Ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε τη συμπλήρωση ή το φόντο στο Microsoft Office

Δεν απαιτείται ειδικό λογισμικό γραφικών

Ορισμένες εκδόσεις του Microsoft Office σάς επιτρέπουν να αφαιρέσετε τη γέμιση μιας εικόνας - για παράδειγμα, αντικείμενα ή άλλα άτομα πίσω από μια φωτογραφία πορτρέτου ή ένα κιβώτιο λευκού (ή άλλου γεμίσματος ή σχεδίου) που περιβάλλει ένα γραφικό. Η αφαίρεση του γεμίσματος αυξάνει την ευελιξία και τη δημιουργικότητα κατά το σχεδιασμό εγγράφων και επεκτείνει τις επιλογές περιτύλιξης κειμένου. Αυτό το σεμινάριο επικεντρώνεται στο Microsoft Word, ένα πρόγραμμα μέσα στη σουίτα του Microsoft Office .

Βήματα για την κατάργηση των γεμισμάτων και των φόντων στο Microsoft Word

  1. Επιλέξτε και αποθηκεύστε μια εικόνα στον υπολογιστή σας σε μια τοποθεσία που θα θυμάστε. Αυτό διευκολύνει την εύρεση όταν ολοκληρώνετε τα επόμενα βήματα.
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Εισαγωγή> Εικόνα ή Clip Art. Από εδώ, περιηγηθείτε στη θέση στην οποία αποθηκεύσατε την εικόνα. Επιλέξτε την εικόνα κάνοντας κλικ σε αυτήν και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εισαγωγή.
  3. Κάντε κλικ στην εικόνα μέχρι να εμφανιστεί το μενού Format. Στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση φόντου.
  4. Το πρόγραμμα θα προσπαθήσει να αφαιρέσει περιοχές γύρω από την κύρια εικόνα από μόνο του. Εάν θέλετε να διατηρήσετε ή να αφαιρέσετε περιοχές που δεν έχουν επιλεγεί αυτόματα, επιλέξτε είτε Περιοχές σήμανσης για διατήρηση ή Σημειώστε περιοχές που θέλετε να αφαιρέσετε. στη συνέχεια, σύρετε γραμμές με το ποντίκι σας για να υποδείξετε την κατά προσέγγιση περιοχή που σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε ή να αφαιρέσετε.
  5. Χρησιμοποιήστε τη Διαγραφή σημείου για να απαλλαγείτε από τυχόν ελλειπτικές γραμμές ένδειξης που αποφασίζετε ή να απορρίψετε όλες τις αλλαγές για να αρχίσετε ξανά.
  6. Όταν είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές σας, κάντε κλικ στην επιλογή Διατήρηση αλλαγών για να επιστρέψετε στο έγγραφό σας και να δείτε τα αποτελέσματα.

Συμβουλές και λεπτομέρειες