Πώς να παίξετε τραγούδια iTunes στο Winamp

Δεν σας αρέσει να διαχειρίζεστε τη βιβλιοθήκη τραγουδιού σας στο iTunes; Τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Winamp.

Εάν χρησιμοποιείτε το Winamp ως κύριο μέσο αναπαραγωγής λογισμικού και έχετε επίσης μια βιβλιοθήκη iTunes, μπορείτε να την εισαγάγετε στο Winamp. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε όλη τη μουσική στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας ένα μόνο πρόγραμμα για jukebox μέσα ενημέρωσης. Παρόλο που δεν μπορείτε να αγοράσετε μουσική απευθείας από το iTunes Store χρησιμοποιώντας το Winamp, είναι μια μεγάλη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε τις περισσότερες εργασίες που μπορεί να κάνει το iTunes της Apple. Ακολουθήστε αυτό το σύντομο φροντιστήριο για να δείτε πώς μπορείτε να εισαγάγετε τα iTunes τραγούδια σας στο Winamp.

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτείται χρóνος : Χρóνος εισαγωγής βιβλιοθήκης iTunes - 2 λεπτά max.

Εδώ:

  1. Λογισμικό Winamp

    Για να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Winamp είτε να χρησιμοποιήσετε μια τοποθεσία λήψης όπως το FileHippo.
  2. Προσθέτοντας τραγούδια του iTunes

    Εάν δεν έχετε ήδη επιλέξει, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού Local Media στο αριστερό παράθυρο της οθόνης Winamp. Όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού " Προσθήκη στο Media Library ", κάντε κλικ στο κουμπί " Εισαγωγή από το iTunes ". Το Winamp θα αναζητήσει το φάκελο μουσικής iTunes και θα εισάγει μουσικά κομμάτια που βρίσκει. ο αριθμός που εντοπίζει θα εμφανιστεί στο αναδυόμενο μενού. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να ολοκληρωθεί.

Ο, τι χρειάζεσαι: