Πώς να προσθέσετε σελιδοδείκτη στα Εισερχόμενα MSN Hotmail

Το MSN Hotmail είναι πλέον το Outlook

Το MSN Hotmail ήταν η πρώτη δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft που σχεδιάστηκε για να είναι προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου από οποιαδήποτε μηχανή στο διαδίκτυο.

Η ιστορία του MSN Hotmail

Δίπλα στο Gmail , το Hotmail ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο. Απελευθερώθηκε το 1996. Το Hotmail εξαγοράστηκε από τη Microsoft το 1997 για ποσό ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων και ξεκίνησε ως MSN Hotmail και στη συνέχεια μετατράπηκε σε Windows Live Hotmail ως μέρος της σουίτας προϊόντων Windows Live

Η μάρκα Windows Live σταμάτησε το 2012. Ορισμένες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ενσωματώθηκαν απευθείας στο λειτουργικό σύστημα Windows (π.χ. εφαρμογές για Windows 8 και 10), ενώ άλλα διαχωρίστηκαν και συνεχίστηκαν μόνοι τους (π.χ. το Windows Live Search έγινε Bing ) , ενώ άλλοι απλώς αφομοιώθηκαν.

Το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft

Γύρω την ίδια χρονική στιγμή, η Microsoft εισήγαγε το Outlook.com, το οποίο ουσιαστικά αποτελούσε επανασχεδιασμό του Windows Live Hotmail με ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη και βελτιωμένες λειτουργίες. Προσθέτοντας τη σύγχυση, οι τρέχοντες χρήστες είχαν τη δυνατότητα να διατηρούν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους @ hotmail.com, αλλά οι νέοι χρήστες δεν μπορούσαν πλέον να δημιουργούν λογαριασμούς με αυτόν τον τομέα. Αντίθετα, οι νέοι χρήστες μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνο διευθύνσεις @ outlook.com, παρόλο που και οι δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Hotmail, MSN Hotmail και Windows Live Hotmail.

Σύμφωνα με τη Microsoft, "το Microsoft Outlook είναι ένας διαχειριστής προσωπικών πληροφοριών από τη Microsoft, διαθέσιμος ως τμήμα της σουίτας του Microsoft Office. Αν και χρησιμοποιείται συχνά ως εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλαμβάνει επίσης ένα ημερολόγιο, διευθυντής εργασιών, διευθυντής επαφών, , και την περιήγηση στο Web. " Επομένως, δεν υπάρχει καμία ανάγκη ή κανένας τρόπος για να αποθηκεύσετε σελιδοδείκτη το Outlook Inbox του Outlook.

Πώς να προσθέσετε σελιδοδείκτη στα Εισερχόμενα MSN Hotmail

Επειδή το MSN Hotmail ήταν προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου, από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web σε οποιοδήποτε μηχάνημα στο διαδίκτυο, έκανε πολύ χρήσιμο το σελιδοδείκτη των εισερχομένων MSN Hotmail στα προγράμματα περιήγησής σας.

Για λόγους ευκολίας και αν είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν είχε πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή αν δεν σας πειράζει να διαβάζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (και ενδεχομένως να στέλνουν κάποια από τη διεύθυνση MSN Hotmail), μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στα Εισερχόμενα MSN Hotmail.

Για να δημιουργήσετε ένα σελιδοδείκτη ή το αγαπημένο για τα εισερχόμενα MSN Hotmail:

Μπορείτε επίσης να κάνετε το MSN Live Hotmail να πηγαίνει απευθείας στα εισερχόμενά σας όταν το φορτώνετε.