Κορυφαίες δημοφιλείς συμβουλές, κόλπα και συμβούλια Mozilla Thunderbird

Η κορυφαία συμβουλές για το e-mail του Mozilla Thunderbird σε ένα μέρος.

Κάντε το Mozilla Thunderbird δικός σας, και κάντε το Fly

Το Thunderbird πετάει! Το δωρεάν πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους κατασκευαστές του Mozilla Firefox λάμπει με εύχρηστα αλλά ισχυρά χαρακτηριστικά - και μπορείτε να το κάνετε να πετάει πιο γρήγορα και να πετάει μακρύτερα. Ανακαλύψτε ποιες συμβουλές και τεχνικές βοήθησαν τους άλλους να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Mozilla Thunderbird και να επωφεληθούν από αυτά.

Όταν τελειώσετε με τα πιο δημοφιλή, σκάψτε βαθύτερα και ανακαλύψτε περισσότερα:

01 από 50

Πώς να βρείτε τον κατάλογο προφίλ Thunderbird του Mozilla

Γυναίκα που χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή στον καναπέ. Cultura / DUEL / Riser / Getty Images
Εντοπίστε το φάκελο που περιέχει τα μηνύματα, τα φίλτρα, τις ρυθμίσεις και άλλα στοιχεία του Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

02 από 50

Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή αντιγραφής του προφίλ σας Mozilla Thunderbird (Email, Ρυθμίσεις, ...)

Αντιγράψτε όλα τα δεδομένα του Mozilla Thunderbird (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, ρυθμίσεις, φίλτρα, δεδομένα κατάρτισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και άλλα) σε έναν νέο υπολογιστή, σε διαφορετικό διαμέρισμα ή τοποθεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Περισσότερο "

03 από 50

Πώς να επισκευάσετε φακέλους στο Mozilla Thunderbird

Έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς τα μηνύματα από τα εισερχόμενα Mozilla Thunderbird; Τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθούν να παραμένουν σε ένα φάκελο; Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο ο Mozilla Thunderbird πρέπει να ξανακτίσει τον κατάλογο ενός φακέλου (ή πολλούς σε μια δέσμη) και να επιδιορθώσει την εμφάνιση του. Περισσότερο "

04 από 50

Πώς να προσθέσετε μια εικόνα στην υπογραφή Mozilla Thunderbird

Θέλετε το λογότυπό σας, μια φωτογραφία ή κάποια άλλη γραφική παράσταση να εμφανίζεται στην υπογραφή σας; Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα στην υπογραφή σας στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

05 από 50

Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα εν σειρά σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Mozilla Thunderbird

Αντί να συνδέσετε απλώς μια εικόνα, γιατί να μην την συμπεριλάβετε στο σώμα του μηνύματός σας που αποστέλλεται από το Mozilla Thunderbird; Περισσότερο "

06 από 50

Πώς να επαναφέρετε ένα προφίλ του Mozilla Thunderbird από ένα αντιγράφων ασφαλείας

Αποκαταστήστε το Mozilla Thunderbird όπως ήταν - στον παλιό υπολογιστή σας ή πριν να καταρρεύσει ο σκληρός σας δίσκος . Περισσότερο "

07 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail με το Mozilla Thunderbird

Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι η διεύθυνση Gmail και είστε έτοιμοι να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα που λαμβάνει στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

08 από 50

Πώς να εισάγετε αλληλογραφία από το Mozilla Thunderbird στο Gmail

Αν μεταβαίνετε από τη χρήση του Mozilla Thunderbird για το ταχυδρομείο σας στηριζόμενοι κυρίως στο Gmail, μπορείτε να πάρετε μαζί σας όλα τα μηνύματά σας με καθαρό και απλό τρόπο. Περισσότερο "

09 από 50

Πώς να συνθέσετε μηνύματα σε HTML στο Mozilla Thunderbird

Χρησιμοποιήστε έναν πιο άνετο και ισχυρό επεξεργαστή μηνυμάτων στο Mozilla Thunderbird και προσθέστε εικόνες inline , προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και άλλες μορφές φαντασίας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Περισσότερο "

10 από 50

Πώς να προσθέσετε μια εικόνα φόντου σε ένα μήνυμα στο Mozilla Thunderbird

Χρησιμοποιήστε μια εικόνα ως φόντο όταν γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

11 από 50

Πώς να δημιουργήσετε αρχεία φακέλων αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird

Καθαρίστε τη λίστα των φακέλων στο Mozilla Thunderbird και αρχειοθετήστε το παλιό μήνυμα σε ένα δίσκο ή στο διαδίκτυο. Είναι πάντα εύκολο να προσθέσετε αρχειοθετημένους φακέλους πίσω στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

