Τα 9 καλύτερα παιχνίδια παζλ για το PSP

Τα παιχνίδια PSP και παζλ είναι τέλεια τακτοποιημένα. Από τη φύση, τα παιχνίδια παζλ τείνουν να παίζονται καλύτερα σε σύντομες περιόδους λειτουργίας, το οποίο λειτουργεί καλά με τη φορητότητα του PSP. Κατά συνέπεια, υπάρχουν αρκετά παζλ για το PlayStation Portable. Δεν είστε σίγουροι ποια παιχνίδια γρίφων πρέπει να αγοράσετε; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τους καλύτερους στην αγορά.

Lumines και Lumines II

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Lumines ήταν το πρώτο παιχνίδι που πήρα για το PSP και εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Φανταχτερά υπόβαθρα και groovy μουσική παίρνουν φλας και groovier το καλύτερο που παίζετε, και υψηλότερα σκορ ξεκλειδώνουν νέες εικόνες και νέα τραγούδια. Είναι ένα απλό παιχνίδι εμπνευσμένο από το Tetris, το οποίο είναι ένα γρήγορο παιχνίδι για να σηκώσετε και να παίξετε (κάθισα να το δοκιμάσω γρήγορα όταν το αγόρασα, και κοίταξε για να συνειδητοποιήσει και η ώρα είχε περάσει σε μια στιγμή). Το Lumines II προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά για ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι. Οποιαδήποτε από τις δύο θα ήταν μια καλή επιλογή, ή μπορείτε να ξεκινήσετε με την πρώτη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο δεύτερο. Περισσότερο "

Puzzle Quest: Πρόκληση των πολέμαρχων

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Αυτό το παιχνίδι είναι ταξινομημένο ως "puzzle-rpg", οπότε θα μπορούσα εξίσου εύκολα να τον συμπεριλάβω σε μια λίστα "Top RPGs". Η αμηχανία αποτελεί τον πυρήνα του παιχνιδιού, όμως, έτσι ώστε να είναι σε αυτή τη λίστα. Το Puzzle Quest ήταν ένα χτύπημα σε κάθε σύστημα στο οποίο βρισκόταν και για πολύ καλό λόγο (αν και το έχω μόνο για το PSP, έχω μπει στον πειρασμό περισσότερες από μία φορές για να αγοράσω άλλες εκδόσεις). Το κύριο παζλ-παιχνίδι είναι είδος Bejeweled- εμπνευσμένο, αλλά το Puzzle Quest χρησιμοποιεί τα στοιχεία του RPG για να προσθέσει κάποιες πραγματικά ενδιαφέρουσες και προκλητικές πτυχές στο βασικό παιχνίδι. Τα ξόρκια, οι αναρτήσεις και τα δυνατά σημεία των διαφορετικών χαρακτήρων προσδίδουν κάτι διαφορετικό, οδηγώντας σε ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι. Περισσότερο "

Λούξορ: Η οργή του Σετ και το Λούξορ: Πρόκληση του Φαραώ

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Πέρασα πάρα πολύ χρόνο να παίζω demos του Zuma στο φορητό υπολογιστή μου, οπότε όταν το Luxor - όπως το Zuma, αλλά το Αιγυπτιακό αντί για το Aztec - κυκλοφόρησε για το PSP, ήμουν ευχαριστημένος. Και δεν είμαι ακόμα απογοητευμένος. Αυτό είναι ένα άλλο από εκείνα τα παιχνίδια που σας πιπιλίζουν για περισσότερο από ό, τι σκοπεύατε να παίξετε ("Μόνο ένα ακόμα επίπεδο", μπορείτε να σκεφτείτε τον εαυτό σας.). Η οργή του Set είναι το μεγαλύτερο από τα δύο παιχνίδια. Η Πρόκληση του Φαραώ προσθέτει μερικά νέα στοιχεία, αλλά μάλλον δεν αρκεί να αγοράσετε και τα δύο παιχνίδια. Εκτός κι αν είσαι φίλος Luxor / Zuma όπως εγώ. Περισσότερο "

