Το Εργαστήριο προσωπικών φωτογραφιών PictureMate PM-400 της Epson

Γρήγορες και εύκολες φωτογραφίες σε γρήγορο χρόνο

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Συμπέρασμα:

Αυτός ο εκτυπωτής φωτογραφιών χωρίς μύες, χωρίς προβλήματα, αποδίδει εντυπωσιακά στιγμιότυπα σε δύο διαφορετικά μεγέθη, αλλά μεταξύ του κόστους του ίδιου του μηχανήματος και του κόστους ανά μελάνης (για να μην αναφέρουμε το φωτογραφικό χαρτί premium), αυτή η ποιότητα και η ευκολία δεν είναι φθηνό, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το PictureMate PM-400 Personal Lab της Epson στο Amazon

Εισαγωγή

Έχει περάσει μια στιγμή από το About.com έχει εξετάσει ειδικούς εκτυπωτές στιγμιότυπο, όπως το θέμα της σημερινής ανασκόπησης, Epson $ 249.99-MSRP (199,99 δολάρια δρόμο) PictureMate PM-400 Personal Lab Εργαστήριο. Ονομάζεται αφιερωμένο επειδή έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει μόνο ένα ή δύο μεγέθη φωτογραφιών, μόνο φωτογραφίες, χωρίς έγγραφα. Σε σύγκριση με τους επαγγελματίες εκτυπωτές φωτογραφιών που εξετάζονται εδώ (ο εκτυπωτής Inkjet Epson SureColor P400 της Epson έρχεται στο μυαλό μου), αυτό το PictureMate είναι εκτυπωτής φωτογραφιών για αρχάριους ή για χορογράφο.

Παρόλα αυτά, με την τιμή αγοράς των 200 δολαρίων, κοστίζει περισσότερο από αρκετούς από τους ανταγωνιστές της, αλλά και περισσότερους από αρκετούς μη εκτυπωμένους εκτυπωτές φωτογραφιών, όπως ο εκτυπωτής Small-in-One Express της έκθεσης XP-830 της Epson ή ίσως ο Pixma MG7720 της Canon Φωτογραφικό εκτυπωτή Όλα σε ένα . Και οι δύο αυτές βελτιστοποιημένες φωτογραφικές μηχανές AIO (και πολλές άλλες) όχι μόνο εκτυπώνουν φωτογραφίες σε πολλαπλά μεγέθη μέχρι τουλάχιστον 8,5x11 ίντσες, αλλά και εκσφενδονίζουν το περιστασιακό επιχειρησιακό έγγραφο, καθώς και κάνουν σαρώσεις και αντίγραφα.

Εάν, ωστόσο, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε στιγμιότυπα, εύκολα και σε ποιότητα καταστήματος ναρκωτικών, το PictureMate PM-400 Personal Photo Lab είναι μια καλή επιλογή.

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Το PM-400 είναι μικρό για έναν εκτυπωτή, αλλά μεγάλο για έναν εκτυπωτή στιγμιότυπου. Ένας λόγος που είναι λίγο μεγαλύτερος από ορισμένα ανταγωνιστικά μοντέλα είναι ότι εκτός από το τυπικό μέγεθος μέσων 4x6 ιντσών, υποστηρίζει και χαρτί 5x7 ιντσών. Με πλάτος 9,8 ίντσες, κατά 6,8 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, κατά 3,3 ίντσες ψηλό όταν διπλώνεται και ζυγίζει μόνο 4 κιλά, είναι εύκολο να μεταφερθεί, αλλά επειδή δεν υπάρχει μπαταρία, θα πρέπει να πάρετε και το καλώδιο τροφοδοσίας .

Κατά την εκτύπωση, το PM-400 εκτείνεται σε 9,8 x 15,1 x 7,9 (W x D x H). Εκτός από την εκτύπωση από έναν υπολογιστή, μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε από μια κάρτα SD ή μια μονάδα μνήμης USB, καθώς και από το PictBridge για απευθείας εκτύπωση από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, όλες τις οποίες μπορείτε να διευκολύνετε το PC χωρίς την έγχρωμη οθόνη 2,7 ιντσών του εκτυπωτή . Άλλες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi, απευθείας σύνδεση με ένα μόνο υπολογιστή μέσω USB και Wi-Fi Direct , αν και λείπει η επικοινωνία Near-Field ή NFC για λειτουργίες αφής-εκτύπωσης.

Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι για να μπορέσει το PM-400 να έχει πρόσβαση σε ορισμένες από αυτές και άλλες επιλογές συνδεσιμότητας για κινητά , πρέπει να συνδεθεί στο Internet. Είναι μόνο δυνατή η σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης, Χειρισμός χαρτιού

Αν δεν γεννηθήκατε σε αυτή την εποχή, η ιδέα ότι μπορείτε να πάρετε μια λεπτομερή ποιότητα εκτύπωσης σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα είναι πιθανότατα titillating, αλλά αυτά τα μικρά εκτυπωτές φωτογραφιών έχουν γύρω για λίγο και τώρα και οι περισσότεροι άνθρωποι που είχαν οποιαδήποτε εμπειρία με αυτά πιθανώς δεν είναι όλα αυτά που εντυπωσίασε. Έχω κάνει αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως, και εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει.

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες εκτυπώσεις 4x6 ιντσών μου πήραν πολύ λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα και οι φωτογραφίες 5x7 ιντσών βγήκαν σε αρκετά κάτω από 60 δευτερόλεπτα, όλες όμως φορές ήταν κάπως πιο αργή κατά την εκτύπωση από smartphones. Η ποιότητα εκτύπωσης ήταν αρκετά καλή, με σεβασμό στην ποιότητα του ίδιου του αρχείου εικόνας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες του PM-400 φαίνονταν πολύ σαν τα ψηφιακά πρωτότυπα.

Η διαδρομή εκτύπωσης εκτελείται από το πίσω μέρος του εκτυπωτή προς τα εμπρός, με τη φόρτωση χαρτιού από το δίσκο εισόδου 20 φύλλων (φωτογραφικό χαρτί) που διπλώνει από το πλαίσιο και οι εκτυπωμένες σελίδες προσγειώνονται στην επιφάνεια εργασίας σας.

Κόστος ανά φωτογραφία

Αυτό δεν είναι ένας φτηνός εκτυπωτής για χρήση , από τυπική άποψη του εκτυπωτή, αλλά συνολικά, τα 40 έως 50 σεντς ανά φωτογραφία πιθανότατα δεν είναι τόσο κακά. Ωστόσο, η Costco μπορεί να κάνει τις εικόνες σας 4x6 ιντσών πολύ φθηνότερες, αλλά οι 5x7 είναι μόνο 10 λεπτά ακόμα. Αυτό που πληρώνετε με το PM-400 είναι, φυσικά, ευκολία.

Το τέλος

Προφανώς, περισσότερο από ό, τι όχι, αυτοί οι τύποι εκτυπωτών έχουν σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο με τη χαμηλή τεχνολογία κατά νου. Το αντικείμενο είναι να εκτυπώνετε φωτογραφίες όσο πιο εύκολα μπορείτε-ευκολία, όχι λιτότητα. Από αυτή την προοπτική, αυτός είναι ένας καταπληκτικός μικρός εκτυπωτής φωτογραφιών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το PictureMate PM-400 Personal Lab της Epson στο Amazon