Συμβουλές Ασφάλειας Drone: 9 Do και Don'ts Όταν Πτήσεις Flying

Τα αεροσκάφη είναι παντού αυτές τις μέρες. Εδώ είναι πώς να τα χειριστείτε

Δοκάρια με κάμερες, drones για οδήγηση - ονομάζετε ό, τι κάνει, ο drone είναι πιθανώς εδώ.

Με το Amazon να αναπτύσσει την παράδοση των drone και περισσότερες έρευνες να γίνονται σε μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα από ομάδες όπως η NASA, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν από τα αεροσκάφη να γίνουν πιο συνηθισμένα. Η άφιξη των φθηνών αεροσκαφών τους τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τους ανθρώπους που προηγουμένως δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν ελαφριά quadcopters όπως η σειρά Blade 350QX ή το DJI Phantom. Τα αεροσκάφη πωλούνται παντού!

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εισέρχονται στο εμπορικό και χόμπι σκηνή drone, ωστόσο, οι προοπτικές για συντριβές drone και τα ατυχήματα πολλαπλασιάζονται επίσης. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους νεοεισερχόμενους, αλλά και για τους βετεράνους με πολλή εμπειρία.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι έχετε μια καλύτερη και ασφαλέστερη πτητική εμπειρία, όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω σας.

Πλοηγηθείτε με καλές καιρικές συνθήκες: Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε πολλά προβλήματα μόνο με τη λειτουργία του κινητήρα σας κατά τη διάρκεια ιδανικών συνθηκών. Ο καλός καιρός σας επιτρέπει όχι μόνο να πετάξετε το drone σας καλύτερα, αλλά και να το παρακολουθήσετε στον αέρα. Παρεμπιπτόντως, ο "καλός καιρός" για τα αεροσκάφη δεν περιορίζεται στον καθαρό ουρανό και την απουσία βροχής. Μπορείτε να έχετε ηλιόλουστες μέρες με δυνατούς ανέμους, για παράδειγμα, οι οποίες μπορούν να κάνουν να πετάξει ένα τρενάκι μια πιο τρίχοντας εμπειρία.

Μην πετάτε πάνω από τους ανθρώπους: Αυτή η άκρη απεικονίζεται καλύτερα από τον σχεδόν αδερφό που έζησε ο σκιέρ Marcel Hirscher, ο οποίος σχεδόν χτυπήθηκε από ένα χτύπημα που φορτώθηκε με εργαλεία και έπεσε από τον ουρανό. Αν συνέβαινε μόλις δύο δευτερόλεπτα νωρίτερα, θα είχε τραυματιστεί σοβαρά και ίσως ακόμη και θανατώθηκε, είπε ο Newton. Στη συνέχεια, έχετε πυροβολήσει από τον ουρανό συμβάντα από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός κυνηγιού. Θυμηθείτε, δεν είναι όλοι οπαδός των αεροσκαφών.

Μην πετάτε πάνω από το σπίτι κάποιου άλλου: Εάν δεν έχετε την άδεια και έναν πραγματικά καλό λόγο για να το κάνετε, πραγματικά δεν πρέπει να πετάτε πάνω από τα σπίτια των άλλων ανθρώπων. Εάν κάποιος κατασκοπεύει το τράχηλό σας, ειδικά αν έχει κάμερα, τα πράγματα μπορούν να κλιμακώνονται γρήγορα. Μερικοί λαοί είναι γνωστοί για να ρίξουν βράχους σε αεροσκάφη, ενώ άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και κυνηγετικά όπλα για να τους καταρρίψουν. Και αν το κρουαζιέρα σας συμβεί απλά να συντριβεί στην αυλή κάποιου και χτυπά ένα παιδί, καλά, δεν θα είναι όμορφο.

Παρατηρήστε την οπτική επαφή: Θέλετε πάντα να βρίσκεστε μέσα στην οπτική γκάμα του κινητού σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι γνωρίζετε πού είναι ανά πάσα στιγμή και ότι δεν το τυχαίνει να το βάλετε σε κάτι. Είναι απλώς η βασική ασφάλεια των τροχών.

Μην πετάτε πάνω από 400 πόδια: Όσο ψηλότερα πηγαίνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αρχίσετε να τρέχετε σε πράγματα όπως τα αεροπλάνα και τα αλεξίσφαιρα. Εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε φέρουν οχήματα κοντά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβληθεί σε αυτά, ειδικά επειδή δεν θα είναι πάντα σε θέση να δουν το drone σας.

Μην πετάτε πάνω από δρόμους: Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πολυάσχολες αρτηρίες όπως αυτοκινητόδρομους και μεγάλους δρόμους. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα χτύπημα από τον ουρανό σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο και να προκαλέσει ένα μεγάλο ατύχημα.

Μείνετε μακριά από τα αεροδρόμια: Μιλώντας για ιπτάμενα οχήματα, τα αεροσκάφη και τα αεροδρόμια συνήθως δεν αναμειγνύονται καλά. Στην πραγματικότητα, μερικές εφαρμογές με αεροπλάνα περιλαμβάνουν αεροδρόμια στις ζώνες που δεν εκπέμπουν. Οι συγκρούσεις πτηνών είναι ένα πράγμα, αλλά τα ατυχήματα που αφορούν αεροσκάφη δεν πρέπει να συμβούν. Στις αρχές του 2016, για παράδειγμα, ένας πιλότος της Air France έπρεπε να αλλάξει από τον αυτόματο πιλότο στους χειριστές πτήσης για χειροκίνητη πτήση, προκειμένου να αποφευχθεί το κτύπημα στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι. Μην είσαι αυτός ο τύπος, εντάξει;

Μην πετάτε πάνω από τις στρατιωτικές βάσεις: Αυτή η ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας για τα αεροσκάφη και τις στρατιωτικές βάσεις σας φέρνει ο Capt.

Προσέξτε για παρεμβολές: Ενώ πετούσε κάτω από μια γέφυρα στην Ταϊβάν, η σύνδεση του Νεύτωνα έπεσε και πυροδότησε τη λειτουργία "επιστροφή στην πατρίδα" για το τρελό του. Δυστυχώς, αυτό το έκανε να πετάξει ευθεία επάνω και να χτυπήσει στην κάτω πλευρά της γέφυρας στη συνέχεια συντριβή θεαματικά στα νερά κάτω. Είτε πρόκειται για αποκλεισμό σήματος είτε για παρεμβολές από κινητές συσκευές, όπως smartphones, θα θέλετε να κρατήσετε αυτά τα πράγματα υπόψη κατά την πτήση σας.

Για δείκτες, όταν επιλέγετε το δικό σας κρουαζιερόπλοιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη λίστα των 7 καλύτερων αεροσκαφών .