Αναθεώρηση App Uber: Υπηρεσία ιδιωτικού προγράμματος οδήγησης που βασίζεται σε τοποθεσίες μέσω κινητού τηλεφώνου

Χρησιμοποιήστε το Smartphone σας για να πάρετε μια ιδιωτική βόλτα με αυτοκίνητο και να πληρώσετε για αυτό πάρα πολύ

Ακούσατε το δημοφιλές ιδιωτικό αυτοκίνητο / cab / ταξί-όπως υπηρεσία Uber και αναρωτιέται τι είναι το heck είναι; Δεν είσαι ο μόνος!

Η κλήση ενός καμπίνα δεν είναι ακριβώς δύσκολο να γίνει, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι ένας πόνος όταν προσπαθείτε και δοκιμάστε, αλλά απλά δεν μπορεί να πάρει την προσοχή ενός οδηγού ταξί. Το Uber βοηθάει να πάρει πολλές ενοχλήσεις όπως αυτό από τους παραδοσιακούς τρόπους να πάρει μια καμπίνα.

Τι είναι αυτό το Uber Ιδιωτικό Driver Service, ούτως ή άλλως; Πώς λειτουργεί;

Η ιδέα πηγαίνει λίγο κάτι τέτοιο: Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή Uber για iPhone, Android ή Windows Phone, και το χρησιμοποιείτε για να σηματοδοτήσει την ανάγκη σας για μια βόλτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγγίξετε το δάχτυλό σας και μέσα σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί ένα ωραίο, γυαλιστερό μαύρο αυτοκίνητο που θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας. Εφόσον η πιστωτική σας κάρτα έχει ήδη ρυθμιστεί στην εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιήσατε για την κλήση, η πληρωμή και η άκρη θα χρεώνονται αυτόματα.

Ωραία, έτσι; Εδώ είναι τα τρία απλά βήματα που πρέπει να κάνετε όταν χρησιμοποιείτε το Uber:

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να ενημερώσετε το Uber, όπου θέλετε να παραληφθείτε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χάρτη και το GPS του τηλεφώνου σας για να ενημερώσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας για να σας παραλάβει. Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό σας για κινητά , μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση ή μπορείτε να μεταφέρετε τη διεύθυνση στο UBR-CAB (827-222) εάν χρησιμοποιείτε Uber στον Καναδά ή στις ΗΠΑ.

Περιμένετε να απαντήσει η Uber : Το Uber θα σας στείλει ένα κείμενο που θα σας ειδοποιεί για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περιμένετε για να περιμένετε να σας παραλάβει. Όταν φτάσει η διαδρομή Uber, θα λάβετε ένα άλλο κείμενο για να σας ενημερώσουμε.

Περιμένετε να πληρωθεί αυτόματα η πληρωμή σας: Η κάρτα σας θα χρεωθεί αυτόματα, με την άκρη ήδη συμπεριληφθεί. Δεν χρειάζεται να παραδώσετε χειροκίνητα κάποια μετρητά ή την κάρτα σας στον οδηγό πριν φύγετε. Είναι τόσο απλό.

Προαιρετικά διαιρέστε το ναύλο σας με άλλους χρήστες του Uber: Αν παίρνετε ένα αυτοκίνητο Uber με ένα ή περισσότερα άτομα, έχετε τη δυνατότητα να διαιρέσετε τον ναύλο γρήγορα και εύκολα μέσα από την εφαρμογή. Οι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους οδηγείτε πρέπει να έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή Uber μαζί με τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών που έχουν εγκατασταθεί σε αυτό, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές.

Αξιολογήστε την εμπειρία σας: Μόλις ολοκληρωθεί η πορεία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αξιολογήσετε τον οδηγό σας και τη συνολική εμπειρία σας με την Uber. Μπορείτε ακόμη να αφήσετε συγκεκριμένα σχόλια.

Διαθεσιμότητα και άλλες λεπτομέρειες

Η Uber επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτή τη στιγμή διατίθεται σε 200 διαφορετικές πόλεις. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλες τις πόλεις στις οποίες δραστηριοποιείται στον ιστότοπο Uber.

Για πρόσθετη ευκολία, η Uber σας δίνει ακόμη και μια προσφορά ναύλου σύμφωνα με την τοποθεσία και τον προορισμό σας, προτού καν αποφασίσετε να καλέσετε ένα αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς τι θα κοστίσει χωρίς εκπλήξεις. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει η εφαρμογή Uber στη σελίδα λειτουργιών του ιστότοπού της.

Τα πολλά αμφιλεγόμενα θέματα με το Uber

Κατά τη διάρκεια του 2014, ο Uber εμφανίστηκε πολύ στα νέα. Έχουν υπάρξει σκανδαλώδεις ειδήσεις που σχετίζονται με όλα τα είδη των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η εκκίνηση αντιμετωπίζει τους πελάτες και τους οδηγούς της, πώς ενεργοποιεί την τιμολόγηση, τι λειτουργεί χωρίς άδεια σε όλο τον κόσμο και όλα τα άλλα τρομερά πράγματα. Θα μπορούσατε να κάνετε μια αναζήτηση Google για ένα σωρό πράγματα για τα δεινά του Uber, ή θα μπορούσατε να διαβάσετε αυτό το μεσαίο post που συνοψίζει μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα αρκετά ωραία.

Uber App & amp; Ιδιωτική κριτική υπηρεσίας οδηγών: Η εμπειρία μου

Ζω κοντά στο Τορόντο και χρησιμοποίησα το Uber στην πόλη αυτή για πρώτη φορά το 2012. Αυτή η κριτική βασίζεται στην εμπειρία αυτή. Δεν έχω πάρει την Uber έκτοτε επειδή δεν χρειαζόμουν, επομένως τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές τόσο στην ίδια την εφαρμογή όσο και στην υπηρεσία που έλαβαν χώρα από τότε που χρησιμοποίησα το Uber το 2012 ίσως να μην αντανακλώνται σε αυτήν την αναθεώρηση.

Προσωπικά αγαπώ εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη και η εφαρμογή Uber Android ήταν εύκολη στη χρήση και την εγκατάσταση. Αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και ρυθμίσετε όλες τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, το Uber σάς στέλνει ένα μήνυμα κειμένου για να σας καλωσορίσει στην υπηρεσία και έτσι μπορείτε να επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας . Μπορείτε να προβάλετε ή να αλλάξετε οποιαδήποτε από τα στοιχεία σας μέσα από την εφαρμογή ή συνδεθείτε στον ιστότοπό της.

Μετά το χτύπημα του πράσινου κουμπιού " Set Pickup Location " για να σηματοδοτήσει ένα αυτοκίνητο Uber, έλαβα ένα μήνυμα κειμένου που μου έλεγε ότι η καμπίνα μου θα ερχόταν σε 14 λεπτά. Πραγματικά χρειάστηκαν περίπου τέσσερα ή πέντε λεπτά πριν έφτασε η διαδρομή μου, κάτι που ήταν ωραίο. Η εφαρμογή σας λέει επίσης το όνομα του οδηγού σας και πόσο μακριά είναι. Και οι δύο φορές, ο οδηγός του αυτοκινήτου έπρεπε να τηλεφωνήσει τηλεφωνικά για να μάθω ακριβώς πού βρισκόμουν. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης βόλτας μου, ο οδηγός ήταν μπερδεμένος επειδή το GPS ήταν λίγο μακριά και του είπε να σταματήσει πιο μακριά από εκεί που βρισκόμουν.

Τα αυτοκίνητα είναι πολύ ωραία, υψηλής ποιότητας μαύρα sedans με δερμάτινο εσωτερικό. Εντυπωσιάστηκα που οι οδηγοί απάντησαν πολύ γρήγορα στην κλήση μου και ήταν πολύ ευχάριστοι στο τηλέφωνο και αυτοπροσώπως. Όταν φτάσετε στο αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε την καμπίνα σας να κινείται στο δρόμο της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας.

Μόλις έφτασα στον προορισμό μου, δεν είχα να κάνω τίποτα παρά να ευχαριστήσω τον οδηγό μου. Και οι δύο φορές χρησιμοποίησα το Uber για μια βόλτα, κάθε οδηγός βγήκε για να ανοίξει την πόρτα για μένα. Μέσα σε λίγα λεπτά, έλαβα το λογαριασμό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η εφαρμογή με ώθησε να δώσω στον οδηγό μια βαθμολογία από τις πέντε με την πρόσθετη επιλογή να στείλει σχόλια. Μόλις το έκανα, έλαβα ένα ωραίο μήνυμα από τον διευθυντή της κοινότητας Uber Toronto με ευχαριστεί για τα σχόλιά μου.

Συνολικά, η εμπειρία μου με τον Uber ήταν μεγάλη. Η τιμή μπορεί να φανεί λίγο ακριβή σε μερικούς ανθρώπους που την δοκιμάζουν, αλλά όταν το επεξεργαστείτε με την άκρη και συνειδητοποιήσετε ότι πληρώνετε για περισσότερη ιδιωτική εμπειρία οδηγού υψηλής ποιότητας, αξίζει πραγματικά το κόστος. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα νομίζω ήταν η λεπτή ανακρίβεια του συστήματος GPS για συγκεκριμένες τοποθεσίες. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για τον οδηγό να καταλάβει ακριβώς πού βρίσκεστε, πράγμα που μπορεί να είναι αμήχανο και απογοητευτικό όταν προσπαθείτε να εξηγήσετε ακριβώς πού βρίσκεστε μέσω τηλεφώνου. Όταν ρώτησα τον οδηγό για αυτό, είπε ότι είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Τελική σημείωση

Τώρα που έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που έχω χρησιμοποιήσει το Uber, δεν ξέρω αν θα το ξαναχρησίψω. Δεν είναι ότι δεν είχα μια ευχάριστη εμπειρία - το έκανα, αλλά όλες οι τρομακτικές ειδήσεις που έχω περιηγηθεί, με κάνουν να θέλω να το αποφύγω. Η πόλη του Τορόντο επιδιώκει μια εντολή να την κλείσει ούτως ή άλλως, έτσι αν αυτό συμβαίνει, τότε δεν θα έχω καν την επιλογή.

Έχετε χρησιμοποιήσει το Uber; Εάν έχετε, μπορείτε να αφήσετε μια προσωπική αναθεώρηση παρακάτω.