Ελέγξτε τις συνδέσεις αποσυνδεδεμένου καλωδίου τροφοδοσίας υπολογιστή

01 από 03

Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω από την θήκη του υπολογιστή

Σύνδεση καλωδίου τροφοδοσίας πίσω από θήκη υπολογιστών. © Tim Fisher

Τα καλώδια ρεύματος συχνά διασκεδάζουν χαλαρά από τις περιπτώσεις PC με την πάροδο του χρόνου ή μερικές φορές αφού μετακινούνται. Ο έλεγχος κάθε σημείου όπου παραδίδεται ηλεκτρικό ρεύμα στο σύστημα υπολογιστή είναι συνήθως ένα πρώτο βήμα όταν ένας υπολογιστής δεν λαμβάνει ενέργεια.

Το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε είναι το καλώδιο τροφοδοσίας που συνδέεται στο πίσω μέρος της θήκης του υπολογιστή. Το καλώδιο τροφοδοσίας θα πρέπει να εφαρμόζει σταθερά στη θύρα τριών ακίδων του τροφοδοτικού .

02 του 03

Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας PC είναι ασφαλώς συνδεδεμένο

Συνδέσεις καλωδίου τροφοδοσίας στη λωρίδα τροφοδοσίας. © Tim Fisher

Ακολουθήστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το πίσω μέρος της θήκης του υπολογιστή στην πρίζα τοίχου, το προστατευτικό προστασίας από υπερτάσεις ή το καλώδιο τροφοδοσίας που είναι (ή θα έπρεπε να είναι) συνδεδεμένο με.

Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι καλά συνδεδεμένο.

03 του 03

Επαληθεύστε τη γλωττίδα Power ή το Surge Protector είναι ασφαλώς συνδεδεμένο σε μια έξοδο τοίχου

Σύνδεση καλωδίου ρεύματος στην έξοδο τοίχου. © Tim Fisher

Αν το καλώδιο τροφοδοσίας από την θήκη του υπολογιστή συνδεθεί στην πρίζα το τελευταίο βήμα, η επαλήθευσή σας έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας σας είναι συνδεδεμένο σε ένα προστατευτικό προστασίας από υπερτάσεις ή μια τάπα, βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλώς συνδεδεμένο στην πρίζα τοίχου.