Κατάλογος των κοινωνικών δικτύων για τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν περιορίζονται μόνο στους ανθρώπους. Σκύλος ή γάτα, φίδι ή ψάρι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο το κατοικίδιο ζώο σας πρέπει να παραμείνει εκτός του μίγματος. Τα κοινωνικά δίκτυα κατοικίδιων ζώων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τον φίλο σας, να βρείτε πληροφορίες για το κατοικίδιο ζώο σας και να υιοθετήσετε ακόμη και νέα κατοικίδια ζώα.

Catster

Η Catster, η αδελφική εταιρεία του Dogster, είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για οτιδήποτε που μειώνει, σουζέ, ή απλά σας αγνοεί να παίζετε με μια μπάλα από νήματα. Μαζί με το να μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες της γάτας σας, μπορείτε επίσης να κοιτάξετε να υιοθετήσετε ένα ή να θέσετε το δικό σας για υιοθεσία. Περισσότερο "

Dogster

Το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με κατοικίδια ζώα, το Dogster συγκεντρώνει σχεδόν μισό εκατομμύριο επισκέπτες κάθε μήνα. Το Dogster σάς επιτρέπει να αναδείξετε τον σκύλο σας, να βρείτε συμβουλές σχετικά με τα σκυλιά και να μάθετε ακόμη και ποιο είδος φυλής σκύλου είστε. Περισσότερο "

MyDogSpace

Το MyDogSpace είναι μια κοινότητα εραστών σκυλιών που μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες, εικόνες, βίντεο και μάλιστα έχουν μια τροφή που μοιάζει με Twitter, που ονομάζεται "Dog Barks". Μαζί με τη δημιουργία ενός MySpace για το σκυλί σας, μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε σε διασκεδαστικούς διαγωνισμούς όπως το χαριτωμένο σκυλί και να μαντέψετε τη φυλή. Περισσότερο "

MyCatSpace

Η αδελφή περιοχή του MyDogSpace, αυτό το χαριτωμένο μικρό κοινωνικό δίκτυο εξυπηρετεί τους λάτρεις της γάτας και αφήνει το γατάκι σας να γίνει ένα αστέρι μέσω κοινών φωτογραφιών και βίντεο. Όπως το MyDogSpace, υπάρχει μια τροφή που μοιάζει με Twitter που ονομάζεται Cat Meows και πολλές αστείες και παιχνίδια για συμμετοχή. Περισσότερα »

Petbrags

Το Petbrags είναι μια μικρή αλλά αναπτυσσόμενη κοινότητα ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων που καλωσορίζουν όλα τα είδη κατοικίδιων ζώων από σκύλους έως γάτες για να αλιεύουν σε ερπετά. Έτσι, αν θέλετε να αναδείξετε το αλμίνικο κουνάβι σας, το Petbrags είναι το μέρος για να το κάνετε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια ομάδα στο Facebook, όχι για αυτόνομο ιστότοπο. Περισσότερο "

UnitedDogs

Η United Dogs είναι ένα μεγάλο διεθνές κοινωνικό δίκτυο αγαπημένων σκύλων που έχουν έρθει μαζί για να παρουσιάσουν εικόνες από τα κουτάβια τους και να κάνουν τους pooch τους ένα αστέρι του δικού τους βίντεο. Υπάρχει επίσης ένα wiki στα σκυλιά και ένα mashup χρησιμοποιώντας τους χάρτες Google για να επισημάνετε μεγάλες θέσεις σκύλου στο χάρτη. Περισσότερο "

UnitedCats

Ένα διεθνές κοινωνικό δίκτυο για τους λάτρεις της γάτας, το UnitedCats σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα για το γατάκι σας και να βρείτε φίλους γάτας από όλο τον κόσμο. Μπορείτε ακόμη να δείτε τις γάτες σας στο MySpace ή στο προφίλ σας στο Facebook .

Ω, και αν χρειάζεστε απολαύσεις για όλα αυτά τα νέα κατοικίδια ζώα και τους φίλους των κατοικίδιων ζώων τους, πάρτε ένα από αυτά τα κουμπιά Da για κατοικίδια ζώα, ώστε να μην τρέχετε ποτέ. (Όχι, δεν γελάμε, αυτά τα κουμπιά είναι πραγματικά!) Περισσότερα »