Οδηγίες για την πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων Skype από κινητό τηλέφωνο

Οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας του Skype παρέχουν την ίδια δωρεάν υπηρεσία κλήσης με την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές

Οι κινητές εφαρμογές Skype είναι διαθέσιμες για κινητά τηλέφωνα Android, iPhone, τηλέφωνα με Windows, τηλέφωνα Blackberry, τηλεφωνικά κέντρα Amazon Fire και κινητές συσκευές iPod touch. Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν download και παρέχει τις ίδιες δωρεάν κλήσεις Skype-to-Skype και άλλες δημοφιλείς λειτουργίες στην εκδοχή του Skype και του προγράμματος περιήγησης.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής Skype

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Skype στο κινητό σας για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, φωνητικές ή βιντεοκλήσεις, όλα δωρεάν. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Συμβατές συσκευές Skype

Εκτός από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές Mac, Windows και Linux, οι εφαρμογές Skype είναι διαθέσιμες για iPads, tablet Android, Kindle Fire HD και δισκία των Windows. Το Xbox One χρησιμοποιεί το Kinect για να κάνει κλήσεις Skype. Το Skype πρόσφατα επανασχεδίασε την υπηρεσία. Όταν το έκαναν, προσωρινά διέκοψε την υποστήριξη για τα έξυπνα ρολόγια Apple και Android Wear, αλλά σχεδιάζει να την επαναφέρει. Εάν δεν έχετε αναβαθμίσει το νέο σχέδιο Skype, μπορείτε να λαμβάνετε και να απαντάτε σε συζητήσεις στο ρολόι σας, να στέλνετε emoticons και να διαχειρίζεστε εισερχόμενες κλήσεις στο ρολόι σας.