Τα 10 καλύτερα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας για παιδιά

Εάν ήσασταν 10 ετών ή παλαιότερα πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1990, μάλλον θυμάστε την πρώτη παρτίδα συσκευών εικονικής πραγματικότητας που έπληξε την αγορά. Ήταν διαθέσιμα μόνο στους υπερ-πλούσιους ή στους ακαδημαϊκούς. Η μοναδική ματιά μας στην τεχνολογία VR ήταν σε ταινίες όπως το The Lawnmower Man . Η θλιβερή πραγματικότητα της εικονικής πραγματικότητας, σε εκείνη την εποχή, ήταν ότι η τεχνολογία για να δημιουργηθούν πραγματικά εμβυθιστικοί εικονικοί κόσμοι απλώς δεν ήταν διαθέσιμη.

Το μόνο παιδί που είχε πρόσβαση στην εικονική πραγματικότητα εκείνη την περίοδο ήταν το τρομερό Nintendo Virtual Boy που θα μπορούσε να εμφανίσει μόνο κόκκινο και μαύρο και έδωσε πολλούς πονοκεφάλους. Την εποχή εκείνη, το VR ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ένα μπροστινό μανία και ένα που τα περισσότερα παιδιά δεν έφτασαν ποτέ να βιώσουν.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, η VR έχει κάνει μια τεράστια επιστροφή και τα παιδιά αυτής της γενιάς θα έχουν πιθανότητες πολύ καλύτερα να την βιώσουν χάρη στο VR με mainstream προϊόντα όπως το Gear VR της Samsung , το PlayStation VR της Sony και άλλα συναρμολογημένα VR εμφανίζει, όπως αυτές από HTC και Oculus. Το μεγάλο πράγμα για το PlayStation VR είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για άλλα πράγματα εκτός από παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.

Αλλά τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια VR που διατίθενται για τα παιδιά. (Ω, αν έχετε προβλήματα με το PlayStation που δεν σας παρακολουθεί, ανατρέξτε στην αντιμετώπιση προβλημάτων βασικών προβλημάτων του PlayStation VR .)

Παρακαλώ σημειώστε: αυτή είναι μια ζωντανή λίστα που θα ενημερώνεται συχνά καθώς κυκλοφορούν νέα παιχνίδια που εκτοπίζουν τους τίτλους που έχουν ταξινομηθεί επί του παρόντος.

10 από 10

Pierhead Arcade

Φωτογραφία: Mechabit Ltd.

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift
Προγραμματιστής: Mechabit Ltd.

Ένα άλλο βασικό από κάθε διακοπές είναι ένα ταξίδι σε ένα παλαιό arcade. Ξέρετε, εκείνο με το Skee-Ball και εκείνα τα παιχνίδια που τσιμπάνε τα βραβεία νυχιών. Σίγουρα, πάντα ένιωσες ότι τα πράγματα ήταν εξαντλημένα έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να κερδίσει, αλλά συνεχίζατε να παίζετε γιατί ήθελε πραγματικά εκείνη την γεμισμένη αρκούδα που ήταν πάντα ελαφρώς απρόσιτη.

Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να έχετε το δικό σας ιδιωτικό εικονικό arcade πλήρες με το Skee-Ball, το Whack-a-Mole, τη μηχανή νυχιών και όλα τα άλλα κλασικά; Λοιπόν, καλά νέα, μπορείτε με το Pierhead Arcade .

Το Peirhead Arcade έχει όλα τα κλασικά που αντλήσατε σε εκατοντάδες τεταρτημόρια και σας δίνει ακόμη και εικονικά εισιτήρια εξαργύρωσης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το βραβείο σας στο μετρητή των χρημάτων. Μπορείτε σχεδόν να μυρίσετε τα σκυλιά καλαμποκιού.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά : Ποιος δεν θα ήθελε τη δική τους ιδιωτική μηχανή νυχιών που θα μπορούσε να ασκήσει όλη την ώρα; Περισσότερο "

09 από 10

Candy Kingdom VR

Φωτογραφία: GameplaystudioVR

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift, OSVR
Προγραμματιστής: GameplaystudioVR

Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι σκοπευτές VR δεν είναι για τα παιδιά. Υπάρχουν μερικά μεγάλα παιχνίδια τύπου γκαλερί τύπου VR, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ τρομακτικά για τα παιδιά και περιλαμβάνουν τη θανάτωση ζόμπι, τέρατα ή ανθρώπους. Δεν είναι σίγουρα φιλικό προς τα παιδιά.

Το Candy Kingdom VR παίρνει το shooter επί τροχιών και το κάνει κάτι που είναι φιλικό και προσβάσιμο για τα παιδιά. Ναι, εξακολουθείτε να γυρίζετε στα πράγματα, αλλά δεν αισθάνεστε πραγματικά σαν ένα βίαιο παιχνίδι. Αισθάνεται περισσότερο σαν μια διακριτική βόλτα της Disney ή ένα παιχνίδι καρναβαλιού.

Το παιχνίδι είναι πολύχρωμο, φωτεινό και εκπληκτικά προκλητικό. Είναι θέμα παγκόσμιου καραμέλα πιθανότατα δεν θα προκαλέσει εφιάλτες όπως όλοι οι σημερινοί σκοπευτές ζόμπι μπορεί.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Φωτά χρώματα, διασκεδαστική δράση και καραμέλα φυσικά. Ποιος δεν συμπαθεί καραμέλα; Περισσότερο "

08 από 10

Βούρτσα κλίσης

Φωτογραφία: Google

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift
Προγραμματιστής: Google

Θυμηθείτε όταν πήρατε τον πρώτο υπολογιστή σας και ανοίξατε το πρόγραμμα χρωμάτων που ενσωματώθηκε στο λειτουργικό σύστημα; Πέρασες τουλάχιστον μία ώρα ή δύο δοκιμάζοντας διαφορετικές βούρτσες, χρώματα, σφραγίδες και εργαλεία ανάμειξης. Ήσασταν ευχαριστημένοι από αυτό επειδή ήταν ένα εντελώς νέο μέσο που δεν είχατε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν.

Το Tilt Brush έχει την ίδια εμπειρία εξερεύνησης ενός εντελώς νέου μέσου και το φέρνει σε μια νέα γενιά παιδιών (και των γονιών τους επίσης).

Το Tilt Brush είναι ουσιαστικά ένα 3D VR πρόγραμμα χρωμάτων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σχέδια σε τρισδιάστατο χώρο. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα πράγματα που έχουν βάθος, και στη συνέχεια μπορείτε να τα κλιμακώσετε πάνω ή κάτω, να τα περπατήσετε, να τα διαγράψετε ή να τα αλλάξετε - ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε παραδοσιακές βούρτσες. Μπορείτε να βάψετε με φωτιά, καπνό, σωλήνες φωτός νέον, ηλεκτρικό ρεύμα ή ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χάσετε τον εαυτό σας στο Tilt Brush για ώρες. Τα χειριστήρια είναι διαισθητικά και γίνονται δεύτερη φύση μέσα σε λίγα λεπτά από τη χρήση. Αφού γνωρίσετε τους ελέγχους, τότε είναι απλώς ωμή δημιουργικότητα.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Είναι ένα εντελώς νέο μέσο που δεν έχουν εξερευνήσει ποτέ πριν. Περισσότερο "

07 από 10

Cloudlands VR Μίνι γκολφ

Φωτογραφία: Futuretown

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift, OS VR
Προγραμματιστής: Futuretown

Θυμηθείτε να πηγαίνετε στις οικογενειακές διακοπές όταν ήσασταν παιδί και καταλήξατε σε ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ; Πάντα είχαν κάποιο θέμα πειρατών ή δεινοσαύρων σε αυτά, αλλά ήσασταν παιδί και αγαπάς τα πράγματα, έτσι ήταν φοβερό.

Το Cloudlands VR Minigolf προσπαθεί να αποστασιοποιήσει αυτή την εμπειρία "putt-putt" και να το φέρει στον κόσμο της VR, και έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλειά να την καταστήσουν μια εμπειρία βυθισμένη.

Το Cloudlands είναι φωτεινό και πολύχρωμο και οι έλεγχοι είναι εύκολοι στη χρήση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να παίξετε όμως. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι εξίσου απογοητευτικό όσο το μίνι γκολφ είναι στον πραγματικό κόσμο, αλλά ειλικρινά αυτή η απογοήτευση είναι αυτό που το καθιστά προκλητικό και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες.

Τα συμπεριλαμβανόμενα μαθήματα είναι τόσο διασκεδαστικά όσο και προκλητικά, αλλά η πραγματική αξία αναπαραγωγής προέρχεται από τη λειτουργία δημιουργίας μαθημάτων του παιχνιδιού. Ναι, σωστά, μπορείτε να σχεδιάσετε και να παίξετε τα δικά σας μίνι γήπεδα γκολφ και δεν χρειάζεται καν να λυγίζετε μέχρι το κατώφλι των γονιών σας για να το κάνετε! Μπορείτε ακόμη να μοιραστείτε την πορεία σας με τον κόσμο όταν τελειώσετε το αριστούργημά σας. Μπορείτε να παίξετε μαθήματα που έχουν δημιουργηθεί και από άλλους χρήστες.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Είναι διασκεδαστικό, εύκολο να παίξει και μπορείτε να κάνετε και να παίξετε τα δικά σας μίνι γήπεδα γκολφ! Περισσότερο "

06 από 10

Smashbox Arena

Φωτογραφία: BigBox VR, Inc

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift
Προγραμματιστής: BigBox VR, Inc.

Το Smashbox Arena είναι μέρος του dodgeball για πολλούς παίκτες και μέρος του shooter πρώτου προσώπου.

Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα dodgeball στα στεροειδή. Υπάρχουν διαφορετικά είδη μπάλες παιχνιδιών, από την τοποθέτηση μπάλες τύπου πυραύλου σε μπάλες που αλλάζουν σε γιγαντιαία ογκόλιθους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντρίψουν τους εχθρούς. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε έναν σκοπευτή αποφυγής σφαίρας τύπου sniper-puffle για ακριβείς λήψεις μεγάλου βεληνεκούς.

Πολλαπλές αρένες και τρόποι παιχνιδιού κάνουν για όλα τα είδη διασκέδασης. Εάν η δημοτικότητα αυτού του παιχνιδιού παραμείνει, θα υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος για να παίξει εναντίον. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα ανθρώπινα παίκτες, μπορείτε ακόμα να παίζετε αγώνες με τους αντιπάλους της AI.

Ακόμα κι αν αυτό είναι βασικά ένα shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες, είναι ουσιαστικά ακόμα μόνο dodgeball, έτσι δεν υπάρχει αίμα και έντερα εμπλέκονται, το οποίο κρατά το παιχνίδι παιδί-φιλικό.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Όλοι αγαπούν το dodgeball ... και τους πυραύλους. Περισσότερο "

05 από 10

Αίθουσα ηχογραφίσεων

Φωτογραφία: Κατά της βαρύτητας

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift
Προγραμματιστής: Against Gravity

Το Rec Room είναι μια κοινωνική παιδική χαρά VR. Επιτρέπει στους χρήστες να ενώνονται μαζί και να παίζουν παιχνίδια όπως paintball, γκολφ Frisbee, σκάρτα και να αποφεύγουν την μπάλα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Όπως και με οτιδήποτε κοινωνικό, θα συναντήσετε καλούς ανθρώπους και όχι τόσο καλοί ανθρώπους. Συνολικά, φαίνεται να είναι ένα αρκετά ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον για να εξερευνήσετε.

Στην αίθουσα Rec , ξεκινάτε στο δικό σας "Dorm Room" όπου σχεδιάζετε και εξοπλίζετε το avatar σας στο παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε ρούχα, φύλο, hairstyle, και αξεσουάρ. Αφού τοποθετηθεί σωστά, μεταφέρεστε στην κοινή περιοχή γνωστή ως "Δωμάτιο Locker", όπου μπορείτε να νιώσετε άνετα με τα χειριστήρια, να συναντηθείτε με άλλους παίκτες και να αποφασίσετε ποια παιχνίδια θέλετε να παίξετε. Μπορείτε να εισέλθετε και να βγείτε από ένα παιχνίδι όποτε θέλετε και να επιστρέψετε στην περιοχή των αποδυτηρίων.

Το Rec Room είναι διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες, αλλά οι προγραμματιστές αποφάσισαν πρόσφατα να περιορίσουν την πρόσβαση μόνο σε αυτά των 13 ετών και άνω.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Paintball VR για πολλούς παίκτες! Περισσότερο "

04 από 10

Φανταστική παρανόηση

Φωτογραφία: Παιχνίδια Northway Games and Radial Games Corp

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift
Προγραμματιστής: Northway Games and Radial Games Corp

Το Fantastic Contraption είναι ένα εφευρετικό παιχνίδι στο οποίο δημιουργείτε "αντίγραφα" (απλά μηχανήματα) για να περιηγηθείτε στα εμπόδια σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού. Κατασκευάζετε αυτές τις απλές μηχανές από κομμάτια που μοιάζουν με μπαλόνια-ζώα που παίρνετε από μια γάτα. Αφού δημιουργήσετε και συναρμολογήσετε το μηχάνημά σας, δοκιμάστε το για να δείτε εάν θα εκτελέσει την προβλεπόμενη λειτουργία του, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε το επίπεδο. Εάν αποτύχει, κάνετε αλλαγές σε αυτήν και δοκιμάστε ξανά. Το παιχνίδι απαιτεί πολλές δοκιμές και λάθη.

Το Fantastic Contraption είναι μια έκρηξη επειδή απαιτεί δημιουργικότητα και επίλυση προβλημάτων. Παίρνετε μερικά βασικά μέρη (άξονες, τροχοί κ.λπ.) και εξαρτάται από εσάς να δημιουργήσετε κάτι που θα λειτουργήσει και θα σας επιτρέψει να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από STEM.

Η χειραγωγή των τμημάτων της εικονικής μηχανής στο VR σας κάνει να αισθάνεστε σαν μηχανικός μηχανικός. Θα μπορούσε να είναι μόνο η σπίθα που μερικά παιδιά πρέπει να αποφασίσουν "Hey, θέλω να το κάνω αυτό για να ζήσει!"

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Φτιάχνουν πράγματα και δοκιμάζουν τις εφευρέσεις τους. Τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό από αυτό; Περισσότερο "

03 από 10

Το εργαστήριο

Φωτογραφία: Βαλβίδα

Πλατφόρμα VR: HTC Vive / Oculus Rift
Προγραμματιστής: Βαλβίδα

Το λογισμικό Valve Software The Lab είναι μια συλλογή μίνι-παιχνιδιών και εμπειριών VR που προορίζονται να εισαγάγουν τους χρήστες στον κόσμο της VR και να ωθήσουν τις ορέξεις τους για μελλοντικές εμπειρίες VR.

Το Εργαστήριο τοποθετείται στο Σύμπαν της Πύλης Βαλβίδας και έχει μεγάλο επιστημονικό πείραμα που έχει ξεπεράσει το χιούμορ του.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα μίνι-παιχνίδια στο The Lab :

Longbow: Το Longbow είναι βασικά ένα μίνι παιχνίδι άμυνα πύργων στο οποίο υπερασπίζετε το κάστρο σας από τους εισβολείς ανθρώπους ραβδί με τα γυρίσματα τους με βέλη. Τα κύματα παίρνουν προοδευτικά σκληρότερα όσο περνά ο καιρός. Μόλις πάρα πολλοί εισβολείς φτάσουν στην πόρτα του κάστρου και σπάσουν το άνοιγμα, το παιχνίδι τελειώνει.

Slingshot: Στο mini-game της Slingshot, ελέγχετε ένα καταπέλτη βιομηχανικής αντοχής και χρησιμοποιήστε το για να πυροβολήσετε "πυρήνες βαθμονόμησης" (που μιλούν λίγο μπόουλινγκ) σε κουτιά σε μια γιγαντιαία αποθήκη. Ο στόχος σας είναι να κάνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Οι «πυρήνες» σας παρασύρουν και σας παρακαλώ, καθώς τους εκτοξεύετε από τον καταπέλτη.

Υπάρχουν πολλά άλλα μίνι παιχνίδια και εμπειρίες στο The Lab , αλλά τα δύο παραπάνω είναι αυτά που τα παιδιά φαίνεται να προσελκύουν τα περισσότερα.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Τα μίνι παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά και φτάνεις να είσαι επιστήμονας, που είναι δροσερό. Υπάρχει επίσης ένα μικρό σκυλί ρομπότ που τρέχει γύρω. Του αρέσει να παίζει φέρε, και αν είσαι πολύ ωραίο σε αυτόν, θα σε αφήσει να ξύνεις την κοιλιά του. Περισσότερο "

02 από 10

VR Το Diner Duo

Φωτογραφία: Παιχνίδια Whirlybird

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift
Προγραμματιστής: Whirlybird Games

VR Το Diner Duo είναι ένας μοναδικός τίτλος στο ότι επιτρέπει το παιχνίδι συνεργασίας δύο παικτών.

Έτσι, αναρωτιέστε πιθανώς, πώς μπορούν δύο άτομα να παίξουν ένα παιχνίδι με μόνο ένα ακουστικό VR; Στο VR Το Diner Duo , ένας παίκτης παίζει ως βραχίονας μαγειρικής χρησιμοποιώντας το ακουστικό VR και ο άλλος παίκτης κάθεται στον υπολογιστή κοιτάζοντας την οθόνη ενώ χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο και το ποντίκι για να ελέγξει έναν σερβιτόρο / διακομιστή.

Ο παίκτης στον υπολογιστή παίρνει τις παραγγελίες, λέει στον μάγειρα ποιες είναι οι παραγγελίες, ετοιμάζει ποτά, και παίρνει και σερβίρει φαγητό στους καλεσμένους. Ο μάγειρας στο VR μαγειρεύει και προετοιμάζει το φαγητό και το τοποθετεί στον μετρητή υπηρεσίας για να το μεταφέρει στους χρήστες. Και οι δύο θέσεις εργασίας είναι αρκετά ταραχώδεις μετά από περίπου το επίπεδο 10. Η δυσκολία αυξάνεται καθώς προστίθενται προοδευτικά περίπλοκα στοιχεία μενού και ο αριθμός των diners αυξάνεται.

Εάν παίρνετε πολύ καιρό με την εντολή κάποιου, αυτός ή αυτή παίρνει τρελός και δεν πληρώνει τόσο για το γεύμα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους πόντους. Αν ο πελάτης γίνει πραγματικά τρελός, καταλήγει να φύγει. Εάν τρεις πελάτες ξεφύγουν σε ένα επίπεδο χωρίς να πάρουν τα γεύματά τους εγκαίρως, είναι πάνω από το παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσετε πάλι το επίπεδο.

Ειλικρινά, αυτό ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά και αγχωτικά παιδιά VR παιχνίδια που έχουμε παίξει. Πραγματικά αισθάνεστε σαν να είστε σε μια ταραχώδη δουλειά μετά από να παίζετε αυτό για 30 λεπτά, αλλά τα παιδιά φαίνεται να αγαπούν αυτό το παιχνίδι, και η λειτουργία co-op το κάνει ένα μεγάλο πάρτι.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Τα παιδιά αγαπούν το μαγείρεμα. Προτιμώντας να τρέχουν το δικό τους εστιατόριο είναι κάτι που τα περισσότερα παιδιά, τόσο νέοι όσο και παλιοί πάντοτε απολαμβάνουν να κάνουν. Περισσότερο "

01 από 10

Εργασία προσομοιωτή

Φωτογραφία: Owlchemy Labs

Πλατφόρμα VR: HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR
Προγραμματιστής: Owlchemy Labs

Μια από τις πρώτες γυαλισμένες εμπειρίες VR που κυκλοφορούσαν στην αγορά ήταν ο Simulator Job Owlchemy Labs.

Το έτος είναι 2050, και τα ρομπότ έχουν αναλάβει όλες τις ανθρώπινες θέσεις εργασίας. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία αφήνοντας τους ανθρώπους να δουν τι ήταν να εργάζονται για να ζήσουν. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαφορετικές θέσεις εργασίας. Μπορείτε να γίνετε ένας υπάλληλος ευκολίας, ένας υπάλληλος γραφείου, ένας μηχανικός ή ένας γκουρμέ σεφ.

Είστε οδηγημένος μέσα από κάθε προσομοίωση εργασίας από έναν εκπαιδευτή γυμναστήριο εργασίας bot που εξηγεί τα καθήκοντα στο χέρι. Το παιχνίδι είναι γεμάτο από ξηρό χιούμορ και από το τοίχο καταστάσεις που είναι αστείο, ανεξάρτητα από την ηλικία που τυχαίνει να είναι. Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά θα απολαύσουν αυτό το παιχνίδι.

Γιατί είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά: Τα παιδιά προτιμούν να προσποιούνται ότι είναι ενήλικες. Αυτό το παιχνίδι καθιστά τη διασκέδαση να δοκιμάσει "θέσεις εργασίας ενηλίκων", και τα παιδιά δεν χρειάζεται να ανησυχούν για να βιδώσουν τίποτα. Είναι επίσης απλά ξεκαρδιστική. Περισσότερο "

Μόλις ξεκινήσαμε ...

Το VR είναι πραγματικά ένας εντελώς νέος κόσμος και αυτό είναι μόνο το πρώτο κύμα περιεχομένου. Οι δυνατότητες τόσο για διασκέδαση όσο και για εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά είναι ατελείωτες και περιορίζονται μόνο από τις φαντασιώσεις των προγραμματιστών της VR.