Διασκεδαστικά παιχνίδια iPad όπως το δωμάτιο και το Myst

Υπάρχει κάτι για να ξεπεραστεί μια τεράστια πρόκληση που προσθέτει ένα επίπεδο ενθουσιασμού και μια αίσθηση του επιτεύγματος που απλά δεν φαίνεται σε πιο casual παιχνίδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Myst ήταν τόσο δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του '90 και γιατί τα παιχνίδια Dark Souls έκαναν μια τέτοια χορδή με τους οπαδούς ρόλων. Το δωμάτιο έκανε αυτό για το iPad . Ένα μεγάλο, προκλητικό παιχνίδι με λίγες συμβουλές για το πώς να ξεπεράσουμε τα παζλ, το δωμάτιο μας ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να λύσουμε το παιχνίδι.

Αλλά δεν είναι μόνο η πρόκληση που θέτει το δωμάτιο εκτός από το πλήθος. Είναι επίσης η ομορφιά του παιχνιδιού. Είναι η ηχητική λωρίδα, η οποία δεν είναι αρκετά συγκλονιστική, δεν είναι αρκετά περίεργη και όμως δεν είναι καθόλου Enya. Αυτές οι μικρές πινελιές έδιωξαν το παιχνίδι. Και όμως όπως όλα τα παιχνίδια παρόμοια με το Myst και το The Room, όταν τελειώσει, γίνεται. Ευτυχώς το δωμάτιο έχει δημιουργήσει το δωμάτιο 2 και το δωμάτιο 3, αλλά αν έχετε περάσει από τις συνέχειες και ψάχνετε για την επόμενη μεγάλη πρόκληση, εδώ είναι μερικά iPad παιχνίδια για να κατεβάσετε.

realMyst

Θα μπορούσαμε επίσης να αρχίσουμε με την έκδοση ελεύθερης περιαγωγής του νονός όλων των μεγάλων παιχνιδιών παζλ. Η συνέχιση του realMyst στο καλύτερο πωλώντας παιχνίδι της δεκαετίας του '90 ήταν μια νέα φαντασία του πρωτότυπου που σας έβαλε στον 2D κόσμο, επιτρέποντάς σας να το εξερευνήσετε σε όλη του τη δόξα. Αν αγαπάτε το δωμάτιο και δεν παίξατε ποτέ το Myst, αυτό είναι απαραίτητο.

Κατεβάστε το realMyst.

Μηχανουργείο

Είναι παζλ-περιπέτεια συναντά το Wall-E. Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι παίζετε το ρόλο ενός ρομπότ που μπορεί να μαζέψει το σώμα του και να τεντώσει, επιτρέποντάς σας να λύσετε μοναδικά παζλ. Γνωστή για το υψηλό επίπεδο δυσκολίας του, αυτό δεν είναι για εκείνους που θέλουν να τρέξουν μέσα από τα παζλ και τις ταχύτητες θραύσης.

Κατεβάστε Machinarium.

Η Σιωπηλή Εποχή

Ο απλός Joe ο Υδραυλικός πρόκειται να συνεχίσει την περιπέτεια της ζωής του ... ή ίσως δύο ζωές. Αυτό το περιπετειώδες ταξίδι ταξιδεύετε μεταξύ 1972 και 2012 όπου η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί. Ένα ωραίο στρίψιμο στο παιχνίδι περιπέτειας παζλ, αυτό πραγματικά καρφώνει την «σημερινή» του 1972.

Κατεβάστε την Η Σιωπηλή Εποχή.

Shadowmatic

Ένα όμορφο παιχνίδι, το Shadowmatic παίρνει το παιχνίδι Hidden Object και το μετατρέπει σε παιχνίδι make-the-object. Το παιχνίδι περνάει από μια σειρά δωματίων που το καθένα έχει διαφορετικό φωτισμό και σας προκαλεί να περιστρέψετε περίεργα σχήματα που κρέμονται στη μέση του δωματίου για να ρίχνουν σκιές σε μια συγκεκριμένη μορφή.

Κατεβάστε το Shadowmatic.

Σπίτι παζλ: Μυστήριο

Περισσότερο από έναν άμεσο απόγονο του The Room από μερικούς άλλους τίτλους αυτής της λίστας, το Puzzle House είναι ένα must-have download αν είστε έτοιμοι να ξαναζήσετε την εμπειρία The Room με ένα ολοκαίνουργιο σύνολο παζλ. Το μόνο πράγμα που το Puzzle House δεν έχει όπως το The Room σας κλειδώνει σε ένα ενιαίο δωμάτιο, αλλά θα πάρετε την ίδια δύσκολη διασκέδαση για την επίλυση του παζλ από αυτό.

Κατεβάστε το παζλ σπίτι: μυστήριο αυξάνεται.

Η ιστορία των μικροσκοπίων

Ένα όμορφο μείγμα παιχνιδιού κρυφών αντικειμένων και δύσκολων γρίφων για να λύσει τυλιγμένο σε ένα cartoonish γοητεία κατάλληλο για ένα μικρό παιδί, αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για να παίξετε με την οικογένεια. Τα παζλ μπορεί να είναι πολύ σκληρά για ένα 8χρονο, αλλά τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση βοηθώντας να εντοπίσουν μερικά από τα κομμάτια του παζλ που μπορούν εύκολα να μπερδευτούν στο περιβάλλον, ενώ οι ενήλικες θα απολαύσουν ένα δύσκολο παιχνίδι.

Κατεβάστε το The Tiny Bang Story.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε σπουδαία παιχνίδια για το iPad, ελέγξτε αυτά τα καλύτερα iPad παιχνίδια όλων των εποχών .