Δωρεάν plug-ins για Windows Media Player 12

Βελτιώστε το WMP 12 με δωρεάν πρόσθετα που προσθέτουν χαρακτηριστικά

Το Windows Media Player 12 είναι μέρος των Windows 7, των Windows 8.1 και των Windows 10. Αποδέχεται πρόσθετα λογισμικού άλλων κατασκευαστών όπως ακριβώς και οι προηγούμενες εκδόσεις του Windows Media Player. Συνήθως προσθέτουν νέες επιλογές ή βελτιώνουν τις υπάρχουσες ενσωματωμένες λειτουργίες. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν plug-ins που έχουν σχεδιαστεί για εργασίες ψηφιακής μουσικής .

01 από 04

Windows Media Player Plus

Η προσθήκη του Windows Media Player Plus μπορεί να θεωρηθεί ως περισσότερο εργαλειοθήκη από ένα συγκεκριμένο πρόσθετο. Περιέχει πολλά εργαλεία για την ενίσχυση του Windows Media Player 12. Για παράδειγμα, αν θέλετε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες μεταδεδομένων για προχωρημένους , το εργαλείο Tag Editor Plus σάς προσφέρει πολλές επιλογές. Η επεξεργασία της ενσωματωμένης τέχνης άλμπουμ είναι μια μόνο επιλογή - μπορείτε να προβάλετε, να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε απευθείας μια εικόνα για ένα τραγούδι.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε άλλες χρήσιμες εργασίες χρησιμοποιώντας το Windows Media Player Plus, όπως αρίθμηση δίσκων, διακοπή ή κλείσιμο του προγράμματος WMP μετά την ολοκλήρωση μιας λίστας αναπαραγωγής ή τη διαμόρφωση του για να θυμάστε το τραγούδι που έπαιζα την επόμενη φορά που ξεκινήσατε το WMP.

Αυτή η δωρεάν προσθήκη συνιστάται ιδιαίτερα αν θέλετε να προσθέσετε μια σειρά χρήσιμων εργαλείων για την οργάνωση και αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής. Περισσότερο "

02 από 04

Κλειδιά WMP

Το πρόβλημα με το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού Jukebox, συμπεριλαμβανομένου του Windows Media Player 12, είναι ότι οι συντομεύσεις πληκτρολογίου που χρησιμοποιούν συνήθως δεν είναι ρυθμιζόμενες. Ωστόσο, εάν εγκαταστήσετε το πληκτρολόγιο WMP, θα έχετε ξαφνικά έναν τρόπο να προσαρμόσετε τα πλήκτρα πρόσβασης WMP 12. Δεν είναι δυνατή η προσαρμογή κάθε συντόμευσης πληκτρολογίου με χρήση πλήκτρων WMP, αλλά μπορούν να αλλάξουν οι συνήθεις, όπως οι αναπαραγωγή / παύση, η επόμενη / προηγούμενη και η προς τα εμπρός / προς τα πίσω σάρωση.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για να επιταχύνετε επαναλαμβανόμενες εργασίες αλλά δεν σας αρέσουν οι προεπιλογές, τότε τα πλήκτρα WMP είναι μια εύχρηστη προσθήκη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Περισσότερο "

03 του 04

Προσθήκη στίχων

Το Lyrics Plug-In είναι ο τύπος του πρόσθετου που είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να επεκτείνετε τη χρησιμότητα του Windows Media Player 12. Αντί να προβάλλετε όλες τις λέξεις ταυτόχρονα όπως μερικές προσθήκες στίχων, αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιεί στίχους ώστε να βλέπετε τις λέξεις στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο καθώς παίζει το τραγούδι.

Το Lyrics Plug-in χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για να το κάνει αυτό, οπότε πρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο για να το χρησιμοποιήσετε. Περισσότερο "

04 του 04

Φίλτρα Directshow

Τα φίλτρα Directshow προσθέτουν υποστήριξη για FLAC, OGG Vorbis και άλλες μορφές. Παρόλο που αυτοί οι κωδικοποιητές ανοικτού κώδικα δεν είναι πραγματικές προσθήκες του Windows Media Player, γεφυρώνουν το χάσμα συμβατότητας. Όταν τα εγκαθιστάτε, είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων FLAC απευθείας στο WMP 12.

Εκτός από το να παίζετε αρχεία FLAC χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψετε σε μορφή απώλειας , τα Directshow Filters προσθέτουν επίσης υποστήριξη για τις μορφές ήχου Ogg Vorbis , Theora, Speex και WebM. Περισσότερο "