Τα 9 καλύτερα ανοιχτά παιχνίδια PS4 για το World PS4 που θα αγοράσουν το 2018

Ετοιμάστε, ρυθμίστε, εξερευνήστε

Τα ανοιχτά παγκόσμια παιχνίδια χαλαρώνουν το αυστηρό γραμμικό gameplay των βιντεοπαιχνιδιών επιτρέποντας στους παίκτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν μόνοι τους και να αφήσουν τα πράγματα να έρθουν σε αυτά φυσικά. Μερικές φορές ο ανοιχτός κόσμος είναι γεμάτος εκπλήξεις, οδηγώντας τους παίκτες σε μεγάλο πρόβλημα ή την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες και κρυμμένα μυστικά που κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο συναρπαστικό. Ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τα πιο εκπληκτικά ανοιχτά περιβάλλοντα του κόσμου που μπορεί να προσφέρει το PS4;

Καταρτίσαμε μια λίστα με τα κορυφαία που περιλαμβάνουν είδη από τους σκοπευτές σε κινηματογραφικά βιντεοπαιχνίδια σε στιλ ιστορίας και ανταμείβουν τους παίκτες για την περιέργειά τους στην εξερεύνηση. Μπορεί να βρεθείτε στη μέση του δάσους μόνο για να σκοντάψετε σε μια άγρια ​​αρκούδα. ίσως θα κάνετε μια βόλτα στις στοές του Τόκιο για να παίξετε μερικά Sega παιχνίδια (παιχνίδια μέσα σε ένα παιχνίδι)? ίσως θα περπατήσετε ακόμη και μέσα από την πόλη και θα βρείτε μερικούς ενδιαφέροντες γείτονες. Αν αναρωτιέστε τι παιχνίδια PS4 έχουν ανοιχτά παγκόσμια περιβάλλοντα και θέλετε να βουτήξετε δεξιά στις καλύτερες, αυτό είναι το μέρος για να ξεκινήσετε.

Αυτό που κάνει έναν ανοιχτό κόσμο τόσο αξιόπιστο είναι ο αυθορμητισμός όπως στο Far Cry 5 όπου μια απλή βόλτα μέσα στο δάσος μπορεί να οδηγήσει σε ένα πακέτο από λύκους που γλιστράνε πάνω σου ή μια ομάδα καλλιεργητών να σε κυνηγάει. Το Far Cry 5 είναι ο καλύτερος παίκτης πρώτου προσώπου, ανοιχτό κόσμο PS4 που δίνει στους παίκτες ένα οπλοστάσιο όπλων, την ικανότητα να παίζουν συνεργατικά με τους φίλους τους στο διαδίκτυο, καθώς και την ευκαιρία να παίξουν σε ανταγωνιστικές σε απευθείας σύνδεση θανάτους όπου κάτι μπορεί να συμβεί και θα συμβεί .

Στο Far Cry 5, παίζετε ως καλοπληρωμένος, άοπλος κατώτερος αναπληρωτής που ξεκίνησε τη διερεύνηση μιας στρατιωτικής στρατιωτικής θρίλειας που ξεπερνά τους παραισθησιογόνους στη μέση του πουθενά της Μοντάνα, όταν ξαφνικά όλη η κόλαση χαλαρώνει. Από εκεί, οι παίκτες αναγκάζονται να επιβιώσουν, προχωρώντας και εξαφανίζοντας τους εχθρούς, κατασχένοντας τα όπλα και αποκτώντας πολλαπλά οχήματα όπως τα ελικόπτερα και τα buggies για να εξερευνήσουν τα καταπράσινα υπαίθρια και να ολοκληρώσουν διάφορους στόχους. Το παιχνίδι δεν σας βιάζει ούτε και ενθαρρύνει τους παίκτες να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι καθώς ανακαλύπτουν φλόγες, δαμάζουν άγρια ​​ζώα, αλληλεπιδρούν με διάφορους χαρακτήρες, πηγαίνουν σε ψάρεμα ή διεισδύουν εχθρικές ενώσεις γεμάτες πολύτιμους θησαυρούς.

Αν είστε οπαδός του κόσμου του Lord of the Rings και του Hobbit του JRR Tolkien, τότε η Middle Earth: Shadow of War είναι το καλύτερο ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι φαντασίας που θα βρείτε στο PlayStation 4. Ακόμα κι αν δεν είστε οπαδός , Μέση Γη: Η Σκιά του Πολέμου προσφέρει μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες ανοιχτού κόσμου, όπου θα μπορείτε να νικήσετε τους εχθρούς όχι μόνο με όπλα, αλλά και πειστικές ή απογοητευτικές λέξεις.

