Μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε σωστά τη Γλώσσα του Facebook

Υπάρχουν περισσότερες από 100 διαφορετικές γλώσσες διαθέσιμες

Με πάνω από 100 γλώσσες για να διαλέξετε, το Facebook υποστηρίζει πιθανώς τη δική σας γλώσσα, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σε ό, τι είναι άνετο για εσάς. Αν έχετε ήδη αλλάξει τη γλώσσα σας στο Facebook, μπορείτε επίσης να διαβάσετε το Facebook στα Αγγλικά (ή σε οποιαδήποτε γλώσσα) ξανά σε μερικά απλά βήματα.

Μια από τις επιλογές γλωσσικής διασκέδασης στο Facebook είναι το Pirate English. Τα μενού και οι ετικέτες σας σε διάφορες σελίδες θα αλλάξουν στο πειρατικό lingo, όπως "θαλάσσια σκυλιά" και "wenches" αντί "φίλων". Σίγουρα θα σας φανεί αστείο, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να το δει, εκτός και αν αλλάξουν και τα δικά τους γλωσσικά περιβάλλοντα.

Υπάρχουν ακόμη και πολλές γλώσσες που μπορείτε να επιλέξετε από τις περισσότερες ιστοσελίδες που δεν υποστηρίζονται, όπως Zaza, Malti, Brezhoneg, Hausa, Af-Soomaali, Galego, Basa Jawa, Cymraeg και ανάποδα αγγλικά.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στο Facebook μου;

Είναι εύκολο να αλλάξετε τη γλώσσα που εμφανίζει το κείμενο στο Facebook. Είτε έχετε πρόσβαση στη σελίδα ρυθμίσεων γλώσσας μέσω αυτού του συνδέσμου και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο βήμα 4 ή ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ ή πατήστε το βέλος στην άκρα δεξιά πλευρά της γραμμής μενού Facebook , στα δεξιά του σημείου ερωτήσεων της Γρήγορης Βοήθειας.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο κάτω μέρος αυτού του μενού.
  3. Επιλέξτε την καρτέλα Γλώσσα στα αριστερά.
  4. Στην πρώτη γραμμή, εκείνη που διαβάζει "Σε ποια γλώσσα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook στο;", επιλέξτε Επεξεργασία προς τα δεξιά.
  5. Επιλέξτε μια γλώσσα από το αναπτυσσόμενο μενού.
  6. Κάντε κλικ ή πατήστε το μπλε κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να εφαρμόσετε τη νέα γλώσσα στο Facebook.

Ακολουθεί ένας άλλος τρόπος για να αλλάξετε τη γλώσσα στο Facebook:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα ειδήσεων ειδήσεων του προφίλ σας ή κάντε κλικ εδώ.
  2. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω ώστε το μενού στα δεξιά, μεταξύ της σελίδας ροής και του κουτιού συνομιλίας, να εμφανίζει ένα τμήμα γλώσσας. Υπάρχουν δημοφιλείς γλώσσες εκεί που μπορείτε να επιλέξετε, όπως τα αγγλικά, ισπανικά, ολλανδικά και πορτογαλικά. Κάντε κλικ σε ένα και επιβεβαιώστε το με το κουμπί Αλλαγή γλώσσας που εμφανίζεται.
  3. Μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε κλικ στο σύμβολο συν ( + ) για να δείτε όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Επιλέξτε μια γλώσσα από αυτήν την οθόνη για να την εφαρμόσετε αμέσως στο Facebook.

Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα ως εξής:

  1. Αγγίξτε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Πραγματοποιήστε κύλιση μέχρι να φτάσετε στο τελευταίο τμήμα των ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, πατήστε Γλώσσα (η πρώτη επιλογή που χρησιμοποιεί δύο γράμματα ως εικονίδιο).
  3. Επιλέξτε μια γλώσσα από τη λίστα για να αλλάξετε αμέσως το Facebook σε αυτήν τη γλώσσα.

Πώς να αλλάξετε τη Γλώσσα Facebook Επιστροφή στα Αγγλικά

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις πώς να αλλάξεις τη γλώσσα σου στα Αγγλικά όταν όλα τα μενού είναι σε διαφορετική γλώσσα που μπορεί να μην μπορείς να διαβάσεις.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας.
  2. Επιλέξτε τον πρώτο σύνδεσμο Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία της συγκεκριμένης σελίδας.
  3. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή της σελίδας και επιλέξτε την αγγλική επιλογή που θέλετε.
  4. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί κάτω από αυτό το μενού για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές, έτσι ώστε το Facebook να μεταφραστεί ξανά στα Αγγλικά.