Πρόσβαση σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL με το Windows Mail

Ανάγνωση και αποστολή αλληλογραφίας από το AOL Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Windows Mail

Η λήψη του μηνύματός σας AOL στην εφαρμογή Windows Mail είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να το καταστήσετε μοναδικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας ή να τον προσθέσετε με τους άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως το Gmail, το Yahoo Mail ή το Outlook Mail.

Ενδέχεται να χρειαστεί να γνωρίζετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή IMAP της AOL ή τις ρυθμίσεις διακομιστή POP για να κάνετε λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Mail, καθώς και τις ρυθμίσεις διακομιστή AOL SMTP για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτές οι ρυθμίσεις θα αναφέρονται παρακάτω, όταν είναι απαραίτητο, αφού τα νεότερα προγράμματα Windows Mail γνωρίζουν ήδη αυτές τις πληροφορίες.

Πρόσβαση σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL με το Windows Mail

Το ταχυδρομείο είναι το όνομα του προεπιλεγμένου ενσωματωμένου προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows 10 και Windows 8 . αυτό είναι μεταγλωττισμένο Windows Mail στα Windows Vista .

Φροντίστε να ακολουθήσετε τα βήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη έκδοση των Windows .

Windows 10

  1. Πατήστε ή πατήστε το κουμπί Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή πλευρά του Mail.
  2. Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμών από το μενού που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του προγράμματος.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη λογαριασμού .
  4. Κάντε κλικ / πατήστε Άλλος λογαριασμός από τη λίστα επιλογών.
  5. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL στο πρώτο πεδίο και στη συνέχεια συμπληρώστε την υπόλοιπη σελίδα με το όνομά σας και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού.
  6. Πατήστε ή πατήστε το κουμπί Σύνδεση .
  7. Επιλέξτε Τέλος στην οθόνη που λέει Όλα έτοιμα! .
  8. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί μενού στο πάνω αριστερό άκρο του Mail για εναλλαγή μεταξύ των λογαριασμών email.

παράθυρα 8

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή "Αλληλογραφία" στα Windows, μεταβείτε στο βήμα 5, επειδή θα πρέπει να ερωτήσετε ποιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε όταν ανοίξει το πρόγραμμα. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ήδη άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αλληλογραφία και θέλετε να προσθέσετε τον λογαριασμό σας AOL, ακολουθήστε το βήμα 1.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Αλληλογραφία και εισαγάγετε τον συνδυασμό πληκτρολογίου WIN + C. Με άλλα λόγια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο των Windows και πατήστε "C" για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης.
  3. Επιλέξτε Λογαριασμοί .
  4. Πατήστε / αγγίξτε Προσθήκη λογαριασμού .
  5. Επιλέξτε AOL από τη λίστα.
  6. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης AOL στα πεδία που παρέχονται.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση για να προσθέσετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL στην εφαρμογή "Αλληλογραφία".

Αν δεν βλέπετε μηνύματα, είναι πιθανό ότι δεν έχετε πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν τον λογαριασμό. Η αλληλογραφία θα σας δώσει τη δυνατότητα να λάβετε παλαιότερα μηνύματα, όπως παρακάτω: "Δεν υπάρχουν μηνύματα από τον προηγούμενο μήνα. Για να λάβετε παλαιότερα μηνύματα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ".

Κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στην ενότητα "Λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από", επιλέξτε Οποτεδήποτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ πίσω στο email σας για να κλείσετε αυτό το μενού.

Windows Vista

Εάν προσθέτετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL ως δεύτερο λογαριασμό στο Windows Mail (ή τρίτο, τέταρτο, κ.λπ.), ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Διαφορετικά, μεταβείτε στην επόμενη ενότητα.

  1. Μεταβείτε στο Εργαλεία> Λογαριασμοί ... από το κύριο μενού.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη ....
  3. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επισημαίνεται.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  5. Πηγαίνετε στο Βήμα 1 στην επόμενη ενότητα και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες.

Εάν πρόκειται για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Mail στα Windows Vista, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πληκτρολογήστε το όνομά σας στον χώρο που παρέχεται όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το Windows Mail και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επόμενο .
  2. Εισαγάγετε τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL στην επόμενη σελίδα και στη συνέχεια πατήστε ξανά το κουμπί Επόμενο .
  3. Βεβαιωθείτε ότι το POP3 έχει επιλεγεί από το αναπτυσσόμενο μενού και στη συνέχεια συμπληρώστε τις αντίστοιχες περιοχές με αυτές τις πληροφορίες:
    1. Διακομιστής εισερχόμενων μηνυμάτων: pop.aol.com
    2. Εξερχόμενο όνομα διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: smtp.aol.com
    3. Σημείωση: Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το IMAP, πληκτρολογήστε imap.aol.com για τη διεύθυνση εισερχόμενου διακομιστή.
  4. Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου στο παράθυρο που βρίσκεται δίπλα στο διακομιστή εξερχομένων που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next) .
  5. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο πρώτο πλαίσιο στην επόμενη σελίδα (π.χ. examplename , μην πληκτρολογήστε την ενότητα @ aol.com ).
  6. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο Password και επιλέξτε να θυμάστε / αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασης.
  7. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να φτάσετε στην τελική σελίδα, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Τέλος για έξοδο από τη ρύθμιση.
    1. Προαιρετικά επιλέξτε Μην κατεβάσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου αυτή τη στιγμή, αν θέλετε να περιμένετε να έχει η υπηρεσία Windows Mail λήψη των μηνυμάτων σας AOL. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε τη λήψη αργότερα.
  8. Το Windows Mail θα μεταβεί απευθείας στον φάκελο Εισερχόμενα του λογαριασμού email AOL.