12 από 50

Πώς να μετακινήσετε το προφίλ σας Mozilla Thunderbird

Το προφίλ σας Mozilla Thunderbird έχει ξεπεράσει το διαμέρισμα ή το δίσκο του; Θέλετε να το μετακινήσετε σε διαφορετική τοποθεσία; Δείτε πώς. Περισσότερο "

13 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποκαλυφθέντες παραλήπτες στο Mozilla Thunderbird

Mail ομάδες στο Mozilla Thunderbird χωρίς να αποκαλύπτουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους παραλήπτες. Περισσότερο "

14 από 50

Το Mozilla Thunderbird μετατρέπει αυτόματα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις URL σε συνδέσμους

Πληκτρολογήστε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διευθύνσεις ιστοσελίδων που θέλετε να συμπεριλάβετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το Mozilla Thunderbird θα κάνει τα υπόλοιπα. Περισσότερο "

15 από 50

Πώς να ρυθμίσετε λογαριασμούς συνομιλίας στο Mozilla Thunderbird

Είτε οι φίλοι σας προτιμούν το Facebook Chat είτε το Google Talk (ή και τα δύο). αν οι αγαπημένοι σας χώροι συνομιλίας βρίσκονται στο IRC σε XMPP (ή και στα δύο): μπορείτε να ρυθμίσετε το Mozilla Thunderbird για να συνδεθείτε σε όλες αυτές τις υπηρεσίες και πρωτόκολλα συνομιλίας (και το Twitter, επίσης). Περισσότερο "

16 από 50

Πώς να εισαγάγετε τις επαφές Gmail στον Mozilla Thunderbird

Εάν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Gmail στο Mozilla Thunderbird, πώς να εισάγετε τις επαφές σας επίσης; Δείτε πώς μπορείτε να αντιγράψετε το βιβλίο διευθύνσεων Gmail στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

17 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο Mozilla Thunderbird

Θέλετε να κάνετε λήψη μηνυμάτων από το λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail στο Mozilla Thunderbird; Εδώ είναι πόσο εύκολο είναι αυτό να δημιουργηθεί με ένα έξυπνο εργαλείο που μεταφράζεται μεταξύ των δύο. Περισσότερο "

18 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Inbox.com στο Mozilla Thunderbird

Κατεβάστε τα μηνύματα από το λογαριασμό Inbox.com απευθείας στα Εισερχόμενα του Mozilla Thunderbird και τα μηνύματα που αποστέλλονται από το Thunderbird θα εμφανίζονται και στο " Απεσταλμένα ". Περισσότερο "

19 από 50

Πώς να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ενοποιημένα εισερχόμενα με το Mozilla Thunderbird

Δεν θέλετε να αναζητήσετε τα πιο πρόσφατα μηνύματα σε ξεχωριστούς φακέλους, ένα για κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Μπορείτε να ρυθμίσετε το Mozilla Thunderbird για να συλλέξετε μηνύματα από όλα τα εισερχόμενα, αποστολή, ανεπιθύμητα μηνύματα και περισσότερους φακέλους των ενοποιημένων αναλυτικών προβολών (ενώ οι μεμονωμένοι φάκελοι είναι ακόμα γύρω, φυσικά). Περισσότερο "

20 από 50

Πώς να δείτε πλήρεις κεφαλίδες μηνυμάτων στο Mozilla Thunderbird

Οι κεφαλίδες ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολουθούν και αποθηκεύουν πληροφορίες. Αυτά περιλαμβάνουν τη ρύθμιση email του αποστολέα ή τη διαδρομή που καλύπτει το μήνυμα, για παράδειγμα. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις κεφαλίδες μηνυμάτων στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

21 από 50

Πώς να προσθέσετε σε, Cc και Bcc παραλήπτες Εύκολα στο Mozilla Thunderbird

Θέλετε να προσθέσετε πολλούς παραλήπτες από το βιβλίο διευθύνσεών σας στο πεδίο To :, Cc: ή Bcc: στο Mozilla Thunderbird; Εδώ είναι πώς να το κάνουμε με φρεσκάδα και κομψότητα. Περισσότερο "

22 από 50

Πώς να εισαγάγετε μια σύνδεση σε ένα μήνυμα στο Mozilla Thunderbird

Σύνδεση με οπουδήποτε στο δίκτυο ελεύθερα και εύκολα με το Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

23 από 50

Πώς να επιλύσετε το Mozilla Thunderbird που δεν ξεκινά

Αντί για την εκκίνηση, ο Mozilla Thunderbird παραπονείται για ένα προφίλ που χρησιμοποιείται ή για μια άλλη περίπτωση που "τρέχει ήδη, αλλά δεν ανταποκρίνεται"; Δείτε πώς μπορείτε να σκοτώσετε διαδικασίες και να διαγράψετε κρυφά αρχεία κλειδώματος για να βοηθήσετε το Mozilla Thunderbird να τρέξει και πάλι. Ακούγεται αστείο? Περισσότερο "

24 από 50

Πώς να μετακινήσετε το Spam στον ανεπιθύμητο φάκελο αυτόματα στο Mozilla Thunderbird

Αφήστε το Mozilla Thunderbird να διατηρήσει τα Inbox σας καθαρά, μετακινώντας αυτόματα την εισερχόμενη αλληλογραφία που είναι αποφασισμένη να είναι spam σε ένα ειδικό φάκελο 'Junk'. Περισσότερο "

25 από 50

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά μηνυμάτων του Mozilla Thunderbird

Εάν η γραμματοσειρά αγαπημένου σας μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι Times New Roman, μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη επιφάνεια και το χρώμα της γραμματοσειράς για νέα μηνύματα στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

26 από 50

Πώς να ελέγξετε την ορθογραφία σας καθώς πληκτρολογείτε στον Mozilla Thunderbird

Λάβετε άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με την ορθογραφία σας με τον ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο του Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

27 από 50

Πώς να αναζητήσετε αλληλογραφία στο Mozilla Thunderbird

Ψάχνετε για παλιό μήνυμα ή πρόσφατο μήνυμα από κάποια επαφή; Αφήστε το Mozilla Thunderbird να σας βοηθήσει με σχεδόν στιγμιαία και ευέλικτα αποτελέσματα αναζήτησης. Περισσότερο "

28 από 50

Πώς να ομαδοποιήσετε μηνύματα στο Mozilla Thunderbird

Σύμπτυξη όλων των παλαιών μηνυμάτων σε ένα φάκελο ή δείτε μόνο τα μηνύματα με μεγάλη σημασία στα Εισερχόμενα του Mozilla Thunderbird. Η ομαδοποίηση κατά σειρά ταξινόμησης καθιστά όλες τις δυνατές. Περισσότερο "

29 από 50

Πώς να στείλετε μια εικόνα εν σειρά χωρίς να την προσαρτήσετε στο Mozilla Thunderbird

Μην στέλνετε τεράστια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντί για την τοποθεσία της εικόνας στο διαδίκτυο. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε τις εικόνες σας σε ετικέτες χωρίς να τις συνδέσετε με το Mozilla Thunderbird, το Netscape ή το Mozilla. Περισσότερο "

30 από 50

Πώς να συνομιλήσετε (χρησιμοποιώντας το Facebook, το Google Talk, το IRC κλπ.) Στο Mozilla Thunderbird

Ανταλλάξτε μηνύματα συνομιλίας (χρησιμοποιώντας το Facebook Chat, το Google Talk , το IRC και το XMPP) απευθείας στο Mozilla Thunderbird. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τους λογαριασμούς συνομιλίας και το Twitter για να συζητήσετε γρήγορα με τις μεταγραφές chat που αποθηκεύτηκαν και βρέθηκαν εύκολα στο Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

31 από 50

Πώς να εξάγετε αλληλογραφία από το Thunderbird στο Outlook Express και σε άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μεταφέρετε όλη την αλληλογραφία σας από το Mozilla Thunderbird στο Outlook Express, από όπου μπορείτε να το εξαγάγετε και σε άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν είναι απαραίτητο. Περισσότερο "

32 από 50

Τρόπος εξαγωγής επαφών από το βιβλίο διευθύνσεων Mozilla Thunderbird

Εάν οι επαφές σας βρίσκονται στο Mozilla Thunderbird αλλά αυτό δεν είναι όπου πρέπει να είναι, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο CSV, το οποίο με τη σειρά του σας επιτρέπει να εισαγάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες λεπτομέρειες σε ένα άλλο πρόγραμμα. Περισσότερο "

33 από 50

Πώς να εισάγετε αλληλογραφία από το Outlook Express στο Mozilla Thunderbird

Είναι εύκολο, γρήγορο και εύκολο να εισαγάγετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από το Outlook Express σε Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

34 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε μια λίστα αλληλογραφίας με το Mozilla Thunderbird

Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα ανθρώπων εύκολα με το Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

35 από 50

Πώς να δείτε την πηγή ενός μηνύματος στο Mozilla Thunderbird

Hey Mozilla Thunderbird, δείξτε μου όλα, σε απλό κείμενο. Περισσότερο "

36 από 50

Πώς να ενεργοποιήσετε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Mozilla Thunderbird

Τα Mozilla Thunderbird, Netscape και Mozilla περιλαμβάνουν εξαιρετικά αποτελεσματικό φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πολύ καθαρότερο Inbox. Περισσότερο "

37 από 50

Συμπαγείς φάκελοι τώρα και μετά στο Mozilla Thunderbird

Μόνο συμπαγείς φάκελοι είναι καλοί φάκελοι. Δείτε πώς μπορείτε να συμπιέσετε τους φακέλους αλληλογραφίας σας στο Mozilla Thunderbird, το Netscape ή το Mozilla και να ανακτήσετε το σπατάλη του δίσκου. Περισσότερο "

38 από 50

Πώς να ελέγχετε για νέα αλληλογραφία σε Mozilla Thunderbird

Σταματήστε να πατάτε το κουμπί "Λήψη μηνυμάτων". Το Mozilla Thunderbird μπορεί να το κάνει αυτό για σας, αυτόματα και άνετα. Περισσότερο "

39 από 50

Πώς να αποκτήσετε νέες ειδοποιήσεις αλληλογραφίας από το Mozilla Thunderbird

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας με ειδοποιήσεις εισερχόμενων μηνυμάτων από το Mozilla Thunderbird (το οποίο μπορεί να παρουσιάσει τον αποστολέα, το θέμα και την προεπισκόπηση μηνυμάτων). Περισσότερο "

40 από 50

Πώς να επεξεργαστείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει στο Mozilla Thunderbird

Μεταφέρετε μηνύματα στον εαυτό σας για να προσθέσετε μερικά σχόλια ή ιδέες σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει; Πόσο απλά να τις επεξεργαστείτε, ακριβώς στο Mozilla Thunderbird; Περισσότερο "

41 από 50

Πώς να καταγράψετε την επισκεψιμότητα POP, IMAP και SMTP στο Mozilla Thunderbird

Κάντε βοηθητικούς ανθρώπους χρήσιμες για την υποστήριξη ευτυχισμένων (και επιπλέον χρήσιμων) ατόμων που υποστηρίζουν ή για να μάθετε τι μπορεί να είναι λάθος με τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εξετάζοντας προσεκτικά τι κάνει το Mozilla Thunderbird --- και τι συμβαίνει --- όταν προσπαθείτε να στείλετε ή λαμβάνετε αλληλογραφία. Περισσότερο "

42 από 50

Πώς να χρησιμοποιήσετε το φάκελο "Πρότυπα" στο Mozilla Thunderbird

Το φάκελο "Πρότυπα" στο Mozilla Thunderbird είναι χρήσιμο, ακόμη και για τα πρότυπα μηνυμάτων! Περισσότερο "

43 από 50

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας στον Mozilla Thunderbird

Αποστέλλετε αλληλογραφία σε μια ομάδα ατόμων εύκολα με το Mozilla Thunderbird δημιουργώντας μια απλή αλλά χρήσιμη λίστα αλληλογραφίας. Περισσότερο "

44 από 50

Πώς να εμφανίσετε μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Mozilla Thunderbird

Μακριά με όλες τις περισπασμούς στα εισερχόμενά μου! Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε όλα τα μηνύματα που έχετε διαβάσει σε ένα φάκελο στον Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "

45 από 50

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mozilla Thunderbird

Ενημέρωση του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υψηλή ασφάλεια; Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το Mozilla Thunderbird να ξεχάσει το παλιό και να σας επιτρέψει να εισάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης. Περισσότερο "

46 από 50

Πώς να προσθέσετε μια Προκαθορισμένη προσαρμοσμένη κεφαλίδα στο Email στο Mozilla Thunderbird

Θέλετε να προσθέσετε τη φανταχτερή προσαρμοσμένη κεφαλίδα στα μηνύματά σας στο Mozilla Thunderbird; Περισσότερο "

47 από 50

Πώς να προσθέσετε ένα λεξικό στον Έλεγχο ορθογραφίας Mozilla Thunderbird

Διδάξτε τον ορθογραφικό σας ορθογράφο Mozilla Thunderbird μια νέα γλώσσα. Περισσότερο "

48 από 50

Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρότυπο γραμματοσειράς και το χρώμα για την εισερχόμενη αλληλογραφία στον Thunderbird

Έχετε στο Mozilla Thunderbird μηνύματα οθόνης που διαβάζετε χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόσωπο και χρώμα γραμματοσειράς. Περισσότερο "

49 από 50

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα Παράκαμψη του κάδου απορριμάτων στο Mozilla Thunderbird

Διαγράψτε κατά συνέπεια αυτή τη συντόμευση πληκτρολογίου Mozilla Thunderbird, Netscape και Mozilla. Σας επιτρέπει να καταργείτε τα μηνύματα αμέσως χωρίς να τα βάζετε στο Κάδο απορριμμάτων. Περισσότερο "

50 από 50

Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα με το Mozilla Thunderbird

Στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επάνω και επάνω και επάνω και ... και με το Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "