Πώς να κάνετε δωρεάν κλήσεις διάσκεψης στο iPhone

Η απόκτηση περισσότερων από δύο ατόμων σε περισσότερες από μία θέσεις σε μία μόνο τηλεφωνική κλήση απαιτούσε υπηρεσία τηλεδιάσκεψης. Οχι πια. Το iPhone κάνει πολύ εύκολη τη δημιουργία και τη φιλοξενία μιας μικρής τηλεδιάσκεψης. Και να ξεχάσετε να καλέσετε σε ειδικούς αριθμούς τηλεφώνου, να θυμάστε τους μεγάλους κωδικούς πρόσβασης ή να πληρώσετε για τη διάσκεψη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το iPhone και ο αριθμός τηλεφώνου του καθενός.

Οι λειτουργίες κλήσης συνδιάσκεψης ενσωματώνονται στην εφαρμογή Phone του iPhone. Στις ΗΠΑ, μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 5 καλούντες ταυτόχρονα σε AT & T και T-Mobile και έως και 3 συνολικά καλούντες (συμπεριλαμβανομένου εσείς) ταυτόχρονα σε Sprint και Verizon. Εάν χρησιμοποιείτε το Verizon Advanced Calling σε ένα iPhone 6 ή 6 Plus ή νεότερο, το όριο είναι 6 καλούντες. Μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις Προχωρημένες κλήσεις εδώ.

Η πραγματοποίηση κλήσεων διάσκεψης στα iPhone AT & T και T-Mobile

Για να χρησιμοποιήσετε κλήσεις συνδιάσκεψης στο iPhone σας AT & T ή T-Mobile:

  1. Καλέστε το πρώτο άτομο που θέλετε να συμπεριλάβετε στην κλήση.
  2. Μετά την απάντηση του πρώτου συμμετέχοντα, πατήστε το κουμπί Προσθήκη κλήσης για να θέσετε αυτό το άτομο σε αναμονή.
  3. Αυτό εμφανίζει τη λίστα επαφών σας. Περιηγηθείτε στη λίστα επαφών σας και πατήστε τον αριθμό τηλεφώνου του επόμενου συμμετέχοντα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο από αυτήν την οθόνη και να καλέσετε απευθείας τον επόμενο αριθμό.
  4. Όταν απαντηθεί το επόμενο άτομο, πατήστε το κουμπί Συγχώνευση κλήσεων για να συμμετάσχετε στις κλήσεις.
  5. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε όλους τους πρόσθετους συμμετέχοντες.

Εάν είστε ήδη σε κλήση και ο άλλος σας καλεί, πατήστε το κουμπί Κλήση και απάντηση που εμφανίζεται στην οθόνη. Όταν απαντήσετε την κλήση, πατήστε Συγχώνευση κλήσεων για να προσθέσετε τον νέο καλούντα στο συνέδριο.

Σχετικά: Για βοήθεια σχετικά με την επιλογή της καλύτερης τηλεφωνικής εταιρείας για το iPhone σας, διαβάστε αυτό το άρθρο .

Πραγματοποίηση κλήσεων διάσκεψης σε Sprint & amp; Verizon iPhones:

Για να χρησιμοποιήσετε κλήσεις συνδιάσκεψης στο Sprint ή στο iPhone της Verizon:

  1. Καλέστε το πρώτο άτομο που θέλετε να συμπεριλάβετε στην κλήση.
  2. Τοποθετήστε την πρώτη κλήση σε αναμονή.
  3. Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο για να καλέσετε ή το βιβλίο διευθύνσεών σας, καλέστε τον δεύτερο συμμετέχοντα.
  4. Πατήστε Κοινή κλήση για να συμμετάσχετε στις κλήσεις σε ένα συνέδριο και να μιλήσετε και στους δύο συμμετέχοντες ταυτόχρονα.

Πραγματοποίηση κλήσεων διάσκεψης με προχωρημένη κλήση του Verizon

Εάν έχετε Verizon Advanced Calling, η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Καλέστε τον πρώτο συμμετέχοντα.
  2. Κατά την πρώτη κλήση, πατήστε Προσθήκη κλήσης για να καλέσετε τον επόμενο συμμετέχοντα.
  3. Όταν απαντηθεί ο δεύτερος καλούντος, ο πρώτος καλούντος τίθεται αυτόματα σε αναμονή.
  4. Πατήστε Συγχώνευση για να συμμετάσχετε στις κλήσεις για μια κλήση συνδιάσκεψης 3 δρόμων.
  5. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και καλέστε έως και άλλους τρεις αριθμούς τηλεφώνου για μια κλήση συνδιάσκεψης 6 δρόμων.

Ιδιωτικές γραμμές και κρεμαστές γραμμές μέχρι τις επιμέρους γραμμές

Όταν χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να φιλοξενήσετε μια κλήση συνδιάσκεψης, μπορείτε να μιλήσετε σε έναν συμμετέχοντα ιδιωτικά ή να αποσυνδέσετε τα άτομα από την κλήση ξεχωριστά.

Για να μιλήσετε ιδιωτικά σε ένα μόνο άτομο στην κλήση, πατήστε το εικονίδιο i δίπλα στους αριθμούς τηλεφώνων (στο iOS 7 και επάνω) ή στο βέλος δίπλα στο Συνέδριο (στο iOS 6 και παλιότερο) στο επάνω μέρος της οθόνης. Η επόμενη οθόνη εμφανίζει μια λίστα με όλα τα άτομα στην κλήση. Πατήστε το κουμπί Ιδιωτικό δίπλα σε ένα άτομο για να μιλήσετε μόνο σε αυτά χωρίς να σας ακούσουν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Στην ίδια οθόνη όπου εισάγετε ιδιωτικές συνομιλίες, μπορείτε επίσης να αποσυνδέσετε μεμονωμένους καλούντες. Δίπλα σε κάθε όνομα υπάρχει ένα κουμπί τερματισμού (στο iOS 7 και πάνω) ή ένα κόκκινο εικονίδιο του τηλεφώνου (στο iOS 6 και σε προηγούμενα). Αποσυνδέστε έναν καλούντα πατώντας το κουμπί Τέλος (στο iOS 7) ή πατώντας αυτό το εικονίδιο και στη συνέχεια πιέζοντας το κουμπί Τέλος (στο iOS 6). Αυτό αποσυνδέει τον καλούντα ενώ αφήνει όλους τους άλλους στο συνέδριο.

Ανταλλαγή κλήσεων

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εναλλαγή μεταξύ δύο κλήσεων χωρίς να τους συνομιλήσετε μαζί με το κουμπί Ανταλλαγή κλήσεων . Εάν είστε ήδη σε μια κλήση και έχετε μια δεύτερη κλήση, πατήστε απλά το κουμπί Ανταλλαγή κλήσεων για να θέσετε την τρέχουσα κλήση σε αναμονή και να μεταβείτε στην άλλη. Αγγίξτε ξανά το κουμπί για να αντιστρέψετε τη διαδικασία.