Τα 8 ακουστικά Best Audio-Technica που αγοράζουν το 2018

Αυτή η γνωστή ιαπωνική μάρκα διαθέτει μερικά από τα καλύτερα ακουστικά στην αγορά

Είσαι DJ; Κάνετε τη δική σας μουσική; Ή θέλετε απλώς να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με απόλυτη σαφήνεια; Εάν νιώθεις ναι, ίσως είναι καιρός να δεις τα ακουστικά με την επωνυμία Audio-Technica, επειδή μπορείς να υπολογίσεις σε αυτά που φέρνουν το A-game τους όταν έρχεται η κορυφαία ποιότητα ήχου. Για να σας βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτησή σας, έχουμε βάλει μαζί τις καλύτερες επιλογές Audio-Technica έχει να προσφέρει. Από τα ακουστικά υψηλής ποιότητας στα ασύρματα ακουστικά και τα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών, το Audio-Technica θα σας ακούσει τον ήχο με έναν εντελώς νέο τρόπο, καθώς θα περάσετε τεράστιες συχνότητες με ισχυρές διαμέτρους οδηγού και συνδεσιμότητα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα καλύτερα ακουστικά Audio-Technica για αγορά σήμερα.

Τα ακουστικά Audio-Technica ATH-M50X Professional είναι η απάντησή σας εάν επιδιώκετε να επενδύσετε σε ένα στερεό ζεύγος ακουστικών υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Audiophiles και οι νεοφερμένοι θα αγαπήσουν τα ακουστικά για το ρυθμιζόμενο μικρό τους σώμα, την προσαρμοστικότητα για πολλαπλές χρήσεις, καθώς και την εντυπωσιακή γκάμα συχνότητας και υψηλών ντεσιμπέλ.

Τα ATH-M50Xs ζυγίζουν 10 ουγγιές και είναι κατασκευασμένα με ένα άνετο, ανθεκτικό μαξιλαράκι, το οποίο μπορεί να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες με περίγραμμα που περιβάλλει το αυτί, ώστε να παρέχει τη βέλτιστη ηχομόνωση. Τα ακουστικά πολλαπλών χρήσεων ισχύουν για μίξη, παρακολούθηση, DJ και προσωπική ακρόαση και διαθέτουν εύρος συχνοτήτων 15 έως 28.000 Hz με ohm impedance 38W, οδηγούς 45 mm και έξοδο 98 decibel. Έχουν προαιρετικό προσαρμογέα Bluetooth και διατίθενται σε μαύρο, γυαλόχαρτο και λευκό.

Δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ένα ακουστικό; Το Audio-Technica παρέχει μια οικονομικά προσιτή λύση με τα ακουστικά παρακολούθησης Dynamic Monitors ATH-T200 Closed Back.

Το Audio-Technica ATH-T200 μπορεί να ζυγίζει μόνο 7,4 ουγκιές, αλλά συσκευάζει μια γροθιά με τους οδηγούς των 40mm, οι οποίοι αποδίδουν έναν τραγανό ήχο και ένα εύρος ευαισθησίας των 100 decibel. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί ειδικά με μια άνετη και ρυθμιζόμενη διπλή κεφαλίδα για μεγάλη χρήση και περιλαμβάνουν ένα σύστημα στήριξης για τη μείωση της πίεσης. Τα μαλακά παρεμβαλλόμενα ακουστικά μαξιλαράκια βοηθούν στην απομόνωση του ήχου με δυναμικό κέλυφος κλειστού-πίσω. Περιλαμβάνεται ένας αποσπώμενος προσαρμογέας 1/4 ιντσών.

Τα ασύρματα ακουστικά ATH-AR3BTBK του SonicFuel συνδέονται στις συσκευές σας μέσω ισχυρής τεχνολογίας Bluetooth 4.1 και προσφέρουν 30 ώρες συνεχούς χρήσης (με 1.000 ώρες σε κατάσταση αναμονής) σε πλήρη φόρτιση με τις μπαταρίες λιθίου DC3.7 V. Υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές aptX και AAC για εξαιρετικές ασύρματες συνδέσεις και λειτουργικότητα NFC (near field communication) για την αντιστοίχιση αφής με συσκευές NFC. Τα αναδιπλούμενα ακουστικά παρέχουν καθαρή αναπαραγωγή ήχου με οδηγούς 40 mm, συχνότητες 5 έως 35.000 Hz, αντίσταση 41 ohms και ευαισθησία έως και 97 decibel. Έρχονται σε μαύρο και άσπρο.

Έτσι θέλετε να νιώσετε το μπάσο; Τα ακουστικά ATH-WS1100iS της Audio-Technica διαθέτουν ενσωματωμένο περίβλημα και δακτύλιο σταθεροποίησης αλουμινίου που λειτουργεί σε εφαπτομένη με το σύστημα εξαερισμού Extra Bass που παράγει μπάσα υψηλής πιστότητας χωρίς δονήσεις. Τα ακουστικά πάνω από το αυτί στεγάζονται με ακουστικά διπλής στρώσης που συλλαμβάνουν και απομονώνουν όλη την έξοδο ήχου, εξασφαλίζοντας καθαρή καθαρότητα στους ακροατές.

Το Audio Technica ATH-WS1100iS συνδέεται μέσω καλωδίου και περιλαμβάνει μεγάλα ηχητικά προγράμματα οδήγησης υψηλής ανάλυσης 53 mm Deep Motion με μαγνητικά κυκλώματα που παράγουν ακριβή έξοδο ήχου. Τα δυναμικά σχεδιασμένα, τα ATH-WS1100iS έχουν απόκριση συχνότητας από 5 έως 40.000 Hz, με μια εντυπωσιακή ευαισθησία 100 decibel για ενίσχυση του ήχου. Συμπεριλαμβανόμενα με τα ακουστικά είναι ένα αποσπώμενο μικρόφωνο και ένας έλεγχος μεγέθους 1,2 μ., Ώστε να μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις από τη συσκευή σας smartphone. Έρχονται επίσης με μια δερμάτινη θήκη μεταφοράς.

Για όσους έχουν ακόμη και τις πιο διακριτικές προτιμήσεις, τα ακουστικά επαγγελματικής οθόνης Audio-Technica ATH-M70x σπρώχνουν τα όρια ακρόασης για όσους επιθυμούν ακριβή αναπαραγωγή, είτε πρόκειται για στούντιο, mastering είτε για ιατροδικαστική χρήση, αν είστε ερευνητής. Με συχνότητα από 5 έως 40.000 Hz, το ATH-M70x προσφέρει το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων από όλα τα ακουστικά Audio-Technica που αναφέρονται.

Τα ακουστικά ATH-M70x ζυγίζουν 9,9 ουγκιές, έχουν μέγεθος οδηγού 45 χιλ. Και είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικό στήριγμα κεφαλής που έχει πτυσσόμενο σχεδιασμό και περιστρεφόμενα αυτιά των 90 μοιρών. Έρχονται με τρία αποσπώμενα καλώδια μήκους από 1,2 έως 3 μέτρα. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν μέγιστη ισχύ εισόδου 2000mW, με εμβέλεια 97 decibel και αντίσταση 35W ohm, καθιστώντας τα ένα από τα πιο ισχυρά ακουστικά Audio-Technica στην αγορά.

Εάν είστε περισσότερο από τον τύπο κινητού και δεν θέλετε μεγάλα, βαριά ακουστικά, τότε τα ακουστικά In-Ear ακουστικά Audio-Technica ATH-E40 Professional θα είναι μια προτιμώμενη επιλογή. Τα ακουστικά ATH-E40 μετρούν μόλις 3,4 x 3,9 x 5,4 ίντσες και ζυγίζουν μόνο 5,6 ουγκιές, επιτρέποντας μια απρόσκοπτη εμπειρία ήχου.

Μην αφήσετε το μέγεθος τους να σας ξεγελάσει, το ATH-E40 φέρνει έναν ισχυρό ήχο μπάσων με αντίσταση 12 W ohms μαζί με ισορροπημένες μεσαίες και υψηλές συχνότητες που κυμαίνονται από 20 έως 20.000 Hz και έως και 107 decibel ευαισθησία. Περιλαμβάνουν έναν οδηγό διπλής φάσης push-up με έναν στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 χιλ. Που φέρει το χρυσό, για να εξασφαλίσει την ακρίβεια στην παράδοση ήχου. Το ATH-E40 συνοδεύεται από τέσσερις πολλαπλές σκουλαρίκια από σιλικόνη (XS / S / M / L), ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή εφαρμογή για τα αυτιά σας. Περιλαμβάνεται επίσης αποσπώμενη θήκη μεταφοράς.

Τα ακουστικά Audio-Technica ATH-MSr7NC SonicPro είναι κατά πολύ τα καλύτερα στη λίστα όταν πρόκειται για ακύρωση θορύβου. Διαθέτουν τεχνολογία omadidirectional και εξαερισμού 360 μοιρών που διατηρεί ήχο υψηλής ανάλυσης με ενεργούς και ανενεργούς τρόπους ακύρωσης θορύβου, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ τον ήχο.

Παρόλο που τα ακουστικά ATH-MSr7NC SonicPro της Audio-Technica ζυγίζουν 10,8 ουγκιές, είναι φαινομενικά άνετα, χάρη στην κεφαλή ζώνης αφρού μνήμης και τα ακουστικά. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με αποκλειστικούς οδηγούς True Motion 45 χιλ. Οι οποίοι παρέχουν ήχο χωρίς παραμόρφωση με συχνότητα από 5 έως 40.000 Hz, ευαισθησία 104 ντεσιμπέλ και αντίσταση 150 Ω. Τα ακουστικά παρέχουν έως και 30 ώρες αναπαραγωγής και μπορούν να φορτιστούν σε τέσσερα μόνο.

Είσαι μεγάλος για τα τυχερά παιχνίδια; Άνοιξη για τα ακουστικά ATH-ADG1X, τα οποία διαθέτουν ασφαλές εξάρτημα και εστιάζουν στον ήχο υψηλής πιστότητας και την άνεση που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα ακουστικά ATH-ADG1X έχουν σχεδιαστεί με οδηγούς 53 mm και χρησιμοποιούν σύστημα υποστήριξης 3D πτερυγίων με απίστευτα μαλακά ακουστικά σε κελύφη από μέταλλο τύπου κηρήθρας που σας κρατούν δροσερά. Διαθέτουν μεγάλη περιοχή συχνοτήτων από 5 έως 35.000 Hz με ισχύ 99 decibel και ευαισθησία 48 ohm. Το μικρόφωνο gooseneck χρησιμοποιεί ένα υπερ-καρδιοειδές στοιχείο που ωθεί όλους τους ανεπιθύμητους περιβαλλοντικούς θορύβους ενώ φιλτράρει στη φωνή σας κρυστάλλινα. Αυτά είναι τα ακουστικά Audio-Technica για να μάθετε αν παίζετε σε PS4, iPad, φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .