Τι είναι το 'U Jelly'; Τι σημαίνει "ζελέ";

Έχετε δει πιθανώς «ζελέ» ή «u ζελέ» στις σελίδες του Facebook, τις συνδέσεις Reddit και τις φωτογραφίες με τις φωτογραφίες. Αυτή η σύγχρονη έκφραση χλευασμού είναι μια εκδοχή του «u τρελό bro» και γίνεται κοινή ορολογία σε όλο τον Ιστό.

Το «U Jelly» είναι ταυτόχρονα μια φωνητική έκφραση και μια λατρεμένη έκφραση. Ζητάει "είστε ζηλιάρης;" ενώ παράλληλα παρουσιάζει μια νέα κατοχή ή ένα επίτευγμα που είστε περήφανοι. U Jelly είναι συχνά χρησιμοποιείται για να goad κάποιος σε απευθείας σύνδεση ή αυτοπροσώπως επειδή έχετε ένα άρθρο που δεν έχουν, ή επειδή έχετε επιτύχει κάποιο είδος του παιχνιδιού επίτευγμα ή ελάσσων σε απευθείας σύνδεση φήμη.

U Jelly έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής έκφραση, και λόγω της ιογενούς εξάπλωσης της φύσης, έχει επιτύχει κατάσταση meme .

Παραδείγματα U Jelly:

'U Jelly' είναι ένας στενός ξάδελφος στην « u τρελή έκφραση αδερφέ , η οποία άλλο όρο χλευασμό χρησιμοποιείται για να goad ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση.

Ιστορία του U Jelly

Όπως και πολλά μιμίδια και σε απευθείας σύνδεση εκφράσεις, ο ιστότοπος 4chan βοήθησε να αυξήσει τη χρήση του U Jelly. Περίπου το έτος 2000 ήταν όταν η U Jelly άρχισε να χρησιμοποιείται στην ηλεκτρονική συνομιλία στο 4chan.

Ορισμένοι ιστορικοί στο διαδίκτυο πιστεύουν ότι το U Jelly δημιουργήθηκε από το μουσικό βίντεο Watch Out Now, το οποίο εκτελείται από τον μουσικό καλλιτέχνη Beatnuts της NYC.

Η έκφραση U Jelly, μαζί με άλλες εκφράσεις online lingo, αποτελούν μέρος της ηλεκτρονικής κουλτούρας συνομιλιών. Όπως κάθε συμπεριφορά ανθρώπινων ομάδων, οι εκφράσεις ομιλίας και γλώσσας χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση της πολιτιστικής ταυτότητας μέσω προσαρμοσμένης γλώσσας και μοναδικών εκφράσεων συνομιλίας.

Σχετικά: αναφέρονται πιο σύγχρονα μίμματα στο διαδίκτυο εδώ .

Σχετικά: διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τράβηγμα εδώ .

Σχετικά: διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη φλόγα εδώ .

Σχετικά: διαβάστε περισσότερα για τα μίμματα στο διαδίκτυο εδώ .