Κρυμμένα μυστικά της προσαρμογής των σταθμών Pandora σας

Χρησιμοποιώντας την Πανδώρα - Κρυμμένα μυστικά της προσαρμογής των σταθμών Pandora σας - Μέρος δεύτερο

Στο πρώτο μέρος των συμβουλών και τεχνικών για τη δημιουργία του τέλειου εξατομικευμένου σταθμού Pandora, καλύψαμε πώς η υπηρεσία ροής Pandora Internet Radio επιλέγει τη μουσική και τα βασικά εργαλεία για τη διαμόρφωση της μουσικής που παίζεται.

Ωστόσο, αφού χρησιμοποιήσετε τα βασικά χαρακτηριστικά και τα εργαλεία της Πανδώρας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Όταν ακούτε μουσική στην Πανδώρα , μπορεί να αισθανθείτε ότι οι επιλογές δεν παρέχουν το σωστό μίγμα για τα ενδιαφέροντά σας.

Ίσως βρεθείτε να χτυπήσετε Thumbs Down πάρα πολύ συχνά ή θέλετε να παραλείψετε τραγούδια. Ο αριθμός των φορών που μπορείτε να παραλείψετε τραγούδια, θυμηθείτε, είναι περιορισμένος, εκτός αν έχετε Pandora Plus . Μπορείτε επίσης να βαρεθείτε από το σταθμό και να ακούσετε τα ίδια τραγούδια.

Λάβετε υπόψη ότι η Πανδώρα χρησιμοποιεί όλες τις ιδιότητες του πρώτου τραγουδιού - το τραγούδι ή τον καλλιτέχνη που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του σταθμού - αλλά δεν ταιριάζει με κάθε ποιότητα σε κάθε τραγούδι που παίζει. Η μουσική είναι μοναδική και λίγα τραγούδια έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά - ή, με όρους της Πανδώρας, το ίδιο DNA.

Ίσως η Πανδώρα παίζει μουσική που δεν σας αρέσει επειδή δεν ταιριάζει με τις ιδιότητες που σας αρέσει από το τραγούδι του σπόρου. Ή ίσως σας αρέσει ο σταθμός, αλλά θα θέλατε να το ανακατέψετε λίγο προσθέτοντας μερικά τραγούδια με ταχύτερο ρυθμό ή προσθέτοντας ένα τραγούδι χώρας ή ένα oldie που μπορεί να έχει διαφορετικές ποιοτικές παραμέτρους.

Ο γρηγορότερος τρόπος να αλλάξετε τη διάθεση του σταθμού σας

Αφού ακούσετε έναν σταθμό για λίγο, αρχίζετε να ακούτε τα ίδια τραγούδια. Εάν έχετε βαρεθεί από τον σταθμό σας ή θέλετε να ακούσετε τραγούδια μόνο από τους άλλους σταθμούς σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Quick Mix". Στην εφαρμογή Pandora για ταινίες πολυμέσων ή συσκευή οικιακού κινηματογράφου δικτύου ( Blu-ray Disc player , έξυπνη τηλεόραση , ορισμένα στερεοφωνικά και πολλούς δέκτες οικιακού κινηματογράφου ), μπορείτε να αναμίξετε γρήγορα όλους τους σταθμούς σας για να παίξετε μουσική που ταιριάζει με τα κριτήρια τους σταθμούς σας.

Στον παίκτη του προγράμματος περιήγησης στο Web της Pandora και τα smartphone εφαρμογών, μπορείτε να καθορίσετε σταθμούς που θέλετε να συνδυάσετε για να ελέγξετε τη διάθεση της μουσικής που παίζετε. (Ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να ακούσετε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Pandora εκτός σύνδεσης ;)

Το Quick Mix είναι προσωρινό και δεν θα αλλάξει ούτε θα προσαρμόσει τους συγκεκριμένους σταθμούς.

Πώς μπορείτε να συντονίσετε το σταθμό σας με το συνδυασμό των εργαλείων

Εάν είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε το σταθμό σας, με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να το πάρετε ακριβώς όπως σας αρέσει. Πρέπει να είστε συνεπείς και αφοσιωμένοι στην εξεύρεση του σωστού συνδυασμού μεταβλητών για να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε έναν αριθμό σταθμών που χρησιμοποιούν παρόμοια τραγούδια και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη στρατηγική Thumbs Down για να βελτιώσετε τους σταθμούς. Μόλις δημιουργήσετε τον τέλειο σταθμό, αφαιρέστε τους άλλους σταθμούς δοκιμών.

Εάν κανένα από αυτά τα τραγούδια δεν λειτουργεί, σκεφτείτε τις ιδιότητες που θέλετε στο σταθμό. Ίσως ένα τραγούδι που δεν αγαπάτε είναι ένας καλύτερος αγώνας και θα μπορούσε να δημιουργήσει το σταθμό.

Κατά τη δημιουργία σταθμών δοκιμών, ίσως θέλετε να τα ομαδοποιήσετε. Μετονομάστε τους σταθμούς με γράμμα και αριθμό για να τα κρατήσετε μαζί στη λίστα σταθμών - "A01", "A02", "A03" κ.ο.κ.

Πώς να πάρετε περισσότερη ποικιλία

Αντίστροφα, είναι δυνατή η δημιουργία σταθμού με μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών και διάθεσης.

Η κατώτατη γραμμή

Όσο πιο δεσμευμένοι είστε, τόσο περισσότερο θα δημιουργήσετε τον ιδανικό σας σταθμό. Η μουσική είναι προσωπική. Εξατομικεύστε τη μουσική σας. Αφού αποκτήσετε το hang out και επωφεληθείτε από τις επιλογές προγραμματισμού και ρυθμίσεων της Pandora, είστε σε καλό δρόμο για να ελέγξετε την προσωπική σας εμπειρία ακρόασης μουσικής.