Τα 8 καλύτερα παιχνίδια PC για αγορά για παιδιά το 2018

Αναπτύξτε τα καλύτερα παιχνίδια για να απολαύσετε τα μικρά σας

Για τα παιδιά, τα παιχνίδια και τα παιχνίδια μπορούν να κάνουν την εξοικείωση της ζωής πιο προσιτή. Παρακάτω έχουμε συντάξει τα οκτώ καλύτερα παιχνίδια για παιδιά για παιδιά που όχι μόνο θα τα κάνουν πιο εξοικειωμένα και θα προσαρμοστούν στους υπολογιστές, αλλά θα τους δείξουν λίγο διασκεδαστικό. Θα βρείτε παιχνίδια με υπολογιστή όπου το παιδί σας μπορεί να χτίσει σχεδόν οτιδήποτε, να μάθει να πληκτρολογεί ή να παίζει τα αγαπημένα του superheroes. Κάθε παιχνίδι PC εδώ γράφτηκε με την προσιτότητα και την καταλληλότητα της ηλικίας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι πολύ ώριμο. Γεια σου, ίσως μάλιστα θα ενταχθείς στον ενθουσιασμό.

Το Cuphead είναι ένα κλασικό παιχνίδι πλατφόρμας 2D run-and-gun που σχηματοποιείται σαν ένα παλιό κινούμενο σχέδιο από τη δεκαετία του 1930. Είναι το καλύτερο συνολικό παιχνίδι για παιδιά χάρη στον γεμάτο διασκέδαση παράγοντα, το μαγευτικό gameplay και τα όμορφα χειροποίητα και εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, τα φόντα των ακουαρέλα και το πρωτότυπο μουσικό τζαζ.

Δύσκολο αλλά φοβερό, το Cuphead είναι ένα καινοτόμο και οπτικά εντυπωσιακό παιχνίδι που σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας με σούπερ κινήσεις και επιθέσεις καθώς προχωράτε σε κάθε επίπεδο. Έρχεται με ένα απλό σεμινάριο, στην αρχή, επιτρέποντας στα παιδιά να κυριαρχήσουν τις διάφορες κινήσεις και τα όπλα για να νικήσουν με τρεμόπαιγμα τα διάφορα αφεντικά του παιχνιδιού. Είναι και για πολλούς παίκτες, έτσι ώστε εσείς και τα παιδιά σας να παίξετε μαζί και να ξεπεράσετε τα προκλητικά (αλλά ανταμείβοντας) επίπεδα του παιχνιδιού.

Για ένα παιδί, τα Legos είναι τα τελικά παιχνίδια - θα μπορούσατε να χτίσετε οτιδήποτε. Το Minecraft είναι ο ίδιος τρόπος χωρίς το κόστος: ένα θεραπευτικό παιδί φιλικό παιχνίδι όπου μπορεί κανείς να οικοδομήσει οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των αντιγράφων ολόκληρων πόλεων και πόλεων. Το Minecraft είναι το τέλειο παιχνίδι για την εισαγωγή αλφαβητισμού υπολογιστών και την απελευθέρωση της φαντασίας του παιδιού σας.

Το Minecraft είναι το δεύτερο βέλτιστο παιχνίδι βίντεο όλων των εποχών, κερδίζοντας πολλά βραβεία και βραβεία για το δημιουργικό του play-style. Το παιχνίδι παιχνιδιού σε στυλ κινούμενων σχεδίων επιτρέπει στο παιδί σας να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τρόπους: επιβίωση (όπου οι παίκτες πρέπει να συγκεντρώσουν φυσικούς πόρους και να προστατευτούν από τέρατα και περιβαλλοντικούς κινδύνους - τίποτα αιματηρό) και sandbox (όπου ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει άπειρους πόρους για να χτίσει οτιδήποτε .)

Αν και μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για το παιδί σας να καταλάβει τα πράγματα έξω, δεν είναι πολύ περίπλοκο για να είναι unplayable. Υπάρχουν διάφορα μαθήματα και οδηγίες που περιλαμβάνει το παιχνίδι για να βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας καταλαβαίνει τους καλύτερους τρόπους παιχνιδιού. Το Minecraft μπορεί να είναι λίγο επαναλαμβανόμενο, αλλά ποτέ δεν θα ξεμείνετε από τα πράγματα που πρέπει να οικοδομήσουμε.

Το παιδί σας αρέσει; Γρήγορα αυτοκίνητα? Το Rocket League μπορεί να είναι το τέλειο παιχνίδι PC για αυτούς - ένα παιχνίδι τύπου ποδοσφαίρου όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να πετυχαίνουν γκολ με μια γιγαντιαία μπάλα, χτυπώντας τους με δίχτυα με τα υψηλής ισχύος αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το Rocket League διαθέτει γρήγορο, ομαδικό gameplay με σαφή στόχο. Τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο με προσαρμοσμένες ικανότητες χρησιμοποιώντας περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δυνατούς συνδυασμούς στο παιχνίδι. Οι τρόποι λειτουργίας περιλαμβάνουν μία λειτουργία σεζόν με ένα μόνο παίκτη, online δράση οκτώ παικτών με διαφορετικά μεγέθη ομάδων και διαμορφώσεις και λειτουργία διαίρεσης δύο, τριών και τεσσάρων παικτών που μπορούν να παιχτούν τοπικά ή σε απευθείας σύνδεση με άλλους παίκτες με split screen.

Αν οι φίλοι του παιδιού σας έχουν και το δικό του PlayStation 4 και το Rocket League, θα μπορούν να παίξουν μεταξύ τους μέσω ανταγωνιστικού παιχνιδιού πολλαπλών πλατφορμών. Το gameplay είναι εύκολο να κυριαρχήσει και περιλαμβάνει απλές έννοιες, αλλά πολλοί κριτικοί του Amazon προειδοποιούν πόσο συναρπαστικό και συναρπαστικό είναι.

Δεν είναι αρκετά μεγάλοι για να οδηγήσουν, αλλά τα παιδιά σας θα νιώσουν σαν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι με το Forza Horizon 3, το καλύτερο παιχνίδι PC στον κατάλογο. Το υπερρεαλιστικό παιχνίδι οδήγησης διαθέτει εντυπωσιακά ζωντανά γραφικά και έχει παιδιά που αγωνίζονται σε ένα πλούσιο ανοιχτό παγκόσμιο περιβάλλον στην Αυστραλία.

Στο Forza Horizon 3, τα παιδιά δεν έχουν μόνο αγώνα - θα πάρουν για να προσαρμόσουν τα πάντα από τον χαρακτήρα του οδηγού τους, το προσωπικό όχημά τους και ακόμη και τον ήχο κέρατων αυτοκινήτων. Το Forza Horizon 3 δίνει στο παιδί τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορεί να επιλέξει από μια τεράστια ποικιλία από πάνω από 350 αυτοκίνητα, από φορτηγά Ford και Teslas έως Ferraris και Mercedez-Bens. Τα παιδιά μπορούν να δουν ακόμη και τη δική τους μουσική συλλογή και να παίξουν με φίλους σε απευθείας σύνδεση καθώς προσαρμόζονται στο μοναδικό στυλιζαρισμένο παιχνίδι παιχνιδιού του παιχνιδιού, όπου περιβαλλοντικά εμπόδια, όπως οι πινακίδες κινδύνου, οι συνοδείες και οι ζώνες παρασυρόμενων, τους προκαλούν να προσαρμοστούν για μια συναρπαστική εμπειρία αγώνων.

Roller σουβέρ και ζώα, πρέπει να πούμε περισσότερα; Ποιος δεν θα ήταν ενθουσιασμένος από τη σκέψη να χτίσει το δικό τους θεματικό πάρκο; Τι λέτε για το σχεδιασμό πολλαπλών roller σουέτ; Το Roller Coaster Tycoon 3 είναι μια σύγχρονη ενημέρωση για ένα κλασικό μοντέλο που εισάγει βόλτες με νερό, πάρκα ζώων και μια συναρπαστική λειτουργία πρώτου προσώπου, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε τις βόλτες που έχετε σχεδιάσει.

Το τρελό, τρελό παιχνίδι θεατή πάρκο θεμάτων θα πάρει τα παιδιά να προσαρμόσουν τις δικές τους βόλτες, καθώς και ενώ τους διδάσκουν να είναι υπεύθυνοι από τη διαχείριση ενός επιτυχημένου θεματικού πάρκου. Εάν οι βόλτες είναι πολύ χαοτικές και απάνθρωπες, οι επισκέπτες του εικονικού πάρκου θα διαμαρτυρηθούν, θα εκραγούν και θα φύγουν. Τα παιδιά δεν πρόκειται απλώς να χτίσουν, αλλά και να διαχειριστούν τα χρήματα, τα σχόλια των επισκεπτών, να μεταβιβάσουν θέσεις εργασίας και πολλά άλλα ενήλικα πράγματα που θα τους δείξουν πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικός κόσμος.

Η καταγραφή της ουσίας των παιχνιδιών όπως το Banjo-Kazooie, το Yooka-Laylee είναι τόσο μάτι-καραμέλα για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Η φιλοφρονητική περιπέτεια γίνεται γεμάτη από ένα μεγάλο πλατφόρμα 3D γεμάτο με χαριτωμένους αξιοσημείωτους χαρακτήρες με μηχανισμούς παιχνιδιού διασκέδασης και χαλάρωσης που επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν με το δικό τους ρυθμό.

Το Yooka-Laylee είναι μια περιπέτεια duo φίλων, όπου οι παίκτες παίζουν τόσο ως χαμαιλέοντα όσο και ως νυχτερίδες που πρέπει να δουλεύουν μαζί και να ενσωματώνουν τις δικές τους ειδικές δεξιότητες. Οι στόχοι του παιχνιδιού επικεντρώνονται κυρίως στην εξεύρεση διαφόρων συλλεκτικών αντικειμένων και power-ups που χτίζουν τις πολλές ικανότητες των χαρακτήρων τους για να προχωρήσουν περαιτέρω στην ιστορία. Το Yooka-Laylee φέρνει μια τεράστια γαλήνια ατμόσφαιρα για τα παιδιά να εξερευνήσουν, με ένα soundtrack που αποτελείται από βετεράνους βιντεοπαιχνιδιών που δούλευαν στο Banjo-Kazooie και το Donkey Kong Country.

Θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για τα παιδιά σας, αν μπορούν να καταφέρουν να περάσουν από το Spintires: Mudrunner, το απόλυτο παιχνίδι PC για να διδάξετε την υπομονή των παιδιών. Το ιδιαίτερα λεπτομερές ρεαλιστικό παιχνίδι χρησιμοποιεί μια σειρά μετρήσεων με ένα προηγμένο σύστημα φυσικής, όπου οι παίκτες ξεκινούν τη λειτουργία 19 διαφορετικών οχημάτων παντός εδάφους.

Κάθε ενέργεια οδηγεί σε μια συνέπεια στους Spintires: Mudrunner. τα παιδιά πρέπει να είναι προσεκτικοί και προσεκτικοί όταν χτυπάνε τον επιταχυντή σε ανώμαλο έδαφος και κάνοντας αιχμηρές στροφές. Το περιβάλλον του βυθιζόμενου sandbox του παιχνιδιού είναι γεμάτο με τους τόνους περιβαλλοντικών κινδύνων, όπως οι ποταμοί και οι λάκκοι, επιμένοντας στους παίκτες να το κάνουν εύκολο και να παρατείνουν την ικανοποίηση για να κερδίσουν. Εναπόκειται στα παιδιά σας (και στους φίλους τους στο multiplayer) να ολοκληρώσουν τους επικίνδυνους στόχους και τις παραδόσεις σε μια περιπέτεια που σίγουρα θα αυξήσει το όριο υπομονής τους σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι PC στον κατάλογο.

Το παιχνίδι Goosebumps για τον υπολογιστή βασίζεται στα περίφημα τέρατα του RL Stine στα βιβλία Goosebumps και είναι το προάγγελο της μεγάλης κινηματογραφικής ταινίας με το ίδιο όνομα. Εάν τα παιδιά σας απολαμβάνουν τρομακτικά (αλλά όχι πολύ τρομακτικά) τέρατα, λύσεις παζλ και μυστήρια, τότε αυτό είναι το σίγουρο PC παιχνίδι για να τα πάρετε. Ο στόχος τους είναι να ξεπεράσουν τα τέρατα που έχουν εισβάλει στην τοπική γειτονιά και να τα απαλλάξουν μια για πάντα μέσω αναλυτικής και δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων.

Οι γονείς στο Amazon που είναι ιδιοκτήτες του παιχνιδιού λένε ότι τα παιδιά τους το αγαπούν για τα δύσκολα παζλ και τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Εάν το παιδί σας φοβάται εύκολα ή δεν σας αρέσει να μιλάτε με κούκλες, τότε είναι λογικό να αναζητήσετε ένα άλλο παιχνίδι στη λίστα μας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .