Δημιουργήστε τη δική σας T-Shirt Online με Zazzle

01 από 07

Δημιουργήστε τη δική σας T-Shirt Online με Zazzle

Τα προσαρμοσμένα t-shirts είναι όλα τα οργή αυτές τις μέρες, και με την ευκολία της τεχνολογίας Internet, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας t-shirt online από το μηδέν και να το παραδώσετε απευθείας στην πόρτα σας μέσα σε λίγες μέρες.

Το Zazzle είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης για εξατομικευμένα εμπορεύματα. Μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες και κείμενο για να δημιουργήσετε τα δικά σας t-shirts, hoodies, κούπες καφέ, αφίσες και άλλα προϊόντα. Η διασύνδεση είναι μία από τις πιο εύχρηστες για το μέσο άτομο, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές για ψηφιακή εκτύπωση και κεντημένη διακόσμηση στα είδη λιανικής.

Επισκεφθείτε τη σελίδα έθιμου t-shirt του Zazzle: Πατήστε το πορτοκαλί κουμπί στη δεξιά πλευρά της σελίδας που λέει "Ξεκινήστε" και, στη συνέχεια, πατήστε το πορτοκαλί κουμπί που λέει "Δημιουργήστε ένα τώρα" στην επόμενη σελίδα.

Θα μεταφερθείτε στη σελίδα δημιουργίας t-shirt όπου θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε μια εικόνα ή να προσθέσετε κάποιο προαιρετικό κείμενο στο μπλουζάκι σας.

02 του 07

Σχεδιάστε το σχέδιο T-Shirt σας

Πρέπει να έχετε προγραμματιστεί η εικόνα, το κείμενο ή ο συνδυασμός εικόνας και κειμένου σας προτού μπορέσετε να αρχίσετε να σχεδιάζετε το μπλουζάκι σας. Αποφύγετε τη χρήση εικόνων με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως λογοτύπων εταιρειών ή έργων τέχνης που δημιουργούνται από κάποιον άλλο εκτός από εσάς. Πρέπει να λάβετε άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εικόνα.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε επαγγελματικό λογότυπο ή εικόνα, μπορείτε να αναθέσετε την εργασία σε έναν επαγγελματία σχεδιαστή χρησιμοποιώντας ιστότοπους τρίτων όπως το Elance ή 99 Designs.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το Adobe Illustrator ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία που τραβήξατε με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή .

03 του 07

Ακολουθήστε τις Οδηγίες

Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα σας συμμορφώνεται με τις οδηγίες εικόνας του Zazzle. Το Zazzle σας δίνει μερικές εξαιρετικές συμβουλές σχετικά με τον τύπο αρχείου, την ανάλυση, το μέγεθος και μερικές συστάσεις σχεδίασης για σκοτεινά ενδύματα.

Τύπος αρχείου εικόνας: Το Zazzle υποστηρίζει εικόνες σε μορφές JPEG, PNG, PDF και Adobe Illustrator (AI). Οι διαφάνειες εικόνας για μορφές εικόνας PNG, PDF και AI υποστηρίζονται επίσης.

Ανάλυση εικόνας: Για τα μπλουζάκια και τα σχετικά ενδύματα, η ανάλυση της εικόνας σας πρέπει να είναι 150 εικονοστοιχεία ανά ίντσα ή μεγαλύτερη για να εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέγεθος εικόνας: Θα πρέπει να επιδιώξετε την εικόνα σας να μετρήσει πλάτος 14 ίντσες με μήκος 12 ίντσες.

Σχεδιασμός για σκοτεινά ενδύματα: Το Zazzle διαθέτει ένα εργαλείο σχεδιασμού ενδυμάτων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές εικόνες και κείμενο σε διαφορετικά έγχρωμα μπλουζάκια. Πριν ξεκινήσετε το στάδιο του σχεδιασμού, μπορείτε να επιλέξετε "βασικό σκοτεινό μπλουζάκι" για να δείτε πώς θα φαίνεται το σχέδιο σας σε σκοτεινό ύφασμα.

04 του 07

Σχεδιάστε το μπλουζάκι σας

Μεταφορτώστε την εικόνα σας και προσθέστε το προαιρετικό σας κείμενο. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδίασης του Zazzle για να μεταφορτώσετε την εικόνα σας στο παράθυρο "Ξεκινήστε!" Που εμφανίζεται ή πατήστε "Παράλειψη αυτού του βήματος" και προσθέστε μια εικόνα ή κείμενο αργότερα χρησιμοποιώντας το πλαίσιο με την ένδειξη "Προσαρμογή!"

Προσαρμογή της εικόνας: Μπορείτε να μετακινήσετε την εικόνα σας στο μπλουζάκι σας με τα τέσσερα κουμπιά βέλους, τα οποία ωθούν την εικόνα σας αριστερά, δεξιά, πάνω ή κάτω. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Ταξινόμηση" για να ρυθμίσετε την απόσταση, τη κεντρική θέση και την περιστροφή της εικόνας σας.

Προσαρμόστε το κείμενό σας: Αφού εισαγάγετε το κείμενο επιλογής της επιλογής σας στο t-shirt, θα παρατηρήσετε πολλές ρυθμίσεις όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, το χρώμα, την ευθυγράμμιση και την περιστροφή του κειμένου.

05 του 07

Επιλέξτε το στυλ και το χρώμα σας

Κάτω από την πρώτη καρτέλα "Προσαρμογή!", Θα πρέπει να παρατηρήσετε μια δεύτερη καρτέλα με τίτλο "Επιλέξτε το στυλ και το χρώμα", όπου μπορείτε να επιλέξετε το προτιμώμενο στυλ του μπλουζάκι και το συμπαγές χρώμα του υφάσματος.

Τα στυλ T-shirt περιλαμβάνουν ένα στυλ t-shirt αξίας, βασικό στυλ αμερικανικού ενδύματος t-shirt, κούκλα κυρίες μωρών (εντοιχισμένο) στυλ και κυρίες μακρύ μανίκι στυλ.

Τα χρώματα περιλαμβάνουν λευκό, τέφρα, χρυσό, γκρι, ελαφρύ, ασβέστη, φυσικό, πορτοκαλί, ροζ, πράσινο και κίτρινο. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα στυλ t-shirt και οι επιλογές χρώματος ποικίλουν στην τιμή.

06 του 07

Προσαρμόστε το σχέδιό σας

Εφαρμόστε τις τελευταίες πινελιές στο μπλουζάκι σας. Πάνω από την εικόνα του προσαρμοσμένου t-shirt σας, θα δείτε τρία κουμπιά: "Μοντέλο", "Προϊόν" και "Σχεδιασμός". Το κουμπί "Μοντέλο" θα σας δείξει τι μοιάζει με το t-shirt σας σε ένα άτομο "Εμφανίζει μόνο το t-shirt και το σχέδιο και το κουμπί" Design "εμφανίζει μόνο το σχέδιο σας χωρίς το t-shirt.

Συνεχίστε να προσαρμόζετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις έως ότου αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε.

07 του 07

Παραγγείλετε το τελικό σας μπλουζάκι

Τώρα που τελειώνετε το σχέδιο και το στυλ και το χρώμα του μπλουζάκι είναι έτοιμο να ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του μπλουζάκι σας και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε προαιρετικά το μπλουζάκι σας κάνοντας κλικ στο κείμενο "Όνομα το πουκάμισό σας".

Επιλέξτε "Προσθήκη στο καλάθι" και "Προχωρήστε στο checkout" εάν ολοκληρώσετε την αγορά. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας Zazzle αν είστε νέος χρήστης ή συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Zazzle αν είστε χρήστης που επιστρέφει.