Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για τους σπουδαστές

01 από 10

Δωρεάν πρότυπα του Microsoft Office και εκτυπώσιμα για φοιτητές

Arial Προβολή φοιτητών που χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές. (γ) Ευγενική παραχώρηση της Getty Images

Η Microsoft προσφέρει μια δέσμη πόρων που εσείς ή οι μαθητές στη ζωή σας μπορούν να επωφεληθούν από ... δωρεάν! Αυτά τα εργαλεία είναι ως επί το πλείστον για τους δευτεροβάθμιους και φοιτητές, αλλά ορισμένα εργαλεία μπορούν να είναι χρήσιμα και για τους στοιχειώδεις σπουδαστές.

Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για τους εκπαιδευτικούς και τους διαχειριστές

Η Microsoft έχει πρόσφατα

Ελπίζω ότι αυτά τα ακαδημαϊκά πρότυπα λογισμικού θα γίνουν χρήσιμα εργαλεία με την εργασία σας, τον προγραμματισμό, τα ομαδικά έργα και πολλά άλλα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να βρείτε μια ενημερωμένη σουίτα λογισμικού γραφείου σπουδαστών, η οποία είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρή από άλλες εκδόσεις. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε αυτήν τη λίστα λογισμικού και εφαρμογών για φοιτητές ή ακαδημαϊκούς υπαλλήλους.

02 από 10

Πρότυπο σύγκρισης κολλεγίου για το Microsoft Excel

Εικονίδιο Excel 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Ψάχνετε σε διαφορετικά κολέγια, προσπαθώντας να λάβετε την απόφασή σας; Τόσοι πολλοί παράγοντες πηγαίνουν σε αυτή την επιλογή ότι κάτι σαν αυτό το πρότυπο σύγκρισης κολλεγίων για το Microsoft Excel μπορεί να είναι χρήσιμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κατηγορίες που έχουν ήδη ρυθμιστεί στο πρότυπο ή να προσαρμόσετε το πρότυπο με τις δικές σας εκτιμήσεις. Οι αιτήσεις για κολέγιο κοστίζουν χρόνο και χρήμα, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να το περιορίσετε με κάποια αρχική έρευνα.

03 από 10

Πρότυπο μετακίνησης κολλεγίου για το Microsoft Excel

Λογισμικό Excel 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Η μετάβαση στο κολέγιο περιλαμβάνει πολλά, είτε πρόκειται για το πρώτο σας έτος είτε όχι. Αυτό το Πρότυπο Μετακίνησης Κολλεγίου για το Microsoft Excel μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σε μια μεγάλη λίστα, ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα!

04 από 10

Πρότυπο ημερολογίου εκχώρησης σπουδαστών για το Microsoft Excel

Λογισμικό Excel 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Μια εναλλακτική λύση στο πρόγραμμα εργασίας για την προηγούμενη διαφάνεια είναι αυτό το πρότυπο ημερολογίου εκχώρησης σπουδαστών για το Microsoft Excel. Οι ημερομηνίες λήξης έχουν ένα οπτικό πλαίσιο για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε στην κορυφή αυτών των επικείμενων προθεσμιών.

05 από 10

Πρόγραμμα Πρόγραμμα Προγραμματισμού για το Microsoft Excel

Λογισμικό Excel 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Πρόγραμμα Προγραμματισμού για το Microsoft Excel είναι ένας λεπτομερής τρόπος για να κρατήσετε πολλές κατηγορίες ευθεία.

06 από 10

Πρότυπο κάλυψης αναφοράς σπουδαστών για το Microsoft Word

Εικονίδιο του Microsoft Word 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Προσθέστε λίγο βερνίκι σε ένα έργο ή αναφορά προσαρμόζοντας αυτό το Πρότυπο κάλυψης αναφοράς σπουδαστών για το Microsoft Word.

07 από 10

Πρότυπο παρουσίασης αναφοράς βιβλίου για το Microsoft PowerPoint

Λογότυπο του PowerPoint 2013. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Με αυτό το πρότυπο παρουσίασης αναφοράς βιβλίου για το Microsoft PowerPoint, μπορείτε να επιτύχετε το κοινό σας με αυτή την προβολή παρουσίασης ή να ακολουθήσετε τον ίδιο σύνδεσμο για τις επιλογές πρότυπου αναφοράς βιβλίων.

08 από 10

Σχολικό βιβλιαράκι πρότυπο του φορητού υπολογιστή για το Microsoft Word

Εικονίδιο του Microsoft Word 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Αν είστε φοιτητής που αγαπά να παραμείνει οργανωμένος με συνδετικά, αυτή είναι μια λύση all-in-one που μπορείτε να προσαρμόσετε και να σχεδιάσετε. Το σχολικό βιβλιαράκι σχολικών βιβλιοδετών για το Microsoft Word περιλαμβάνει ένα φύλλο κάλυψης για συνδετικά στοιχεία με σαφείς μπροστινές τσέπες. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εκτυπώσετε αυτό και να τρυπήσετε τρύπα για να το τοποθετήσετε πριν από τα τμήματα. Στο κιτ, μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τη λωρίδα της σπονδυλικής στήλης, περισσότερα καλύμματα των τμημάτων και τις καρτέλες των τμημάτων.

Κάνοντας κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο, μπορείτε επίσης να βρείτε κιτ αναφοράς σε καρτέλες και πολλά άλλα.

09 από 10

Εκτυπώσιμο εξατομικευμένο πρότυπο σελιδοδεικτών για τον Microsoft Publisher

Εικονίδιο του Microsoft Publisher 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Αυτό το διασκεδαστικό εκτυπωμένο εξατομικευμένο πρότυπο σελιδοδεικτών για τον Microsoft Publisher μπορεί να είναι το στυλ σας. Μπορείτε να τα εκτυπώσετε σε κανονικό χαρτί και να τα εκτυπώσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα φύλλα Avery.

10 από 10

Πρότυπο παρουσίασης φωτογραφιών διαβάθμισης για το Microsoft PowerPoint

Λογότυπο του PowerPoint 2013. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Όταν ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε μια ακαδημαϊκή σύνοδο κορυφής, ξεκινήστε το ταξίδι με αυτό το πρότυπο παρουσίασης φωτογραφιών για το Microsoft PowerPoint.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερα από τα αγαπημένα μου πρότυπα από τη Microsoft ή επιπλέον πόρους λογισμικού φοιτητών. Ή μπορείτε να είστε δάσκαλος ή διαχειριστής που αναζητά διαφορετικά είδη ακαδημαϊκών λύσεων: