Τα καλύτερα πρόσθετα Google G Suite ή Docs για Συγγραφείς και Communicators

01 από 10

Εστιάστε τις προσπάθειες γραφής σας με δωρεάν πρόσθετα για το Google G Suite και τα Έγγραφα

Τα πρόσθετα Google Apps για Συγγραφείς και Communicators. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Οι συγγραφείς και οι επικοινωνίες ασκούν μεγάλη προσπάθεια για να μεταδώσουν μια ιστορία ή ένα μήνυμα. Εάν χρησιμοποιείτε το δωρεάν ηλεκτρονικό πρόγραμμα Google Docs ή το επιχειρησιακό Google G Suite, μπορείτε να προσθέσετε πώς τα πρόσθετα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο απλή.

Τα πρόσθετα είναι εργαλεία που μπορείτε να προσθέσετε στη γραμμή εργαλείων ενός προγράμματος Google Apps, σε αντίθεση με ένα πρότυπο, το οποίο είναι απλώς ένα προκατασκευασμένο έγγραφο. Μπορεί να έχετε ακούσει αυτά τα αποκαλούμενα πρόσθετα, εφαρμογές τρίτων ή επεκτάσεις. Κάθε σουίτα λογισμικού γραφείου έχει τη δική της ορολογία.

Οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούν απλά να συνδεθούν στα Έγγραφα Google μέσω της σύνδεσής τους στο Google Drive ή στο Gmail.

Σε μια νέα οθόνη Google Docs ή Sheets, επιλέξτε Add-ons - Get Add-ons .

Υπάρχουν πολλά δωρεάν πρόσθετα, αλλά οι επαγγελματίες της επικοινωνίας είναι απασχολημένοι. Έχω επισημάνει αυτά που θεωρώ πιο χρήσιμα σε μια προσπάθεια να σας εξοικονομήσω χρόνο. Απολαμβάνω!

02 από 10

Περιεχόμενα Add On για Google G Suite ή Έγγραφα

Περιεχόμενα Add On για τα Έγγραφα Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Για να χτυπήσετε το έδαφος που τρέχει στο επόμενο χειρόγραφο σας, ελέγξτε την ελεύθερη Πίνακας Περιεχομένων Προσθήκη για το Google G Suite ή τα Έγγραφα, ευγενική προσφορά του LumApps.

03 από 10

Προσθήκη ProWritingAid για Google G Suite ή Έγγραφα

Προσθήκη ProWritingAid για Έγγραφα Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Αν γράφετε ή επεξεργάζεστε με το Google Apps, εξετάστε το δωρεάν ProWritingAid Add-On για Google G Suite ή Έγγραφα. Εγκαθιστά μια πλαϊνή μπάρα με συγκεκριμένα εργαλεία δημιουργίας και επεξεργασίας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

04 από 10

Έλεγχος συνέπειας για το Google G Suite ή Έγγραφα

Έλεγχος συνέπειας για τα Έγγραφα Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Ακολουθεί ένα άλλο εργαλείο για τους συγγραφείς να ελέγχουν το σχέδιό τους απευθείας από το Google Apps: το πρόσθετο Έλεγχος συνέπειας για το Google G Suite ή τα Έγγραφα, χάρη στην www.intelligentediting.com.

05 από 10

Πρόσθετο του Messenger για το Google G Suite ή τα Έγγραφα

Προσθήκη του Messenger για τα φύλλα του Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Στα Έγγραφα Google στο Google Drive, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το χρήσιμο εργαλείο προσθήκης Messenger για το Google G Suite ή τα Έγγραφα.

Αυτό το πρόσθετο σας επιτρέπει πολλές επιλογές όταν συνεργάζεστε σε ένα έγγραφο. Μπορείτε να στείλετε ομαδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ενημερώσετε γρήγορα για τις αλλαγές των άλλων και να απαντήσετε στα σχόλια απευθείας από το email σας.

06 από 10

Η συνεργασία εγγράφων επιχειρησιακού Hangouts είναι ενεργοποιημένη για το Google G Suite ή τα Έγγραφα

Συγχώνευση εγγράφων επιχειρησιακού Hangouts Προσθήκη για Έγγραφα Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Έχετε μια ηλεκτρονική ομάδα εικονικών συγγραφέων που συνεργάζεται μέσω του Google G Suite ή των Εγγράφων; Ή, μπορεί η ομάδα σας να ενδιαφέρεται να ελέγξει τα Έγγραφα Google ως μια δωρεάν επιλογή για online συνεργασία;

Πολλοί συγγραφείς είναι μέρος της διαδικτυακής κοινότητας επεξεργασίας ή γραφής. Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο ταξιδεύοντας σε κεντρικό, φυσικό χώρο συσκέψεων ή οι συνεργάτες μπορεί να είναι πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον για να εξετάσουν ακόμη και να συναντηθούν αυτοπροσώπως.

Επειδή η επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ πολλών συνεργατών είναι μία από τις καλύτερες δυνατότητες των Εγγράφων Google, μπορεί επίσης να θέλετε να έχετε έναν τρόπο να φέρετε τον ήχο και το βίντεο. Ανατρέξτε στην προσθήκη της Εφαρμογής συνεργασίας των εγγράφων Business Hangouts για το Google G Suite ή τα Έγγραφα, με την ευγένεια του www.business-hangouts.com, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει με προφίλ Google+, πολλά παράθυρα και πολλά άλλα.

07 από 10

Πρόχειρο Diigo Προσθήκη για το Google G Suite ή Έγγραφα

Το Drive Eye Add για το Google Sheets. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Το γράψιμο περιλαμβάνει έρευνα, έρευνα, έρευνα. Αποτυπώστε και χρησιμοποιήστε κείμενο και εικόνες πιο εύκολα με αυτό το Πρόχειρο Diigo Add On για Έγγραφα Google. Αυτό λειτουργεί σε όλα τα έγγραφα και είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση του εξειδικευμένου κειμένου πρακτικό, όπως οι προθέσεις ή τα σύμβολα. Με αυτά στο πρόχειρο, για παράδειγμα, μπορείτε να τα εισάγετε εύκολα καθώς γράφετε.

08 από 10

Το Canvas Analytics Add για το Google G Suite ή τα φύλλα

Το Canvas Analytics είναι ενεργοποιημένο για το Google Sheets. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Το μάρκετινγκ και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αποτελούν πρωταρχικό μέλημα για τους περισσότερους συγγραφείς. Φυλάξτε τις καρτέλες για όλα, από τα δεξιά μέσα στα Google Apps, χρησιμοποιώντας αυτό το Canvas Add On για το Google G Suite ή τα φύλλα.

Αυτό είναι μόνο ένα πρόσθετο για αναλύσεις που θα βρείτε για τα Google Apps. Μου αρέσει ότι αυτό προσφέρει ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας καθώς και υποστήριξη χρηστών.

09 από 10

Προσθέστε το ProjectSheet για το Google G Suite ή τα φύλλα

Πρόσθετο του ProjectSheet για τα Φύλλα Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Οι περισσότεροι συγγραφείς ή άλλοι συγγραφείς διαχειρίζονται πολλά έργα ταυτόχρονα, είτε ως άτομα είτε ως μέλη μιας ομάδας.

Για καλύτερη διαχείριση του έργου, αυτό το ProjectSheet Add On για το Google G Suite ή τα φύλλα προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια δομή κατανομής εργασιών (για παράδειγμα, μια σύνοψη εργασιών που μπορεί να δείξει συνοπτικά καθήκοντα) και ένα διάγραμμα Gantt προθεσμίες, για παράδειγμα). Τα γραφήματα των έργων σας μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τον προϋπολογισμό και την παρακολούθηση έργων.

Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο χάρη στο Forscale.com.

10 από 10

Προσθέστε Rhyme Finder για το Google G Suite ή τα Έγγραφα

Εργαλείο αναζήτησης Rhyme Add για Έγγραφα Google. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Τελικά, ποιος ποιητής δεν χρειάζεται μια πλευρική μπάρα ειδικότητας στις Εφαρμογές Google που να τις υποκινεί με μερικούς ρίμες; Ελέγξτε την δωρεάν προσθήκη Rhyme Finder για το Google G Suite ή τα Έγγραφα.

Για περισσότερα εργαλεία και μαθήματα για Έγγραφα Google, δείτε την κύρια σελίδα του Google Apps αυτού του ιστότοπου.

Θέλουν περισσότερα? Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: