Ευρυγώνια ταπετσαρία για διπλές και τριπλές οθόνες

Κρατήστε την οθόνη σας όμορφη με αυτές τις ελεύθερες γκαλερί.

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες ελεύθερες τοποθεσίες ταπετσαρίας, μόνο μερικές τοποθεσίες προσφέρουν εξαιρετικά ευρύ έργο τέχνης για διπλές οθόνες και τριπλές οθόνες.

Εδώ είναι αρκετές ευρείες οθόνες ταπετσαρία που συνειδητοποίησαν: μερικές υπέροχες επιλογές για τη διατήρηση των οθονών ευρείας οθόνης σας όμορφη!

01 από 13

Wallpaperfusion

wallpaperfusion.com. wallpaperfusion.com

Χρήστες διπλής οθόνης και τριπλής οθόνης: χαίρετε! Υπάρχει μια ιστοσελίδα για τις πολύ μεγάλες οθόνες σας! Πάνω από το wallpaperfusion.com, υπάρχει μια ευχάριστη ποικιλία από wallpapers με μονή, διπλή και τριπλή ευρεία οθόνη. Οι σελίδες είναι λίγο αργές για φόρτωση, αλλά η σύντομη αναμονή αξίζει τον κόπο όταν κάνετε κλικ σε κάθε μία από αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και κομμάτια τέχνης. Ένας απαραίτητος προορισμός για τους χρήστες πολλαπλών οθονών!

http://www.wallpaperfusion.com/Search/?Monitors=3 Περισσότερα »

02 από 13

Κοινωνική ταπετσαρία

socwall.com. socwall.com

Το Socwall.com είναι ακριβώς αυτό που σημαίνει το συντομευμένο όνομα: ένα μέρος για να κοινωνικοποιηθούν και να μοιραστούν ταπετσαρίες. Είναι μια πολύ εκπληκτική συλλογή από διάφορες φωτογραφίες και χειροποίητα γραφικά. Όχι, δεν υπάρχει εύκολη αναζήτηση εικόνων "διπλής οθόνης" ή "τριπλής ευρείας οθόνης". Αλλά η διαφήμιση εδώ είναι σχεδόν ανύπαρκτη και η επιλογή των κρυμμένων πολύτιμων λίθων είναι αξιοσημείωτη. ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε αυτόν τον ιστότοπο και να αποφασίσετε μόνοι σας αν σας αρέσει.

http://www.socwall.com/ Περισσότερα »

03 από 13

Wallpaperswide.com

wallpaperswide.com

Οι λάτρεις του wallpaperswide.com διαθέτουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας έως και 2880 pixels. Ο ιστότοπος είναι καθαρός και εύκολος στην πλοήγηση και η διαφήμιση περιορίζεται στο ελάχιστο. Μια εξαιρετική πηγή ταπετσαριών και ένα ισχυρό εύρος επιλογών με ελάχιστη επανάληψη κάθε επιλογής.

http://wallpaperswide.com/top_wallpapers.html Περισσότερα »

04 από 13

HDwallpapers.in

hdwallpapers.in. hdwallpapers.in

Αν και αυτός ο ιστότοπος είναι λίγο γεμάτος και έχει περισσότερη διαφήμιση από άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα, υπάρχει μια καλή επιλογή επιλογών για υπολογιστές διπλής οθόνης. Τα τοπία και τα αστικά τοπία είναι ιδιαίτερα όμορφα. Αν έχετε δύο ή και τρεις οθόνες, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε περιήγηση στο HDwallpapers.in για την επόμενη ταπετσαρία διπλής / τριπλής οθόνης.

http://www.hdwallpapers.in/dual_monitor-desktop-wallpapers.html Περισσότερα »

05 από 13

InterfaceLIFT

interfacelift.com. interfacelift.com

Μην αφήσετε τη διαφήμιση να σας μεταφέρει μακριά. Το InterfaceLIFT.com έχει κάποια εξαιρετική ταπετσαρία για υπολογιστές διπλής οθόνης και ευρείας οθόνης. Θα βρείτε επίσης ταπετσαρία μεγέθους iPhone και Android για την κινητή συσκευή σας. Είναι μπερδεμένο να χρησιμοποιήσετε πρώτα την εντολή λήψης drop-down menu, αλλά μετά από ένα λεπτό ή δύο έχει νόημα. Μερικές πραγματικά τέλειες φωτογραφίες είναι διαθέσιμες εδώ!

06 από 13

Vlad Studio

vladstudio.com. vladstudio.com

Wunderbar! Οι εκδότες στο Vlad Studio δεν έχουν χιλιάδες επιλογές ταπετσαρίας, αλλά οι δεκάδες που προσφέρουν είναι καλοί. Η επιλογή των διπλών και τριπλών ευκρίνων ταπετσαριών είναι από τις καλύτερες στον ιστό. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ηλεκτρονικές κάρτες και τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια premium συνδρομή για πρόσβαση σε ακόμη μεγαλύτερο περιεχόμενο με εικόνες.

http://www.vladstudio.com/wallpapers-3monitors/ Περισσότερα »

07 από 13

WidescreenWallpaper.eu

Ευρυγώνιοι χρήστες: χαίρετε! Αυτός ο ευρωπαϊκός ιστότοπος προσφέρει μια συναρπαστική ποικιλία αφηρημένης τέχνης, επαγγελματικής φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής, ζεστών μοντέλων και αστικών τοπίων. Ενώ η βιβλιοθήκη είναι μόνο μερικές εκατοντάδες αντικείμενα μεγάλα, η ποιότητα των εικόνων σε αυτή την ιστοσελίδα είναι θαυμάσια. Η διαφήμιση είναι ελάχιστη και οι αναλύσεις κυμαίνονται από 1280 έως 1920. Wunderbar!

08 από 13

Ταπετσαρία γκράφιτι

Το Graffiti Wallpaper είναι ένα άλλο site αφιερωμένο σε γραφικά ευρείας οθόνης. Με πλάτος από 1024 έως 1920 ευρύ, δεν θα βρείτε έλλειψη δυνατών επιλογών για να διατηρήσετε την οθόνη σας όμορφη και φρέσκια. Από αυτό το γράψιμο, το μέγεθος της βιβλιοθήκης είναι μόνο μερικές εκατοντάδες μεγάλες εικόνες, αλλά οι περισσότεροι χρήστες θα βρουν πολλά εδώ για να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους για εβδομάδες.

http://www.graffitiwallpaper.com Περισσότερα »

09 από 13

Αφηρημένη ταπετσαρία 3D

Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τους λάτρεις της αφηρημένης τέχνης. Fractals και 3d σωληνώσεις αφθονούν σε αυτό το site, και είναι κατακερματισμένα από τα χρώματα. Εάν αισθάνεστε σαν κάποια πορτοκαλί ή μοβ ή κίτρινη τέχνη που συνορεύει με το φανταστικό, σίγουρα θα δώσει μια δοκιμή στο site.

http://widescreenwallpaper3d.com/ Περισσότερα »

10 από 13

Αποκλειστική τέχνη

deviantart.com. deviantart.com

Το DeviantArt.com δεν είναι για όλους. Αλλά οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το πρωτότυπο έργο τέχνης το αγαπούν! Εδώ είναι χιλιάδες και χιλιάδες πρωτότυπα κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί με το χέρι, ζωγραφισμένα στο χέρι, ζωγραφισμένα με υπολογιστή ή φωτογραφικά επεξεργασμένα από χιλιάδες μέλη.

Το DeviantArt είναι κάτι περισσότερο από ένα site wallpaper. είναι ένα mecca για τους ερασιτέχνες καλλιτέχνες, και τους ανθρώπους που αγαπούν τους ερασιτέχνες καλλιτέχνες. Δεν θα μπορείτε εύκολα να ψάξετε για "ταπετσαρία" εδώ, αλλά πολύ πιθανό να βρείτε κάποια τέχνη που μιλάει για τα προσωπικά σας γούστα. Και όταν βρείτε αυτά τα κομμάτια, απλά κάντε δεξί κλικ για να γίνει η επιφάνεια εργασίας σας.

Υπάρχει επίσης μια προαιρετική υπηρεσία καταβολής συνδρομής που υποστηρίζει την ταχύτερη περιήγηση και πολλές δυνατότητες κοινότητας. Περισσότερο "

11 από 13

Ταπετσαρίες Zeus Box

Η βιβλιοθήκη Zeus Box είναι τεράστια! Δεκάδες χιλιάδες εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ευρείας οθόνης θα σας κρατήσουν περιήγηση για ώρες. Όμορφες γυναίκες, buff buffs, δραματικά τοπία, πολεμικά αεροσκάφη, πορτραίτα διασημοτήτων, χαριτωμένα ζώα, εντυπωσιακές περιλήψεις ... θα βρείτε ό, τι θέλετε στο Zeus Box.

12 από 13

Pixxp.com Ευρεία οθόνη φόντου

Νέα, Νοέμβριος 2014: Το Pixxp είναι εκτός σύνδεσης. Ελπίζουμε να επιστρέψει!

Η αναδυόμενη διαφήμιση στο Pixxp είναι ενοχλητική και ο αριθμός των μικρογραφιών ανά σελίδα είναι περιορισμένος. Αλλά οι επιλογές που διατίθενται στο Pixxp.com είναι πολύ καλές. Η αρχιτεκτονική και το αστικό τμήμα είναι το δικό μου αγαπημένο και ελπίζω να συνεχίσουν να μεγαλώνουν το μέγεθος αυτής της συλλογής ποιότητας. Οι αναλύσεις είναι συνήθως 1280 px πλάτος έως 1920 px σε αυτόν τον ιστότοπο.

13 από 13

Wallbase

Wallbase.cc: μια εξαιρετική τοποθεσία για την υψηλή οθόνη αφής !. Wallbase.cc

Νέα, Οκτ. 2014: Το Wallbase είναι εκτός σύνδεσης. Ο διαχειριστής δεν ήταν προσβάσιμος. Ελπίζουμε για την επιστροφή αυτού του εξαιρετικού site!

Το Wallbase είναι μια πολύ συναρπαστική συλλογή από επαγγελματικές φωτογραφίες, αφηρημένη τέχνη και πρωτότυπες ζωγραφιές. Παρόλο που ο ιστότοπος αυτός δεν διαθέτει βιβλιοθήκη αφιερωμένη αποκλειστικά σε οθόνες διπλής και τριπλής οθόνης, η Wallbase διαθέτει εξαιρετική μηχανή αναζήτησης. Επιπλέον: οι εικόνες είναι πραγματικά πολύ ισχυρές εδώ.