Πού να κατεβάσετε τα εγχειρίδια αναπαραγωγής iPod Shuffle για κάθε μοντέλο

Στην ψηφιακή μας εποχή, είναι όλο και πιο συνηθισμένο ότι τα προϊόντα - ειδικά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά gadgets - δεν συνοδεύονται από τυπωμένα εγχειρίδια. Αυτό ισχύει ασφαλώς για το iPod Shuffle. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα εγχειρίδιο iPod Shuffle για να σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το iPod Shuffle.

Ευτυχώς, το Shuffle είναι αρκετά εύκολο στη χρήση χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε ένα εγχειρίδιο. Μετά από όλα, υπάρχουν μόνο μερικά κουμπιά πάνω του. Αλλά αν προτιμάτε έναν πιο ολοκληρωμένο οδηγό χρήσης που σας βοηθά να εξερευνήσετε όλα τα στοιχεία που μπορεί να κάνει το Shuffle, η Apple προσφέρει εγχειρίδια ως αρχεία PDF που μπορείτε να τα κατεβάσετε.

Υπάρχει περιγραφή κάθε μοντέλου Shuffle παρακάτω, συνδέσεις με άρθρα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του iPod Shuffle και συνδέσμους για να κατεβάσετε το σωστό εγχειρίδιο για το μοντέλο σας.

4η γενιά iPod Shuffle

4ου Γεν. IPod Shuffle. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Released: 2010 (ενημερωμένα χρώματα το 2012, το 2013 και το 2015)
Διακοπεί: Ιούλιος 2017

Χρωματιστά:

Το iPod Shuffle της 4ης γενιάς είναι κλασικό σχεδιασμό, με το τετράγωνο σχήμα του, κουμπιά μπροστά, δύο διακόπτες στην κορυφή, κλιπ στο πίσω μέρος και μέγεθος που δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από το ένα τέταρτο. Προσέξτε να μην συγχέετε αυτό το μοντέλο με την έκδοση 2ης γενιάς. Και οι δύο είναι μικρές και έχουν ένα δαχτυλίδι ελέγχου στο μέτωπο, αλλά η 2η γενιά είναι ένα ευρύτερο ορθογώνιο σε σύγκριση με το τετράγωνο σχήμα της 4ης γενιάς.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του 4ου γενικού iPod Shuffle:

IPod Shuffle 3ης γενιάς

3η γενιά iPod Shuffle. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Δημοσιεύθηκε: 2009
Διακοπεί: το 2010

Χρώματα: Ασημί, Μαύρο, Ροζ, Μπλε, Πράσινο, ανοξείδωτο

Το iPod Shuffle της 3ης γενιάς είναι ένα κομμάτι μιας επαναφοράς στο αρχικό Shuffle, αλλά τοποθετεί ένα μοντέρνο γύρισμα σε αυτό το μοντέλο. Όπως και η 1 η γενιά, είναι ένα μικροσκοπικό ραβδί - περίπου το μισό τόσο ψηλό όσο ένα ραβδί από κόμμι. Αλλά σε αντίθεση με το πρωτότυπο, ή οποιοδήποτε άλλο iPod που έγινε ποτέ, δεν έχει κανένα κουμπί στο μέτωπό του καθόλου. Αντίθετα, χρησιμοποιείτε ακουστικά για να τον ελέγξετε μέσω ενός ενσωματωμένου τηλεχειριστηρίου. Ήταν μια ενδιαφέρουσα καινοτομία από την Apple, αλλά τελικά μια που δεν ήταν εντελώς επιτυχημένη ή δημοφιλής.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του τρίτου γενικού iPod Shuffle:

IPod Shuffle 2ης γενιάς

2η γενιά iPod Shuffle. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Δημοσιεύθηκε: 2006 (ενημέρωση 2008)
Διακοπεί: το 2009

Χρωματιστά:

Το iPod Shuffle 2ης γενιάς είναι παρόμοιο με το μοντέλο της 4ης γενιάς, αλλά είναι ευρύτερο. Θα μπορέσετε να τα ξεχωρίσετε γιατί το 2ο Gen. μοντέλο έχει χώρο στο πλάι των κουμπιών που δεν έχει ο 4ος Γεν. Όπως και η 4η γενιά, τα κουμπιά ελέγχου είναι διατεταγμένα σε έναν κύκλο στο πρόσωπο του iPod και έχει ένα κλιπ στο πίσω μέρος. Πρόκειται για το μέγεθος ενός βιβλίου αγώνων και ήταν η πρώτη γενιά του Shuffle για να έρθει σε διάφορα χρώματα (το 1ο Gen. μοντέλο ήταν διαθέσιμο μόνο σε λευκό). Ήρθε επίσης με μια μικρή αποβάθρα που συνδέθηκε με έναν υπολογιστή ο οποίος είχε προσαρμοστεί στο Shuffle για συγχρονισμό.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το 2ο Gen. iPod Shuffle:

IPod Shuffle πρώτης γενιάς

1ου Γεν. IPod Shuffle. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Δημοσιεύθηκε: 2005
Διακοπεί: το 2006

Χρώματα: Λευκό

Το iPod Shuffle της 1ης γενιάς ήταν ένα λευκό ραβδί με ένα μικρό δακτύλιο κουμπιών στο μπροστινό μέρος για να τον ελέγχει. Το πίσω σπορνούσε έναν μεγάλο διακόπτη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσει το iPod να ανακατέψει την αναπαραγωγή μουσικής ή να παίξει τραγούδια με τη σειρά. Ο πίσω διακόπτης επέτρεψε επίσης στους χρήστες να θέσουν το Shuffle σε ύπνο ή να κλειδώσουν τα κουμπιά μπροστά. Το 1ο Gen. μοντέλο είχε επίσης αφαιρούμενο κάλυμμα στο κάτω μέρος το οποίο, όταν απομακρύνθηκε, αποκάλυψε την υποδοχή USB που χρησιμοποιήθηκε για να συνδέσει το Shuffle σε έναν υπολογιστή για να το συγχρονίσει.

Μάθετε περισσότερα για το 1ο Gen. iPod Shuffle:

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.