Το σύστημα Case univerdy από την Otterbox

Οι άνθρωποι στο Otterbox έχουν δημιουργήσει ένα εξάρτημα που μπορεί να αλλάξει το τοπίο για τους κινητούς φωτογράφους και να είμαστε ειλικρινείς, όλοι με ένα smartphone. Αφού μόλις δημοσίευσα ένα άρθρο που αναφέρει τρεις περιπτώσεις που πρέπει να έχουν, βλέπω το Otterbox να κυκλοφορεί το uniVERSE Case System. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το άρθρο βασίζεται πλήρως στη γνώση μου για το Otterbox (έχω μια υπόθεση από την Defender Series και η σύζυγός μου έχει μια υπόθεση από την Commuter Series) και του Olloclip Lens Kit (Έχω ένα σύστημα Olloclip για κάθε γενιά iPhone τηλέφωνο που έχω.) Δεν έχω δοκιμάσει αυτό το νέο σύστημα από την Otterbox. Αγαπώ ακριβώς τι κάνουν με αυτό.

Ποιος είναι ο Otterbox;

Το Otterbox είναι συνώνυμο με την προστασία για smartphones όλων των ειδών. Οι περιπτώσεις που παρέχουν μπορούν να είναι οπουδήποτε αισθητικά ευχάριστο και εντελώς εκφοβιστικό. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα Otterbox σχεδόν παντού. Αυτό που προσπαθώ να πω εδώ είναι ότι το Otterbox είναι η πιο γνωστή υπόθεση για την προστασία της επένδυσής σας στο smartphone.

Μαζί με την περίπτωση smartphone, υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Πρόσθετη αποθήκευση, πρόσθετα φωτογραφικών μηχανών, συσκευές ανάγνωσης πιστωτικών καρτών, μπαταρίες - η λίστα είναι ατελείωτη για τα αξεσουάρ που μπορείτε να προμηθευτείτε για το smartphone σας. Το ζήτημα με αυτό ήταν περιπτώσεις και τα αξεσουάρ σχεδόν ποτέ δεν δούλεψαν μαζί. Για τους κινητούς φωτογράφους, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι συγκεκριμένες για τη φωτογραφία, αλλά αν εξαντλείται η μπαταρία, θα έχετε αρκετό χρόνο φόρτισης, είτε ψάχνετε για μια πρίζα είτε παίρνετε τον εαυτό σας μια μπαταρία που μπορείτε να συνδέσετε στον αστραπή σας υποδοχή ή USB. Πολλές φορές θα πρέπει να αφαιρέσετε την θήκη αν έχετε άλλα εξαρτήματα που θέλετε να προσθέσετε. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό. Για άλλη μια φορά, η απλή προσπάθεια να αναμειγνύεται και να ταιριάζει με το περίβλημα και το αξεσουάρ είναι ενοχλητικό.

Εισαγάγετε το uniVERSE Case System (δυστυχώς αυτό ακριβώς για τα πιο πρόσφατα iPhones).

Το Otterbox μας έφερε μια υπόθεση η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά με σκοπό την προστασία του iPhone σας. Αυτή η πιστοποίηση βασίζεται σε 24+ δοκιμές και σε 238+ ώρες δοκιμών. Οι υποθέσεις τους είναι για πρώτη φορά σχετικά με την προστασία και πάντα ήταν γι 'αυτό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, είναι η νούμερο ένα περίπτωση πώλησης στην Αμερική. Πώς δεν μπορείτε να πιστέψετε εκατομμύρια χρήστες; Όπως είπα και προηγουμένως, μπορείτε να βρείτε μια θήκη Otterbox σε κάθε κατάστημα που διαθέτει αξεσουάρ smartphone. Είναι περιττό να πούμε, αλλά πραγματικά η πιο αξιόπιστη περίπτωση για την προστασία του smartphone σας είναι αυτά τα παιδιά και τα κορίτσια.

Έτσι, η εταιρεία έχει στρατολογήσει εταιρικές σχέσεις με τις καλύτερες από τις καλύτερες συσκευές smartphone. Olloclip, Square, SanDisk και PolarPro για να αναφέρουμε μερικά. (Θα συμπεριλάβω την πλήρη σειρά προϊόντων στο τέλος αυτού του άρθρου.) Η υπόθεση, με τιμή $ 50, έχει μια υποδοχή στο πίσω μέρος που μπορείτε να συνδέσετε τα αξεσουάρ σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την θήκη Otterbox. Ενδιαφέρομαι για το πώς η Otterbox θα ανταποκρινόταν στη φθορά της συρόμενης υποδοχής. Υπάρχουν συνολικά δεκατρία αξεσουάρ που θα συνδέονται είτε μέσω της θύρας αστραπής σας είτε μέσω Bluetooth.

Για τους κινητούς φωτογράφους

Για τους κινητούς φωτογράφους εκεί έξω, είμαστε σε αξιόπιστα χέρια που είναι καλά σεβαστά και το πρώτο σύστημα φακών για το iPhone. Το σύστημα φακών είναι το 4-σε-1 και περιλαμβάνει. Fisheye, Ευρεία Γωνία, Μακροεντολή 10x και Macro 15x) Το σύστημα είναι ένα κλιπ αξεσουάρ και η θήκη λέγεται ότι έχει μια εγκοπή που ασφαλίζει το σύστημα ωραία και να διευκολύνει την πιθανότητα ο φακός σας να απομακρυνθεί από το κέντρο ή στη χειρότερη περίπτωση, μετά από. Αυτό με φέρνει στην ιδέα της προστασίας. Η θήκη uniVERSE θα προστατεύσει το iPhone σας. Αυτό το ξέρουμε. Αυτό που δεν θα προστατευθεί ή δεν θα πιστοποιηθεί (νομίζω) με την πιστοποίηση Otterbox είναι τα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, το Olloclip, αν και ένα μεγάλο σύστημα φακού και είναι μια μεγάλη σύσταση από μένα για τη σύνδεση φακών για smartphones, είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο. Το γυαλί θα χαράξει και θα θρυμματιστεί στο χειρότερο σενάριο και το μέταλλο θα γρατσουνίσει και θα χαλαρώσει και θα λυγίσει.

Ακολουθούν τα αξεσουάρ που θα αγαπήσουν οι κινητοί φωτογράφοι:

Είναι πολύ συναρπαστικό να έχετε όλα αυτά τα αξεσουάρ να δουλεύουν από κοινού. Το σύστημα Olloclip με αποθήκευση, επιπλέον χρέωση και τρίποδο, όλα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί η θήκη - για έναν κινητό φωτογράφο που ήταν απλώς ένα όνειρο και τώρα με αυτό το σύστημα, έχει μετατραπεί σε πραγματικότητα.

Ακούγεται πολύ ωραίο

Από την εξωτερική εμφάνιση, το σύστημα case uniVERSE είναι ένα φοβερό σύστημα που δεν είναι μόνο για τον κινητό φωτογράφο - παρόλο που πιστεύω ότι ο κινητός φωτογράφος ωφελεί περισσότερο από αυτό το σύστημα - αλλά όλους τους ιδιοκτήτες smartphone. Μήπως ακούγεται σαν να μπορεί να είναι ένα ακριβό σύστημα αν αγοράσετε πολλά από τα add-ons. Αυτό το επιχείρημα μπορεί να γίνει με βεβαιότητα. Ταυτόχρονα, ξοδεύουμε ήδη πολλά χρήματα για αξεσουάρ για τα iPhones μας και θα ήθελα να ξοδέψω τα χρήματα γνωρίζοντας ότι όλα αυτά τα διαφορετικά αξεσουάρ είναι συμβατά με την περίπτωσή μου.

Ανυπομονώ να δοκιμάσω το σύστημα έξω στα στοιχεία λήψης. Όσο επαινώ το σύστημα, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ακούγεται πολύ ωραίο. Ελπίζω να το θέσω σε εφαρμογή σύντομα.

Τέλος, εδώ είναι και τα υπόλοιπα πρόσθετα εξαρτήματα του συστήματος: