Πώς να ρυθμίσετε το iTunes Genius

01 από 03

Εισαγωγή στο iTunes Genius

Ενεργοποιήστε το Genius και συνδεθείτε στο αναγνωριστικό της Apple σας.

Η λειτουργία iTunes Genius προσφέρει στους χρήστες του iTunes δύο εξαιρετικές δυνατότητες: δημιουργούνται αυτόματα playlists από τις βιβλιοθήκες τους που ακούγονται εξαιρετικά και η δυνατότητα να ανακαλύψουν νέα μουσική στο iTunes Store με βάση τη μουσική που ήδη τους αρέσει.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά, όμως, θα πρέπει να ρυθμίσετε το iTunes Genius. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την ενεργοποίησή του.

  1. Ξεκινήστε με τη λήψη και την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του iTunes (το Genius λειτουργεί στο iTunes 8 και νεότερο).
  2. Όταν γίνει αυτό, ξεκινήστε το iTunes.
  3. Κάντε κλικ στο μενού Αποθήκευση στο επάνω μέρος του iTunes και επιλέξτε Ενεργοποίηση Genius .
  4. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη στην οποία σας ζητείται να ενεργοποιήσετε το Genius. Κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση ιδιοφυΐας .
  5. Συνδεθείτε στο Apple ID σας (ή δημιουργήστε ένα ) και συμφωνήστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας.

02 του 03

Το iTunes Genius συγκεντρώνει πληροφορίες

Θα χρειαστεί να συμφωνήσετε με τους νομικούς όρους της Apple για το Genius για να συνεχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη που θα παρουσιάζει τα αρχικά τρία βήματα στη διαδικασία ρύθμισης iTunes Genius:

Καθώς κάθε βήμα προχωράει, θα δείτε την πρόοδό του στη γραμμή iTunes στην κορυφή του παραθύρου. Όταν ολοκληρωθεί ένα βήμα, θα εμφανιστεί ένα σημάδι ελέγχου δίπλα του.

Η διαδικασία θα λάβει περισσότερο ή λιγότερο χρόνο ανάλογα με το μέγεθος της βιβλιοθήκης σας. Η βιβλιοθήκη μου, με 7518 τραγούδια, χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης την πρώτη φορά που το έκανα.

03 του 03

Τελείωσες!

Όταν ολοκληρωθεί η αρχική διαδικασία ρύθμισης, θα δείτε ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι το Genius είναι έτοιμο να σας δείξει νέα μουσική. Μόλις δείτε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε νέες λίστες αναπαραγωγής ή να προτείνετε νέα μουσική για εσάς.

Με το Genius, διαβάστε αυτά τα άρθρα για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του: