Πώς να εμφανίσετε μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Mozilla Thunderbird

Αποφύγετε την αποσταθεροποίηση βλέποντας μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα μη αναγνωσμένα μηνύματα δεν είναι πάντα μη αναγνωσμένα, αλλά είναι πάντα σημαντικά. (Δεν θα είστε το πρώτο άτομο που θα επισημάνει ένα αναγνωσμένο μήνυμα μη αναγνωσμένο επειδή χρειάζεται περισσότερη προσοχή.) Όλα τα αναγνωσμένα μηνύματα στον ίδιο φάκελο αποσπούν μόνο την προσοχή από τα μη αναγνωσμένα μηνύματα. Απόκρυψη τους έτσι ώστε όλη η εστίαση στα νέα μηνύματα.

Εμφάνιση μόνο μη αναγνωσμένων μηνυμάτων στον Thunderbird

Για να δείτε μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Mozilla Thunderbird :

  1. Επιλέξτε Προβολή > Γραμμές εργαλείων > Προσαρμογή ... από τη γραμμή μενού του Thunderbird.
  2. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της λίστας εικονιδίων στο παράθυρο που ανοίγει και κάντε κλικ στο εικονίδιο "Προβολές αλληλογραφίας" .
  3. Σύρετε και αποθέστε το εικονίδιο Προβολές αλληλογραφίας στη γραμμή εργαλείων για να προσθέσετε την Προβολή: ακολουθούμενο από ένα αναπτυσσόμενο μενού στη γραμμή εργαλείων.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να κλείσετε το παράθυρο Προσαρμογή.
  5. Χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού Προβολή, επιλέξτε Μη αναγνωσμένο για να εμφανίζονται μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα.

Όταν είστε έτοιμοι να δείτε ξανά όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επιλέξτε Όλα από το αναπτυσσόμενο μενού Προβολή.

Άλλες διαθέσιμες επιλογές στο μενού "Προβολή"

Χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού "Προβολή", μπορείτε επίσης να επιλέξετε Μη αποσταθεροποιημένο μήνυμα και φίλτρο για αλληλογραφία που έχετε επισημάνει Σημαντικό, Εργασία, Προσωπικά, Να κάνει ή αργότερα. Οι προσαρμοσμένες προβολές που μπορείτε να επιλέξετε είναι:

Επιλέξτε Μη αναγνωσμένα φάκελοι

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Thunderbird κάνοντας κλικ στην επιλογή Προβολή στη γραμμή μενού και επιλέγοντας Φάκελοι > Μη αναγνωσμένα . Αυτή η ρύθμιση εμφανίζει όλους τους φακέλους που περιέχουν μη αναγνωσμένα μηνύματα, αλλά εμφανίζει ολόκληρο το περιεχόμενο αυτών των φακέλων, όχι μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα.