Βοηθός διαμερισμάτων AOMEI Standard Edition v7.0

Μια πλήρης αναθεώρηση του βοηθητικού προγράμματος AOMEI Partition Assistant Standard Edition

Το AOMEI Partition Assistant SE είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαμέρισης δίσκων με όλα τα βασικά εργαλεία διαμέρισης που θα περιμένατε, μαζί με μερικές προηγμένες λειτουργίες που δεν θα βρείτε παντού.

Εκτός από τη δυνατότητα αντιγραφής, επέκτασης, αλλαγής μεγέθους, διαγραφής και διαμόρφωσης διαμερισμάτων, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός bootable OS Windows OS που εκτελεί AOMEI Partition Assistant SE πριν την εκκίνηση των Windows.

Κατεβάστε AOMEI Partition Assistant SE v7.0

[ Aomeitech.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Βοηθός διαμερισμάτων AOMEI SE Pros & amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν στο Partition Assistant Standard Edition:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βοηθό διαμερισμάτων AOMEI SE

Οι σκέψεις μου για τον βοηθό κατάτμησης AOMEI Standard Edition

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά δωρεάν εργαλεία διαμέρισης και πρέπει να πω ότι πραγματικά μου αρέσει ο AOMEI Partition Assistant SE. Δεν είναι μόνο η διεπαφή καλά μελετημένη και εύκολη στη χρήση, αλλά έχει επίσης όλα τα βασικά και προηγμένα χαρακτηριστικά που ο καθένας θα περίμενε ... όλα δωρεάν.

Ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί και πάλι είναι η έκδοση των Windows PE του βοηθού διαμερισμάτων AOMEI. Με αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε χωρίσματα με ευκολία ακόμη και αν δεν έχετε εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα. Το πρόγραμμα είναι το ίδιο με αυτό που εκτελείται στα Windows, αλλά εκκινείται από ένα δίσκο ή μια συσκευή USB , όπως μια μονάδα flash .

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το δίσκο Windows PE από τον οδηγό "Make Bootable Media", ο οποίος σας επιτρέπει να γράψετε απευθείας σε ένα δίσκο ή συσκευή USB, καθώς και να εξαγάγετε το πρόγραμμα σε ένα αρχείο ISO , το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε σε μια εικονική μηχανή ή να κάψετε σε ένα δίσκο ή να κάνετε εγγραφή σε μια συσκευή USB μόνοι σας.

Επειδή υπάρχει επίσης μια επαγγελματική έκδοση του AOMEI Partition Assistant, υπάρχουν κάποιες δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες σε αυτή την έκδοση . Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν ακόμα πιο χρήσιμα εργαλεία σε αυτή την ελεύθερη έκδοση από ό, τι έχω δει με άλλα δωρεάν προγράμματα διαμέρισης δίσκων.

Κατεβάστε AOMEI Partition Assistant SE v7.0

[ Aomeitech.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]