Οι πιο δημοφιλείς συμβουλές, τεχνάσματα και μυστικά κατά του Spam

Χρησιμοποιήστε αυτές τις 15 συμβουλές για την καταπολέμηση του Spam

Spam, spam και spam. Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, πώς να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και πώς να διαμαρτύρονται σχετικά με τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) είναι τα στοιχεία αυτού του μενού των συμβουλών καταπολέμησης ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Μόνο οι συμβουλές που είναι πιο δημοφιλείς με άλλους χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάνουν σε αυτή τη σελίδα, αλλά άλλες μπορούν να είναι εξίσου χρήσιμες:

01 από 15

Χρησιμοποιήστε ένα καλό πρόγραμμα Anti-Spam

Αποκτήστε σχεδόν δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς spam, χρησιμοποιώντας ένα από τα μεγάλα εργαλεία αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που φιλτράρουν ανεπιθύμητα μηνύματα χρησιμοποιώντας όλα τα είδη έξυπνων στρατηγικών. Περισσότερο "

02 από 15

Μην ανοίξετε το Spam

Μην ανοίγετε μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, καθώς ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένες εικόνες που θα παρακολουθούν τη χρήση σας. Ο spammer μπορεί να σας παρακολουθήσει να το κάνετε, και αυτό μπορεί να μειωθεί στο μόνιμο σας παρακαλώ-spam-me-some-more record. Εδώ είναι πώς να νικήσουμε αυτή την τακτική. Περισσότερο "

03 από 15

Μην απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή αγοράστε κάτι από το ένα

Εάν αγνοήσετε τη δεύτερη συμβουλή και ανοίξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μην το απαντήσετε ποτέ. Μια απάντηση είναι σίγουρη απόδειξη ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ενεργή και τώρα μπορεί να πωληθεί σε άλλους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πυροβολήσετε μια θυμωμένη απάντηση, ειδικά αν η γραμμή του θέματος ήταν αρκετά πιστευτή για να σας ξεγελάσει για να το ανοίξετε. Αλλά πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό.

Ακριβώς τόσο κακό, μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε κάτι που προσφέρεται από έναν πωλητή ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Εάν το κάνετε, είστε πλέον μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης. Πλέον, πώς μπορείτε να εμπιστεύεστε την πιστωτική σας κάρτα ή τις πληροφορίες ηλεκτρονικής πληρωμής με ένα spammer; Περισσότερο "

04 από 15

Μην αποσυνδεθείτε από το Spam

Εάν το ανεπιθύμητο μήνυμα που έρχεται στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει οδηγίες κατάργησης εγγραφής, έχει νόημα να τις ακολουθήσετε; Δυστυχώς, αυτή είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν οι spammers για την επικύρωση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί απλώς να είναι καλύτερα να αγνοήσετε το spam παρά να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι να δώσετε στον spammer οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία για τον εαυτό σας εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής.

05 από 15

Πόσο καιρό, πολύπλοκες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κτυπά Spammers

Το Spam θα καταλήξει τελικά σε οποιοδήποτε γραμματοκιβώτιο. Αλλά μπορείτε να τους δυσκολευτείτε να χρησιμοποιήσετε τη βίαιη δύναμη για να μαντέψετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθιστώντας την πιο μακρά και πιο περίπλοκη. Αν βυθίζεστε σε ανεπιθύμητα μηνύματα, ίσως είναι καιρός να εγκαταλείψετε την παλιά διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα πιο περίπλοκο. Περισσότερο "

06 από 15

Μην χρησιμοποιείτε την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να εγγραφείτε για οτιδήποτε

Ποτέ δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβεί σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να εγγραφείτε σε ιστότοπους ή ενημερωτικά δελτία. Μπορεί να μεταφερθεί σε spammers. Περισσότερο "

07 από 15

Προσέξτε για αυτά τα πλαίσια ελέγχου

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν θέλετε και προσέξτε τα πλαίσια ελέγχου όταν υποβάλλετε οποιαδήποτε φόρμα σε έναν ιστότοπο. Περισσότερο "

08 από 15

Μην χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά την απόσπαση στο διαδίκτυο

Αν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν δημοσιεύετε ή σχολιάζετε ηλεκτρονικά, μην το κάνετε. Μοιραστείτε τα με ιδιωτικά μηνύματα με εκείνα που πραγματικά θέλετε να επικοινωνήσετε, αντί να τα διανείμετε ως τακτική δικτύωσης. Παρόλο που αποτελούσε σύσταση να προσθέσετε επιπλέον χορδές χαρακτήρων για να συγκαλύψετε τη διεύθυνσή σας κατά την ανάρτησή της, τα ρομπότ spam έγιναν πιο έξυπνα και αυτό δεν μπορεί πλέον να μειώνει το spam. Περισσότερο "

09 από 15

Αγνοήστε τις αποτυχίες παράδοσης μηνυμάτων που δεν στείλατε

Αν αναρωτιέστε γιατί έχετε αποτυχίες παράδοσης για μηνύματα που γνωρίζετε ότι δεν έχετε αποστείλει, η αιτία μπορεί να είναι σκουλήκι ή spammer και πιθανότατα δεν είναι στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

10 από 15

Πώς να αναφέρετε το spam με το SpamCop

Συζητήστε για το spam με το σωστό τρόπο εύκολα με το SpamCop, το οποίο κάνει όλη την ανάλυση για εσάς και δημιουργεί ένα τέλειο ηλεκτρονικό μήνυμα καταγγελίας. Περισσότερο "

11 από 15

Πώς να σταματήσετε το spam με τις διαθέσιμες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μόλις η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λάβει στα χέρια των spammers, θα λάβετε ανεπιθύμητα μηνύματα. Πολλά από αυτά. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης για την αποτελεσματική απόρριψη spam (και spammers). Αν έχετε έναν ιστότοπο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης . Περισσότερο "

12 από 15

Γνωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ανεπιθύμητα μηνύματα

Παραπονούνται για το spam στο σωστό άτομο. Μπορείτε συνήθως να στείλετε ένα παράπονο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στη διεύθυνση κατάχρησης του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου που χρησιμοποιεί ο spammer. Για παράδειγμα, abuse@yahoo.com εάν λάβατε ανεπιθύμητα μηνύματα από μια διεύθυνση yahoo.com. Ο spammer μπορεί να χρησιμοποιεί το δικό του domain ή να πλαστογραφεί έναν τομέα, οπότε αυτή η τακτική μπορεί να μην είναι πάντα αποτελεσματική.

13 από 15

Μην χρησιμοποιείτε τη σημαία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Spam

Το κουμπί "Αυτό είναι το Spam" είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από το spam, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε μόνο για ανεπιθύμητα μηνύματα. Διαφορετικά, το κακό κάρμα μπορεί να μην είναι η μόνη δυσάρεστη συνέπεια.

14 από 15

Πώς να φιλτράρετε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας κεφαλίδες ανεπιθύμητων αλληλογραφίας που παρέχονται από το ISP

Ίσως ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας τρέχει ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που αλλάζει τα μηνύματα απαλά εάν πιστεύει ότι είναι ανεπιθύμητα. Εδώ είναι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την απλή αλλά αποτελεσματική γραμμή άμυνας spam. Περισσότερο "

15 από 15

Μην διαγράφετε αυτόματα το spam

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα που θέλετε. Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δεν είναι τέλεια, επομένως ενδέχεται να δημιουργήσουν ψευδή θετικά στοιχεία και να διαγράψουν το νόμιμο ταχυδρομείο. Περισσότερο "