Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητας του Sims 3

Μια λίστα χαρακτηριστικών προσωπικότητας που μπορούν να έχουν οι Sims σας στο παιχνίδι The Sims 3 PC.

Η παρακάτω λίστα προσδιορίζει και περιγράφει τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που μπορούν να επιλεγούν στο The Sims 3.

Ψάχνετε για Sims 3 απατεώνες ή Sims 3 υπαινιγμούς αντ 'αυτού;

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τη Jennifer M. για τη λίστα.

Ποια χαρακτηριστικά σας περιγράφουν;

Απλά για διασκέδαση ... Πείτε στους άλλους παίκτες τι χαρακτηριστικά γνωρίσματα Sims 3 σας περιγράφουν το καλύτερο!

Απουσία-μυαλό

Οι Absent-Minded Sims χάνονται στις σκέψεις τους και περιστασιακά ξεχνούν τι κάνουν ή πού πηγαίνουν.

Φιλόδοξος

Οι φιλόδοξοι Sims ονειρεύονται μεγάλες και ανταμείβονται περισσότερο όταν οι επιθυμίες τους ικανοποιούνται στη ζωή. Προτρέπονται να ανεβαίνουν πιο γρήγορα την εταιρική σκάλα, αλλά πέφτουν θύματα της χαμηλής διάθεσης, εάν δεν λάβουν γρήγορα την προώθηση που επιθυμούν.

Ψαράς

Οι ψαράδες αλιεύουν τα ψάρια καλύτερα από τους άλλους Sims. Τους αρέσει επίσης το ψάρεμα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Καλλιτεχνικός

Τα καλλιτεχνικά Sims είναι φυσικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες με πινέλο. Κάνουν επίσης αρκετά καλά συγγραφείς και μουσικούς!

Αθλητικός

Οι αθλητικοί Sims είναι οι καλύτεροι αθλητές στην πόλη. Μπορούν να ωθήσουν τον εαυτό τους σκληρότερα και περισσότερο από τους άλλους και θα το κάνουν να νιώσουν το κάψιμο.

Βιβλιοφάγος

Οι Bookworms έχουν ένα πάθος για ανάγνωση που ξεπερνά τις άλλες επιθυμίες τους. Τείνουν επίσης να γίνουν καλοί συγγραφείς.

Γενναίος

Οι γενναίοι Sims είναι ατρόμητοι άνθρωποι που θα πολεμήσουν τις πυρκαγιές, θα διαμαρτυρήσουν τους διαρρήκτες και θα δουλέψουν για να προστατεύσουν τους γύρω τους.

Δεν μπορεί να σταθεί η τέχνη

Sims που δεν μπορούν να αντέξουν την τέχνη δεν θα εκτιμήσουν ποτέ το τελευταίο αριστούργημα του ακριβού οικιακού ντεκόρ. Είναι ο αντι-γνωστός.

Χαρισματικός

Οι χαρισματικοί Sims αγαπούν να κοινωνικοποιούν με τους άλλους και συχνά γνωρίζουν το τέλειο πράγμα που λένε σε κάθε συζήτηση. Θέλουν επίσης να ρίξουν πάρτι!

Παιδαριώδης

Οι παιδικοί Sims δυσκολεύονται να «ενεργήσουν την ηλικία τους». Αγαπούν να παίζουν με παιδικά παιχνίδια, να βλέπουν τα πράγματα με τα μάτια ενός παιδιού και πρέπει να διασκεδάζουν συνεχώς.

Αδέξιος

Οι αδέξια Sims χτυπούν τόσο τις πολύτιμες και καθημερινές στιγμές στη ζωή με σκιερό footwork και κακό σχεδιασμό.

Θέματα δέσμευσης

Οι Sims με Θέματα Δεσμεύσεων δεν θέλουν πραγματικά να εγκατασταθούν σε μια μακροπρόθεσμη σχέση ή μια δια βίου σταδιοδρομία. Ο γάμος είναι εκτός θέματος!

Computer Wiz

Η αγάπη του Computer Wiz περνάει τον χρόνο στον υπολογιστή. Είναι υπέροχο να τραγουδούν με τους υπολογιστές και μπορούν ακόμη και να κερδίσουν χρήματα ως χάκερ, αν το επιλέξουν.

Πατάτα καναπέ

Οι καναπέδες πατάτες είναι απολύτως χαρούμενοι που κάθονται στον καναπέ για να παρακολουθήσουν τηλεόραση και να τρώνε πρόχειρο φαγητό. Θα χρειαστούν επιπλέον προπόνηση για να οδηγήσουν την ενεργό ζωή.

Δειλός

Οι δειλοί είναι τρομοκρατημένοι από ό, τι μπορεί και θα χτυπήσει τη νύχτα. Είναι φοβισμένοι από το σκοτάδι και συχνά θα εξασθενίσουν σε «κακές» καταστάσεις

Παλαβός

Οι Daredevils αναζητούν την ακραία πλευρά της ζωής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι παίρνετε μια καθημερινή ακραία φωνή. Λατρεύουν επίσης τη φωτιά.

Δεν συμπαθεί τα παιδιά

Οι Sims που δεν συμπαθούν τα παιδιά δεν θέλουν να έχουν τίποτα να κάνουν με τα παιδιά. Δεν μιλάμε, δεν παίζουμε και σίγουρα δεν έχουμε αναπαραγωγή.

Εύκολα εντυπωσιασμένος

Οι εντυπωσιακοί Sims απλά θαυμάζονται από τις καθημερινές ιστορίες και είναι πάντα ευχαριστημένοι με τα μικρότερα επιτεύγματα.

Κακό

Οι κακοί Sims αγαπούν το σκοτάδι, απολαμβάνουν μεγάλη χαρά στην ατυχία των άλλων και προτιμούν να οδηγήσουν μια ζωή όσο πιο μακριά από την καλοσύνη.

Ευερέθιστος

Τα Excitable Sims παίρνουν ενθουσιασμένοι για ... σχεδόν όλα. Απολαμβάνουν μια επιπλέον δόση αυτοπεποίθησης όταν τα καλά πράγματα τους συμβαίνουν στη ζωή.

Οικογενειακός

Οι ομοφυλόφιλοι Sims κάνουν σπουδαίους γονείς. Έχουν μεγάλες οικογένειες και είναι αγάπη που περιβάλλεται από τα παιδιά τους.

Εχθρός

Οι Flirty Sims ψάχνουν συνεχώς για ρομαντισμό και είναι συχνά πολύ επιτυχημένοι σε αυτήν την προσπάθεια.

Φιλικός

Οι φιλικοί Sims χαμογελούν συχνά σε άλλους και είναι γρήγοροι να κάνουν φίλους.

Ολιγαρκής

Frugal Sims αγαπούν να κλιπ κουπονιών για να εξοικονομήσετε χρήματα, να απολαύσετε μια καλή συμφωνία και το μίσος είναι σπατάλη.

Ιδιοφυία

Οι ιδιοφυΐες είναι λογικοί στοχαστές, κύριοι του σκακιού και εξαιρετικοί χάκερ. Θα επιδιώκουν τη σωτηρία του μυαλού.

Καλός

Οι καλοί Sims βγαίνουν από το δρόμο τους για να βοηθήσουν τους φίλους και την οικογένεια που έχουν ανάγκη, είναι φιλανθρωπικοί με τα χρήματά τους και συχνά χαίρονται για τους γύρω τους.

Καλή αίσθηση του χιούμορ

Οι Sims με μια καλή αίσθηση του χιούμορ λένε τα καλύτερα ανέκδοτα που δεν πέφτουν ποτέ ή αποτυγχάνουν να διασκεδάσουν.

Μεγάλη φιλάθλη

Μεγάλα φιλιά φιλί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο Sims. Δίνουν φιλιά που δεν ξεχνούν εύκολα.

Πράσινο-Thumb

Πράσινο-αντίχειρες είναι οι καλύτεροι κηπουροί. Βρίσκουν παρηγοριά και άνεση στον κήπο τους και μπορούν να αναζωογονούν τα φυτά στις χειρότερες συνθήκες.

Γκρινιάρης

Οι Grumpy Sims σπάνια έχουν καλή διάθεση. Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν ευτυχείς, επειδή απλά δεν θέλουν να είναι ευτυχισμένοι.

Εύχρηστος

Οι Handy Sims είναι οι καλύτεροι παίκτες. Ποτέ δεν θα αποτύχουν κατά την επισκευή ή την αναβάθμιση ενός οικιακού αντικειμένου που κάνει τα ηλεκτρικά αντικείμενα πολύ λιγότερο επικίνδυνα!

Μισεί την υπαίθρια ζωή

Οι Sims που μισούν την ύπαιθρο περιφρονούν να είναι έξω και πάντα θα παραμείνουν στο εσωτερικό, όποτε είναι δυνατόν.

Υπναράς

Οι βαρειές τραυματίες θα κοιμηθούν σε οποιαδήποτε κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατά ή ανησυχητικά. Τείνουν επίσης να ροχαλίζουν.

Αθεράπευτα ρομαντικός

Οι αμείλικτοι ρομαντικοί αναζητούν με πάθος τον σύντροφο ψυχής τους. Θέλουν ρομαντισμό, αληθινή αγάπη και περιβάλλουν τον εαυτό τους με την τυρώδη ρομαντική τηλεόραση και τα μυθιστορήματα.

Hot-Headed

Οι Hot Sims είναι γρήγοροι στο θυμό. Τα σπασμένα αντικείμενα οικιακής χρήσης, οι συνομιλίες που έγιναν ανάρμοστες ή ακόμα και η παραμικρή αρνητική διάθεση αφήνουν όλα να τα στείλουν σε μια ζοφερή οργή.

Υδροφόβος

Οι υδρόφοβοι Sims φοβούνται να κολυμπήσουν. Απειλούν κάθε δευτερόλεπτο που πρέπει να περάσουν στην πισίνα.

Ακατάλληλος

Οι ακατάλληλοι Sims μιλούν για το λάθος πράγμα λάθος χρόνο, ποτέ δεν σκέφτονται να ντύνονται σωστά, και ποτέ δεν σκέφτονται να ζητήσουν συγγνώμη όταν έβαλαν αδίκημα σε κάποιον. Απολαμβάνουν τους άλλους με σκληρά λόγια.

Παράφρων

Οι Insane Sims ανταποκρίνονται απρόβλεπτα σε γεγονότα στη ζωή. Λένε τι θέλουν, κάνουν ό, τι θέλουν και φορούν ό, τι θέλουν. Ακόμα κι αν δεν έχει νόημα σε κανέναν άλλο.

Κλεπτομανής

Οι κλεπτομανίες «κατά λάθος» καταλήγουν σε πράγματα που ανήκουν σε άλλους. Συχνά "δανείζονται μόνιμα" αντικείμενα από την εργασία, το σχολείο ή ακόμα και τα σπίτια των γειτόνων τους!

Ελαφρύς ύπνος

Οι ελαφρείς στρωτήρες στριφογυρίζουν και στρίβουν όλη τη νύχτα και ξυπνούν από το παραμικρό χτύπημα τη νύχτα.

Μοναχικός

Οι ερωτευμένοι απολαμβάνουν χρόνο που αφιερώνεται μόνος του περισσότερο από το χρόνο που ξοδεύεται με τους άλλους. Πολύ ντροπαλοί, ποτέ δεν θα προσεγγίσουν κανέναν που δεν είναι στενός φίλος. Αποδίδουν τη μοναξιά τους και γίνονται νευρικοί γύρω από μεγάλες ομάδες.

Ηττημένος

Οι χαμένοι αντιμετωπίζουν το woo και την κακοτυχία καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους ξεκινώντας από το σχολείο και συνεχίζοντας στη σταδιοδρομία τους. Θα αποτύχουν και θα αποτύχουν συχνά. Θα τρελαθούν ακόμη και όταν η ζωή πέσει. Θα κλάψουν.

Λατρεύει το ύπαιθρο

Αυτοί οι Sims αγαπούν να ξοδεύουν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να βρουν μια ιδιαίτερη χαρά μέσα στη φύση που άλλοι δεν το κάνουν.

Τυχερός

Οι Lucky Sims παρακολουθούνται στενά μέσα από τη ζωή με μια ευχάριστη αίσθηση τύχης. Κερδίζουν συχνά και κερδίζουν μεγάλο.

Σημαίνω

Mean Sims αγάπη για την καταπολέμηση, κυρίως επειδή ποτέ δεν χάνουν σε μια φιλονικία. Λαμβάνουν ικανοποίηση με κάθε νέο εχθρό που έκανε και ονειρεύεται νέους τρόπους να είναι δυσάρεστο σε άλλους.

Αποκτώ χωρίς πληρωμή

Οι Moochers μπορούν να δώσουν τροφή και χρήματα από τους γείτονές τους, οι οποίοι, ως επί το πλείστον, πηγαίνουν απλά μαζί τους.

Φυσικό μάγειρα

Οι φυσικοί μάγειροι είναι σε θέση να κλωτίσουν κάθε πιάτο μέχρι μια εγκοπή, κάνοντας το φαγητό τους το πιο νόστιμο για φαγητό. Μαθαίνουν να μαγειρεύουν πιο γρήγορα από τους άλλους, και ποτέ δεν καίγονται την κουζίνα στη διαδικασία!

Καθαρός

Οι Neat Sims πάντα βρίσκουν χρόνο για να καθαρίσουν, ανεξάρτητα από τη διάθεσή τους. Καταστρέφονται εύκολα από βρώμικο περιβάλλον, αλλά ποτέ δεν θα αφήσουν πίσω το χάος.

Νευρωτικός

Οι νευροί Sims θα φρικάρουν στις πιο μικρές προκλήσεις. Μπορούν να καταπονηθούν εύκολα και μπορεί να είναι δύσκολο να μετριαστούν. Ευτυχώς παίρνουν παρηγοριά στο να μοιράζονται τις ανησυχίες τους με τους άλλους.

Ποτέ γυμνό

Ποτέ Γυμνά δεν περιφρονεί το γυμνό και ποτέ δεν θα αφαιρέσει εντελώς όλο το ρούχο του.

Δεν υπάρχει αίσθηση του χιούμορ

Οι Sims με Χωρίς Αίσθηση Χιούμορ λένε τρομερά ανέκδοτα, οπότε τείνουν να μην τους πουν. Επίσης, δεν απολαμβάνουν τα αστεία των άλλων. Το χιούμορ απλώς χάνεται πάνω τους.

Υπέρ-Συναισθηματική

Οι υπερ-συναισθηματικοί Sims αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες μεταβολές της διάθεσης από ό, τι άλλοι Sims, όταν συμβαίνουν και τα καλά και τα κακά πράγματα. Είναι συνεχώς ρίχνει δάκρυα της χαράς είτε πρόκειται για ένα γάμο ή απλά στον καναπέ τους βλέποντας ρομαντική τηλεόραση.

Party Animal

Τα κομματικά ζώα αγαπούν το πάρτυ, ενώ άλλοι αγαπούν να πάρουν μαζί τους. Όταν ένα κόμμα ζώο φιλοξενεί ένα πάρτι, ο καθένας έρχεται και έχει μια μεγάλη στιγμή. Κάνω έρωτα!

Ζητών την τελειότητα

Οι τελειομανείς ξοδεύουν περισσότερο χρόνο μαγειρεύοντας, γράφοντας ή και ζωγραφίζοντας, αλλά τελικά τελειώνουν αισθητά καλύτερα από κάτι που δημιουργείται από άλλους Sims. Οι τελειομανείς δε δέχονται τίποτα ντροπαλό της τελειότητας.

Βλάκας

Οι Slobs αφήνουν συνεχώς κούρνια στο πέρασμά τους. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, δεν θα προσφέρουν να πάρουν ή να καθαρίσουν! Ευτυχώς κοινή βρωμιά δεν θα προσβάλει τις αισθήσεις τους.

Σνομπ

Τα snobs είναι πολύ δύσκολο να εντυπωσιάσουν, αν και αγαπούν να ακούνε για τον εαυτό τους και ποτέ δεν θα απορρίπτουν μια φιλοφρόνηση. Ονειρεύονται να κατέχουν μόνο τα καλύτερα πράγματα και να συνδέονται με το υψηλότερο κλιμάκιο της γειτονιάς Sims.

Technophobe

Η Technophobe Sims μισεί την τηλεόραση. Ποτέ δεν θα παρακολουθήσουν τηλεόραση εκτός από τις άσχημες συνθήκες και θα αναζητούν πάντα μια εναλλακτική πηγή ψυχαγωγίας.

Αδέσμευτο

Οι un-flirty Sims δεν εκτιμούν τις ρομαντικές προόδους των άλλων και θα είναι δύσκολο να βρεθούν. Δεν είναι ότι δεν θέλουν να αγαπούν, απλά ότι είναι δύσκολο γι 'αυτούς.

Ατυχος

Τα πράγματα σπάνια πηγαίνουν σωστά για άτυχους Sims. Χάνουν συχνά σε ό, τι αγγίζουν. Αν και κάποιοι λυπάμαι για την ατυχία τους.

Χορτοφάγος

Οι χορτοφάγοι Sims ποτέ δεν επιλέγουν να τρώνε κρέας, και με αυτόν τον τρόπο τους αναγκάζει να γίνουν γρήγορα άρρωστοι.

Βιρτουόζος

Οι Βιρτουόζοι έχουν ένα φυσικό δώρο με μουσικά όργανα και συχνά θεωρούνται οι καλύτεροι μουσικοί. Ως εκ τούτου, κερδίζουν περισσότερα ως μουσικοί όταν παίζουν για συμβουλές και μαθαίνουν πιο γρήγορα.

Εργασιομανής

Οι εργάτες αγαπούν να δουλεύουν και σπάνια δίνουν έμφαση στην εργασία. Η διάθεσή τους υποφέρει όταν χάσουν την εργασία τους, αλλά είναι σε θέση να το κάνουν με εργασία από το σπίτι. Οι εργαζόμενοι κάνουν τους καλύτερους υπαλλήλους.

Περισσότερες απατεώνες και συμβουλές

Μπορεί να υπάρχουν πρόσθετες απατεώνες, κωδικοί, συμβουλές και συμβουλές για αυτό το παιχνίδι που περιλαμβάνεται στον ευρετήριο κωδικών εξαπατήσεών μας.

Έχετε έναν άλλο κωδικό εξαπατήσει, υπαινιγμό ή συμβουλή για αυτό το παιχνίδι; Ενημερώστε μας και θα την προσθέσουμε σε αυτή τη σελίδα. Μπορείτε να υποβάλετε μια απάτη απευθείας σε εμάς.