Το παιχνίδι τρίτου προσώπου, φαντασίας δράσης, λαμβάνει χώρα μεταξύ του Χόμπιτ και του Κυρίου των Δαχτυλιδιών, όπου οι παίκτες παίρνουν το ρόλο ενός δασοφύλακας ο οποίος ξεκινά να αναζητεί εκδίκηση στις δυνάμεις του Sauron μετά τη θανάτωση της συζύγου και του γιου τους. Οι λέξεις θα χρησιμοποιηθούν καθώς περνάτε μέσα από τις βαθμίδες γεμάτες μπουντρούμι εδάφη της Μέσης Γης, όπου συμμορίες ορκών και άλλων τεράτων σας περιμένουν ανόητα με κλαμπ στο χέρι που θέλουν να σας τραχιάσουν, αλλά είστε οπλισμένοι τόσο με ένα σπαθί όσο και με ένα ειδικό υπνωτικό wraith δυνάμεις που μπορούν να τους χειριστούν σε πίστη ή εντελώς ντροπιαστική ντροπή. Αν το hack-and-slash cinematic melee ή μεγάλα περιβάλλοντα με τόνους AI στην οθόνη δεν σας εντυπωσιάσουν, οι χαρακτήρες θα είναι? οι εχθροί έχουν τρισδιάστατες προσωπικότητες που σε κάνουν να γελάς, να λυπάσαι γι 'αυτούς και μάλιστα να σχηματίσεις μια συναισθηματική σύνδεση φιλίας.

Η λαμπρότητα του Yakuza 0 είναι πόσο καλά έχει γίνει: Είναι ένα τρισδιάστατο μοντέλο αντίγραφο της περιοχής Kabukicho του Τόκιο που τέθηκε στη δεκαετία του 1980. Αν είστε λάτρης των κινηματογραφικών ταινιών της δεκαετίας του '80 και της Ιαπωνίας, το Yakuza 0 είναι η καλύτερη οπτική κινηματογραφική παρουσίαση που φέρνει την εποχή στη ζωή με έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο τόνους και αμέτρητους νόμους για να σπάσει.

Αλλά αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας δεν είναι για όλους: Στην ιδανική περίπτωση, αν είστε οπαδός παιχνιδιών που θυμίζουν ταινίες με πολλές διαφορετικές σκηνές κοπής, όμορφα περιβάλλοντα, διασκέδαση χαρακτήρες και παράλληλες δραστηριότητες, τότε θα αγαπήσετε το Yakuza 0. Gameplay δεν επικεντρώνεται πάντοτε στη βία. Μπορείτε να ενημερώσετε την τζαζ μπάντα σας για να παίξετε ένα τραγούδι καθώς ηρεμείτε έναν μεθυσμένο πελάτη που προσπαθεί να σας γροθιά μπροστά σε εκατοντάδες επισκέπτες, να τραγουδήσει καραόκε, να χορέψει σε ένα ντίσκο με ντίσκο, να πάει μπόουλινγκ, να ρίξει βελάκια, να επενδύσει σε ακίνητα ή επικεφαλής στην arcade στο Τόκιο όπου θα παίξετε πραγματικά παιχνίδια SEGA όπως Outrun, Space Harriers, Fantasy Zone και Hang-On. Το Yakuza 0 χρησιμεύει ως προάγγελος σε ολόκληρη τη σειρά Yakuza που σας έχει αποκαλύψει την ιστορία της προέλευσης του τόπου όπου όλα άρχισαν.

Αρχικά για το PlayStation 2, η σκιά του Colossus γίνεται από το έδαφος για το PS4, με ενημερωμένες τεχνικές προδιαγραφές στα 60FPS και βελτιωμένα λεπτομερή γραφικά. Το ανοιχτό περιβάλλον του κόσμου έχει παίκτες διασχίζουν μεγάλα χωράφια και κοιλάδες για να εξερευνήσουν και να κυνηγήσουν γιγαντιαία πλάσματα που ονομάζονται Colossi που θα βάλουν οποιονδήποτε παίκτη ή μη παίκτη με πλήρη αίσθηση δέους.

Ένα must-have για το PS4, Shadow of the Colossus είναι ένα έργο τέχνης με μια οπτική παρουσίαση των ζωντανών υπαίθριων περιβαλλόντων, της μουσικής ορχήστρας και των μαζικών αντιπάλων που σας κάνουν να αισθανθείτε σαν ένα μυρμήγκι. Το απλοϊκό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας δεν περιλαμβάνει πόλεις, μπουντρούμια ή άλλους παίκτες με τους οποίους πρέπει να αλληλεπιδράσετε, εκτός από τον γιγαντιαίο Colossi που πρέπει να βρείτε, να αγωνιστείτε να αναρριχηθείτε και να καταλάβετε πώς να σκοτώνετε αναζητώντας τα αδύνατα σημεία τους.