Κύβος

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Μετακινήστε τον κύβο σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι μια απλή υπόθεση, αλλά περισσότερα εμπόδια - και πιο δύσκολα εμπόδια - καθιστούν το κάθε επίπεδο πιο περίπλοκο από το επόμενο. Δεν βρήκα τον Cube ως απορροφητικό όπως μερικά από τα παιχνίδια αυτού του καταλόγου, καθώς απαιτεί πολύ από τον εγκέφαλό σας, αλλά είναι ιδανικό για μικρές περιόδους παιχνιδιού. Τα απλά γραφικά και το gameplay του δίνουν μια κομψή αίσθηση, αλλά ταιριάζει. Περισσότερο "

7 Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ενώ τα 7 Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου δεν είναι ένα επαναστατικό παιχνίδι με κανένα τρόπο, είναι μια σταθερή είσοδος στο είδος αγώνα-3, με ένα νοικοκυρεμένο θέμα αρχαίου κόσμου. Έχει ακόμη και ιστορικά σημειώματα για κάθε ένα από τα επτά θαύματα που "χτίζεις" καθώς παίζεις το παιχνίδι, οπότε αν θέλεις να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου αλλά και να παίξεις, μπορείς. Περισσότερο "

Pipe Mania

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Αυτό το remake ενός παιχνιδιού του 1989 δείχνει ότι μια απλή προϋπόθεση μπορεί να πάρει ένα καλό παιχνίδι μακριά. Το Pipe Mania έχει ξανασχεδιαστεί, για διάφορες πλατφόρμες - αυτή η έκδοση διαφημίζει ενημερωμένα γραφικά και νέα στοιχεία παιχνιδιού σε μια ήδη εθιστική φόρμουλα. Το βρήκα απίστευτα απογοητευτικό κατά περιόδους, αλλά και πολύ ανταμείβοντας. Ένα μπόνους είναι η συμπερίληψη του αρχικού παιχνιδιού (αν και σε ενημερωμένη μορφή γραφικών). Περισσότερο "

Υγρή υδράργυρος

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Περισσότεροι αγώνες "get from A to B", ο Mercury Meltdown καθιστά τον απλό στόχο πιο περίπλοκο μέσα από διάφορα εμπόδια και επίπεδα δυσκολίας και επειδή το πράγμα που πρέπει να μετακινήσετε είναι μια κηλίδα υγρού που έχει την τάση να χωρίσει σε ξεχωριστές σταγόνες που θέλει να κυλήσει προς διάφορες κατευθύνσεις. Περισσότερο "

PQ και PQ2

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το PQ αντιπροσωπεύει το "Πρακτικό Quotient Intelligence" και το παιχνίδι είναι ένα είδος δοκιμής τύπου IQ. Μην αφήστε αυτό να σας βάλει μακριά, όμως. Όπως μερικά από τα άλλα παιχνίδια αυτής της λίστας, το PQ2 σας προκαλεί να πάτε από το σημείο εκκίνησης μέχρι το τέλος. Τα παζλ είναι χρονομετρημένα και γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα με το καθένα που ολοκληρώνετε. Όχι μόνο οι ίδιοι οι παζλ γίνονται πιο περίπλοκοι, αλλά αρχίζουν να εμφανίζονται "αστυνομία" διαφορετικών επιπέδων νοημοσύνης (πιάνονται στη δέσμη των φαναριών τους και χάνετε το παζλ). Κάθε παζλ σας παίρνει ένα σκορ με βάση το χρόνο σας και τον αριθμό των κινήσεων που πρέπει να πάρετε από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτά τα αποτελέσματα καταρτίζονται καθώς πηγαίνετε σε ένα συνολικό "σκορ PQ" που μπορείτε να συγκρίνετε με άλλους παίκτες. Περισσότερο "

Εξοδος

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Δεν το έχω αναθεωρήσει - δεν ήμουν πραγματικά αρκετά μακριά για μια αναθεώρηση, πριν να χρειαστεί να το αφήσω στην άκρη για πιο πιεστικούς τίτλους - αλλά έχω πολύ διασκέδαση με αυτό όταν το πάρω. Το παιχνίδι "βρείτε την έξοδο" στο Exit εμπλουτίζεται με την προσθήκη εμποδίων, φυσικά, αλλά και από άλλους χαρακτήρες που πρέπει να φέρετε στην εν λόγω έξοδο. Συχνά θα πρέπει να προσελκύσετε τη βοήθεια κάποιων χαρακτήρων για να βγείτε από τους άλλους. Τα κομψά γραφικά προσθέτουν μεγάλη έκκληση σε αυτά τα παιχνίδια. Έχω παίξει μόνο το πρώτο, αλλά το Exit II μοιάζει εξίσου καλό. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.