Τι πρέπει να κάνετε όταν το Windows Media Player δεν θα εγγράψει ένα CD

Λύστε προβλήματα εγγραφής CD ήχου στο WMP δημιουργώντας δίσκους με αργή ταχύτητα

Το πρόγραμμα λογισμικού Jukebox της Microsoft, το Windows Media Player 11 , είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για πολλούς χρήστες που θέλουν ένα κεντρικό σημείο για να οργανώσουν και να ακούσουν μια ψηφιακή μουσική βιβλιοθήκη. Εκτός από τη χρήση του για την αντιγραφή CD ήχου σε αρχεία MP3, μπορείτε επίσης να το κάνετε αντίστροφα - δηλ. Να δημιουργείτε CD ήχου από διάφορες ψηφιακές μορφές ήχου που είναι αποθηκευμένες στο σκληρό σας δίσκο, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό σύστημα ενσωματωμένο CD player. Τις περισσότερες φορές δημιουργώντας CD ήχου στο WMP 11 πηγαίνει χωρίς αναποδιά, αλλά μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να πάει στραβά με αποτέλεσμα τα CD που απλά δεν φαίνεται να δουλεύουν. Τα καλά νέα είναι ότι με την αλλαγή της ταχύτητας που γράφονται οι δίσκοι, θα μπορούσατε να λύσετε αυτό το πρόβλημα με λάμψη. Η ποιότητα των κενών CD μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό και αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους τα καυτά CD ήχου μπορούν να υποφέρουν από μουσική απόρριψη ή αποτυχημένα εγκαύματα. Για να μάθετε πώς να αλλάξετε την ταχύτητα εγγραφής του Windows Media Player 11 , ακολουθήστε αυτά τα γρήγορα και εύκολα βήματα παρακάτω.

Ρύθμιση των ρυθμίσεων εγγραφής του Windows Media Player 11

  1. Εκτελέστε το Windows Media Player 11 κανονικά. Εάν δεν είστε ήδη στη λειτουργία προβολής βιβλιοθήκης, μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε αυτήν την οθόνη μέσω του πληκτρολογίου κρατώντας πατημένο το πλήκτρο [CTRL] και πιέζοντας 1.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εργαλεία στο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο μενού Επιλογές .... Μερικές φορές αυτή η γραμμή μενού θα απενεργοποιηθεί στο Windows Media Player και έτσι δεν θα έχετε πρόσβαση στο μενού Εργαλεία. Για να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιό σας για να ενεργοποιήσετε ξανά τη γραμμή μενού, απλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [CTRL] και πατήστε [M].
  3. Στην οθόνη Επιλογές, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εγγραφή. Στην ενότητα Γενικές ρυθμίσεις της οθόνης ρυθμίσεων εγγραφής, χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε ταχύτητα εγγραφής. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγγραφή CD ήχου, συνιστάται να επιλέξετε την επιλογή Αργή από τη λίστα. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή και έπειτα στο OK για έξοδο από την οθόνη ρυθμίσεων.

Επαλήθευση νέας ρύθμισης ταχύτητας καύσης

  1. Για να ελέγξετε αν αυτή η επιδιόρθωση έχει λύσει τα προβλήματα εγγραφής του CD ήχου, τοποθετήστε ένα κενό εγγράψιμο δίσκο στη μονάδα εγγραφής DVD / CD του υπολογιστή σας.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εγγραφή (κοντά στην κορυφή της οθόνης) για να μεταβείτε στη λειτουργία εγγραφής δίσκου. Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος δίσκου που πρόκειται να καεί έχει οριστεί στο Audio CD - αυτή είναι συνήθως η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Αν θέλετε να το αλλάξετε από CD δεδομένων σε CD ήχου, κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο με το κάτω βέλος (που βρίσκεται κάτω από την καρτέλα εγγραφής) και επιλέξτε CD ήχου από τη λίστα μενού.
  3. Προσθέστε τα τραγούδια, τις λίστες αναπαραγωγής κλπ., Που προσπαθήσατε να κάνετε εγγραφή χωρίς επιτυχία πριν. Αν είστε αρχάριος και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κάνατε σωστά την πρώτη φορά, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το σεμινάριό μας σχετικά με τον τρόπο εγγραφής ενός CD ήχου με το WMP για να μάθετε περισσότερα.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη Burn για να αρχίσετε να γράφετε τη σύνταξη ως CD ήχου.
  5. Όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία του δίσκου από το Windows Media Player 11, βγάλτε το (αν δεν το έχετε ήδη βγάλει αυτόματα) από τη μονάδα και, στη συνέχεια, επανατοποθετήστε το για έλεγχο.