Το Gravity Rush 2 μοιάζει με αυτό που έκανε το Studio Ghibli. ένα στυλιζαρισμένο και πλούσια λεπτομερές παιχνίδι που δεν ήταν ευρέως αποδεκτό όπως αναμενόταν, αλλά είναι μακράν ο πιο υποτιμημένος, ανοικτός κόσμος PS4 τίτλος εκεί έξω. Όπως ένα διαυγές όνειρο, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν τη βαρύτητα, επιτρέποντάς τους να πετάξουν μέσα στον αέρα, να πέσουν με απίστευτο βάρος και να περιηγηθούν σε μοναδικά περιβάλλοντα καθώς η μουσική ορχήστρα χτίζει την ατμόσφαιρα της συναρπαστικής δράσης και του ενθουσιασμού.

Ένα επιβλητικό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, το Gravity Rush 2 παίζετε ως κορίτσι με ειδικές εξουσίες που έχει τραβηχτεί σε έναν μυστηριώδη κόσμο και πρέπει να πολεμήσει έναν στρατό που απειλεί το ίδιο το ύφασμα του σύμπαντος. Η μηχανική δράσης βασισμένη σε βαρύτητα καθιστά το στυλ παιχνιδιού μοναδικό για τους παίκτες, καθώς πηδούν από πλατφόρμα σε πλατφόρμα και αλυσίδες μαζί επιθέσεις combo εναντίον ενός συνόλου εχθρών (σκεφτείτε ανδροειδείς, στρατιώτες και αλλοδαπούς). Το παιχνίδι είναι επίσης απλά οπτικά ελκυστικό και έρχεται με σκηνές κοπής στυλ κόμικς. Όχι μόνο υπάρχει ένας τόνος χαρακτήρων με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε, αλλά το παιχνίδι έχει υψηλή τιμή επανάληψης (περίπου 20 έως 40 ώρες παιχνιδιού).

Τοποθετημένος σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου οι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τον πλανήτη, το Nier Automata παίζετε ως αντιαεροπορικός αγώνας που καταλαμβάνει την katana και ανακαλύπτει ένα κρυφό μυστήριο μέσα στη Γη. Το γεμάτο δράση, ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι ρόλων είναι σαν ένας συναρπαστικός εφιάλτης σε μια άγονη και έρημη σκουριασμένη Γη γεμάτη από εξωγήινα ρομπότ.

Το καταπληκτικό Nier Automata θα ευχαριστήσει κάθε παίκτη που αγαπάει ένα μείγμα δράσης και μάχης, συνδυάζοντας το γρήγορο gameplay και το slash με τα στοιχεία shooter. Οι παίκτες ανταμείβονται με πόντους εμπειρίας για να αυξήσουν το προσαρμοσμένο φορτίο από δεξιότητες και όπλα. Η μικρή εμφάνιση heads-up στο Nier Automata δίνει μια πιο εστιασμένη αίσθηση παιχνιδιού καθώς οι παίκτες εξερευνούν μια εγκαταλελειμμένη Γη, όπου η Μητέρα Φύση και τα λείψανα μιας καταρρέουσας υποδομής εκπέμπουν έναν ονειρικό τύπο όμορφου. Ο κόσμος του παιχνιδιού προσφέρει άφθονη ποικιλία, συμπεριλαμβανομένων τεράστιων ποικίλων περιβαλλόντων για εξερεύνηση και αλληλεπιδράσεις μάχης σε πραγματικό χρόνο, πλευρικές αποστολές και πολυάριθμες NPC που θα σας κάνουν να αμφισβητείτε, να ανακαλύψετε και να ανοίξετε ένα από τα πιθανά 24 διαφορετικά τερματισμούς.

Τι εάν σας είπα ότι η φαντασία σας από παλιά, όταν παίζατε με τα LEGO σας, είναι πλέον σε μορφή βιντεοπαιχνιδιών με ανοιχτό κόσμο απεριόριστης πιθανότητας; Η ευκαιρία περιμένει με το LEGO Worlds, όπου, όπως υποδηλώνει το όνομα, σας επιτρέπει να κάνετε έναν κόσμο έξω από τα LEGO και να αρχίσετε να ζείτε το όνειρο της παιδικής ηλικίας σας.

Το LEGO Worlds επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν έναν γαλαξία από κόσμους που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από τα LEGO, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργούν οτιδήποτε φαντάζονται από μικρά σπίτια έως μεγάλης κλίμακας εξωραϊσμό. Όπως και κάθε καλή σειρά LEGO, οι παίκτες μπορούν να πηδήξουν σε οχήματα όπως ελικόπτερα, πυραύλους και μοτοσικλέτες ή ακόμα και να πετάξουν σε δράκους καθώς αναζητούν περισσότερα κομμάτια, αντικείμενα και άλλους θησαυρούς που επεκτείνουν τις δυνατότητές τους και το χώρο για ανάπτυξη. Ο αριθμός των προσαρμογών και δημιουργικών δυνατοτήτων είναι ατελείωτος στους LEGO Worlds, όπου άλλα κομμάτια ζωντανεύουν και σχηματίζουν μικρές κοινωνίες και οικοσυστήματα όλα κάτω από τις επιθυμίες σας.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε εγκαίρως με το Assassins Creed: Origins, ένα γίγαντα, ανοιχτό κόσμο, παιχνίδι δράσης-περιπέτειας stealth που χρονολογείται στην εποχή της Πτολεμαϊκής εποχής (49-47 π.Χ.) που αναπαριστά τη φανταστική ιστορία όπου παίρνετε τον πρώτο δολοφόνο, πάντα. Η τελευταία δόση του Ubisoft φέρνει στη ζωή τους γιγαντιαίους κόσμους της Αιγύπτου και της Ρώμης σε μεγάλη λεπτομέρεια, μαζί με ένα cast των χαρακτήρων με απίστευτη φωνητική δράση και μη σταματημένη δράση στην καρδιά.

Ενώ παίρνετε στο τοπίο των όμορφων περιβαλλόντων γύρω σας, το Assassins Creed: Origins θα σας αφήσει να αποφασίσετε πώς θέλετε να παίξετε. Μπορείτε είτε να γλιστρήσετε επάνω στον στόχο σας σε έναν τομέα των λουλουδιών, να προκαλέσετε ένα ruckus με βέλη μεγάλου βεληνεκούς ή απλά βιασύνη σε σύγκρουση λεπίδες με ληστές. Τα στοιχεία RPG των παικτών επιχορήγησης παιχνιδιών πλήρης προσαρμογή του χαρακτήρα τους, επιτρέποντάς τους να αναβαθμίσουν πάνω από 100 όπλα και ικανότητες, ενώ ταυτόχρονα τους προκαλούν να αναλάβουν μεγαλύτερους εχθρούς και να εξερευνήσουν βαθύτερα στους τάφους για θησαυρούς. Assassins Creed: Origins θα σας διαρκέσει περίπου 27 ώρες και επίσης έρχεται σε μια έκδοση deluxe με περιεχόμενο bonus και επίπεδα που συνολικά πάνω από 40 ώρες στερεών παιχνιδιών.

Το Ghost Recon Wildlands για το PS4 είναι ένας ανοιχτός κόσμος, ένας τακτικός σκοπευτής τρίτου προσώπου (με προαιρετική άποψη πρώτου προσώπου για το στόχο του πυροβόλου όπλου) σε τεράστιο περιβάλλον με ένα δυναμικό καιρικές συνθήκες γεμάτο βουνά, δάση, ερήμους και αλάτι. Είναι σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο, ανοιχτό παγκόσμιο περιβάλλον με 170 τετραγωνικά μίλια (ο χάρτης είναι μήκους 13 μίλια και θα σας πάρει οκτώ λεπτά για να φτάσετε στο τέλος ενός αεροσκάφους εντός του παιχνιδιού με ταχύτητα 120 μίλια / ώρα).

Ο στόχος σας για το παιχνίδι είναι να αποσυναρμολογήσετε μια σύμπραξη στο Ghost Recon Wildlands. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ύπουλος όταν διεισδύετε ενώσεις, επισημαίνοντας τους εχθρούς με το τηλεκατευθυνόμενο σας κρουαζιερόπλοιο, ερωτώντας τους εγκληματίες και παίρνοντας κάλυψη καθώς συλλέγετε και αναβαθμίζετε τα όπλα και τα όπλα σας και ξεφεύγετε από το ελικόπτερο, το αυτοκίνητο, (με αλεξίπτωτο).

Όταν δεν ολοκληρώνετε αποστολές ή αποστολές, δημιουργείτε φιλικές ή εχθρικές σχέσεις με πολίτες, αξιωματούχους και αντάρτες από όλο τον κόσμο που θα επηρεάσουν τα καθήκοντά σας όταν έρθει η ώρα να αναλάβετε δράση. Το Ghost Recon Wildlands διαθέτει επίσης μια συνεταιριστική λειτουργία για πολλούς παίκτες όπου εσείς και τρεις άλλοι παίκτες μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο του παιχνιδιού και να ολοκληρώσετε τις αποστολές εκστρατείας μαζί.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .