wi-Fi σύνδεση, όχι πάντα συνδεδεμένη με κινητό τηλέφωνο όπως το iPhone.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κατεβάσετε βίντεο YouTube στο iPhone ή στο iPod touch. Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που κάνουν αυτό ένα απλό έργο.

Λογισμικό για την λήψη βίντεο YouTube στο iPhone

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να αποθηκεύσουν βίντεο YouTube. Ορισμένοι είναι ιστότοποι, μερικοί είναι προγράμματα που εκτελούνται στον υπολογιστή σας και άλλα είναι εφαρμογές που εκτελούνται απευθείας στο iPhone σας. Παρόλο που ο κατάλογος αυτός δεν είναι πλήρης, είναι μερικά από τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν (δεν έχω εξετάσει κανένα από αυτά, οπότε δεν μπορώ να πω ποιο είναι το καλύτερο, είναι καλή ιδέα να διαβάσετε κριτικές πριν αγοράσετε τις εφαρμογές που έχετε πληρώσει) :

Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο του YouTube

Τα ακριβή βήματα που απαιτούνται για τη λήψη βίντεο εξαρτώνται από το εργαλείο που χρησιμοποιείτε. Τα διαφορετικά εργαλεία έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και βήματα. Αυτές οι οδηγίες αφορούν κατά προσέγγιση τα περισσότερα εργαλεία.

  1. Επιλέξτε ένα εργαλείο από την παραπάνω λίστα ή αναζητώντας μια άλλη επιλογή στο App Store ή την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης
  2. Μόλις έχετε έτοιμο το εργαλείο, μεταβείτε στο YouTube (είτε στο εργαλείο είτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού) και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κάνετε λήψη. Ίσως χρειαστεί να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο εργαλείο λήψης
  3. Όταν αποθηκεύετε ένα βίντεο, επιλέξτε τη μορφή βίντεο MP4. Ορισμένα εργαλεία δεν θα σας δώσουν αυτή την επιλογή, αλλά απλά προσφέρετε την επιλογή δημιουργίας βίντεο για iPhone / iPod. Αυτό λειτουργεί επίσης
  4. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη του βίντεο, είτε θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας είτε θα αποθηκευτεί στην εφαρμογή στο iPhone σας. Αν πραγματοποιήσατε λήψη του βίντεο σε ένα iPhone, μεταβείτε στο βήμα 6. Εάν αποθηκεύσατε το βίντεο στον υπολογιστή σας, σύρετε το βίντεο στο iTunes για να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη του iTunes
  5. Με το βίντεο που έχει αποθηκευτεί τώρα στο iTunes, συγχρονίστε το iPhone με τον υπολογιστή σας . Στην καρτέλα Ταινίες της οθόνης συγχρονισμού του iTunes, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο βίντεο που μόλις κατεβάσατε από το YouTube. Κάντε κλικ στο κουμπί συγχρονισμού στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
    1. Με αυτό, το βίντεο YouTube έχει μεταφορτωθεί στη συσκευή σας όπως ακριβώς και κάθε άλλο βίντεο - και μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε και όπου θέλετε. Μπορείτε να το δείτε στην ενσωματωμένη εφαρμογή Βίντεο
  1. Αν αποθηκεύσατε το βίντεο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, το βίντεο μπορεί να αποθηκευτεί απευθείας στην εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε για τη λήψη του. Αν ναι, θα πρέπει να μπορείτε να το παρακολουθήσετε εκεί.
    1. Εάν δεν αποθηκεύεται στην εφαρμογή, ελέγξτε την ενσωματωμένη εφαρμογή Βίντεο . Σε αυτό, θα δείτε όλα τα βίντεο στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένου αυτού που μόλις προσθέσατε. Αγγίξτε το για να δείτε το βίντεο.

Αλλά πρέπει να κατεβάσετε τα βίντεο του YouTube;

Μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει ; Δεν είμαι σίγουρα ένας ηθικός, αλλά μου φαίνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν θα έπρεπε.

Όταν οι άνθρωποι ή οι εταιρείες δημοσιεύουν βίντεο στο YouTube, θέλουν να μοιραστούν το περιεχόμενό τους, αλλά μπορεί επίσης να θέλουν να κάνουν χρήματα. Πολλοί δημιουργοί βίντεο έχουν ένα μερίδιο από τα έσοδα από διαφημίσεις που παράγονται από τα βίντεό τους. Μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, κάνουν τα βίντεο ως θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και εξαρτώνται από τα έσοδα από διαφημίσεις για να ζήσουν. Όταν αποθηκεύετε βίντεο εκτός σύνδεσης, αυτές οι διαφημίσεις δεν μπορούν να αναπαραχθούν και οι δημιουργοί του βίντεο δεν μπορούν να κερδίσουν χρήματα.

Εκτός από τους δημιουργούς βίντεο, το ίδιο το YouTube κάνει χρήματα από τις διαφημίσεις. Είναι λίγο πιο δύσκολο να είσαι συμπαθής σε μια τεράστια εταιρεία, αλλά έχει εργαζόμενους και έξοδα και οι δύο πληρώνονται, τουλάχιστον εν μέρει, με έσοδα από διαφημίσεις.

Δεν λέω αναγκαστικά ότι δεν πρέπει να αποθηκεύσετε βίντεο, αλλά αν το κάνετε, βεβαιωθείτε τουλάχιστον ότι έχετε κατανοήσει τις συνέπειες των ενεργειών σας για άλλους ανθρώπους.

Αντιμετώπιση παλαιότερων iPods

Ορισμένα παλαιότερα iPods μπορούν να αναπαράγουν βίντεο, αλλά κανένα από αυτά δεν μπορεί να συνδεθεί στο Internet ή να εκτελέσει εφαρμογές iOS. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο σε αυτά τα μοντέλα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό ή ένα επιτραπέζιο λογισμικό για να κάνετε λήψη βίντεο YouTube στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τα συγχρονίσετε με το iPod σας, όπως περιγράφεται στο βήμα 5 παραπάνω.

Τα παλαιότερα μοντέλα iPod που μπορούν να παίξουν βίντεο είναι: