Χρησιμοποιώντας το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Mozilla Thunderbird

Το Thunderbirds υπερέχει στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Το open-source Mozilla Thunderbird περιλαμβάνει υψηλής απόδοσης φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας Bayesian στατιστική ανάλυση. Μετά από μια μικρή εκπαίδευση, το ποσοστό ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι αστρικό και οι ψευδώς θετικές είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αν δεν σας αρέσει το spam στα εισερχόμενα Mozilla Thunderbird , θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας .

Ενεργοποιήστε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Mozilla Thunderbird

Για να έχετε το φίλτρο Mozilla Thunderbird ανεπιθύμητο για εσάς:

  1. Επιλέξτε Προτιμήσεις > Ρυθμίσεις λογαριασμού από το μενού Thunderbird hamburger.
  2. Για κάθε λογαριασμό, μεταβείτε στην κατηγορία " Ρυθμίσεις ανεπιθύμητης " κάτω από τον επιθυμητό λογαριασμό και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα στοιχεία ελέγχου Ενεργοποίηση προσαρμοστικών ανεπιθύμητων μηνυμάτων για αυτόν τον λογαριασμό .
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Αποτρέψτε το Mozilla Thunderbird από τα εξωτερικά εξωτερικά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Για να έχει ο Mozilla Thunderbird αποδοχή και χρήση των αποτελεσμάτων φιλτραρίσματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που δημιουργούνται από φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που αναλύει τα μηνύματα προτού τα λάβει ο Thunderbird - στον διακομιστή, για παράδειγμα, ή στον υπολογιστή σας:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για τον επιθυμητό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mozilla Thunderbird στις Προτιμήσεις > Ρυθμίσεις λογαριασμού > Ρυθμίσεις ανεπιθύμητων ενεργειών
  2. Βεβαιωθείτε ότι οι κεφαλίδες Trust ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που έχουν οριστεί με: είναι επιλεγμένες στην επιλογή Επιλογή .
  3. Επιλέξτε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που χρησιμοποιείται από τη λίστα που ακολουθεί.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Ο αποκλεισμός των αποστολέων δεν βοηθά

Εκτός από τη χρήση φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το Mozilla Thunderbird σάς επιτρέπει να αποκλείετε μεμονωμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τομείς.

Παρόλο που αυτό είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για να αποφύγετε αποστολείς ή αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις λογισμικού που συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στα οποία δεν έχετε καθόλου ενδιαφέρον, η δέσμευση των αποστολέων δεν κάνει τίποτα για την καταπολέμηση του spam. Τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προέρχονται από σταθερές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν αποκλείσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οποία φαίνεται να έρχεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, δεν υπάρχει αισθητή επίδραση, διότι δεν θα προκύψει άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από την ίδια διεύθυνση.

Πώς λειτουργεί το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird

Η ανάλυση Bayesian από το Mozilla Thunderbird για το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων αποδίδει μια βαθμολογία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε κάθε λέξη και σε άλλα μέρη ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. με την πάροδο του χρόνου μαθαίνει ποιες λέξεις συνήθως εμφανίζονται σε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και που εμφανίζονται κυρίως σε καλά μηνύματα.