Το ολοκαίνουριο σχέδιο απεριόριστης αποθήκευσης της Wipster

Το χαρούμενο εργαλείο επανεξέτασης και έγκρισης είναι απεριόριστο

Η Wipster ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο - και πρωτοφανές - χαρακτηριστικό που επαναπροσδιορίζει το χώρο που συνέβαλαν στη δημιουργία. Το Wipster, για τους απλούς, είναι ένα εργαλείο ελέγχου και έγκρισης βίντεο. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, αυτός ο ορισμός έχει αυξηθεί, μεταμορφωθεί και γίνει ένα εργαλείο που τοποθετεί την πλατφόρμα ευθέως στην πρώτη γραμμή του τρόπου παραγωγής, αποθήκευσης και κοινής χρήσης βίντεο. Αντί να βασίζονται τελών αποκλειστικά στον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείται, τα μέλη της Wipster σε οποιοδήποτε από τα σχέδια τιμολόγησης τους μπορούν να αποθηκεύσουν απεριόριστα αρχεία βίντεο στην πλατφόρμα για πάντα.

Η Wipster δεν είναι ο πρώτος παίκτης της τεχνολογίας για να κάνει μια κίνηση όπως αυτή. Η Wipster σημειώνει ότι η Google Photos ξεκίνησε τη δική της απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών στα μέσα του 2015 και ο διευθύνων σύμβουλος Rollo Wenlock εξηγεί την έμπνευση της εταιρείας για αυτή την αλλαγή: «Η αποθήκευση δεδομένων ήταν τόσο δαπανηρή που οδήγησε σε πολύ κλιμακωτά μοντέλα τιμολόγησης. Οι εταιρείες θα επιβάλλουν περιορισμούς προκειμένου να αναβαθμίσουν τους πελάτες στην επόμενη βαθμίδα και να κάνουν πολύ καλά την πλάτη τους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι παραδοσιακές δομές τιμολόγησης δεν αντικατοπτρίζουν πλέον το πραγματικό κόστος αποθήκευσης δεδομένων. "

"Και ευτυχώς, υπάρχει τώρα μια κίνηση προς την άρση αυτών των φραγμών. Η αξία βασίζεται τώρα στο πόσο εύκολο και ευχάριστο ένα προϊόν κάνει τη ζωή σας - οι πελάτες δεν θα πρέπει ποτέ να συγκρατούνται από το πόσα αρχεία μπορούν να αποθηκεύσουν σε μια συγκεκριμένη τιμή ».

Η πραγματικότητα είναι ότι πολλές υπηρεσίες έχουν αρχίσει να κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντας έμφαση στην οικοδόμηση μιας βάσης μελών πάνω από τους ανησυχητικούς χρήστες για το πόση περιεχόμενο πρέπει να έχουν online. Η πραγματικότητα είναι ότι οι μικρότεροι παραγωγοί που ζουν με βάση τον όγκο μπορεί να έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη αποθήκευσης από ό, τι πιο εδραιωμένες εταιρείες. Με τις φωτογραφικές μηχανές ως φθηνές όπως το GoPro HERO 4 Black ή το πυροβολισμό πυραύλων DJI Phantom 3 Professional σε 4K, η απαίτηση αποθήκευσης μεταξύ μικρών ανεξάρτητων επιχειρήσεων και μεγάλων στούντιο έχει γίνει πιο κοντά από ποτέ.

Με τους μικρότερους προϋπολογισμούς παραγωγής να γίνονται μικρότεροι και η εξωφρενική αγορά freelance να αγωνίζεται στο βάθος, αλλαγές όπως αυτή της Wipster είναι πολύ ευπρόσδεκτες. Ξαφνικά, τα εργαλεία δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο. Οι δημιουργοί μπορούν να επικεντρωθούν στη δημιουργία και τον καθορισμό μιας αποτελεσματικής ροής εργασίας, όχι σε ποια κλιπ μπορούν να μοιραστούν.

Ο Wenlock λέει τελικά ότι το χαρακτηριστικό αυτό είναι για την ελευθερία: "Από την έναρξή μας, ελευθερώσαμε τους παραγωγούς βίντεο από τον διαχειριστή ότι χρειάζονται οι δουλειές τους για να περάσουν περισσότερο χρόνο κάνοντας φανταστικά βίντεο. Πρώτον, εξομάλυνε τη διαδικασία επανεξέτασης και έγκρισης, και έπειτα προσθέσαμε απεριόριστες εκδόσεις, έτσι ώστε οι παραγωγοί να μην έχουν ποτέ σταματήσει να εξευγενίζουν και να βελτιώνουν το έργο τους ".

"Με αυτήν την κίνηση, κάνουμε ακόμα πιο εύκολο να κάνουμε τα πάντα για το Wipster - χωρίς να αποθηκεύετε πρωτότυπα βίντεο σε ένα μέρος, να ρίχνετε σε άλλο και το τελικό βίντεο κάπου αλλού - είναι όλα σε ένα μέρος, το οποίο εξομαλύνει τη ροή εργασίας σας και ριζικά αυξάνει την παραγωγικότητα. "

Η μεγάλη ανακοίνωση της Wipster υποστηρίζεται από ένα όμορφο βίντεο 90 δευτερολέπτων που εξηγεί τα νέα χαρακτηριστικά και τις βιτρίνες Wellington, Νέα Ζηλανδία, γενέτειρα του Wipster. Το βίντεο μας υπενθυμίζει το επιτυχημένο υπόβαθρο βίντεο Wenlock και Co. κατασκευασμένο πριν ξεκινήσει η Wipster.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του Wipster σε ευρείες εγκεφαλικά επεισόδια:

Τα μηνιαία σχέδια τιμολόγησης της Wipster ξεκινούν από $ 15, τα οποία επιτρέπουν στους κατόχους λογαριασμών να μοιράζονται τα βίντεό τους με απεριόριστους κριτικούς, να δημιουργούν απεριόριστες εκδόσεις κάθε βίντεο και να δημιουργούν και να αποθηκεύουν απεριόριστο βίντεο κάθε μήνα. Μάθετε περισσότερα εδώ: http://wipster.io/how-it-works