Επτά μεγάλα νέα παιχνίδια Android στις 7 Ιουλίου

Μία από τις καλύτερες ημέρες για παιχνίδια στο Android εδώ και πολύ καιρό.

Η 7η Ιουλίου του 2016 θα πρέπει να μειωθεί ως μια από τις καλύτερες ημέρες για παιχνίδια Android στην πρόσφατη μνήμη. Μια ολόκληρη δέσμη ενδιαφερόντων παιχνιδιών έχει κάνει το ντεμπούτο τους στο κινητό ή τελικά κυκλοφορήσει για το Android για πρώτη φορά. Ανεξάρτητα από το τι, οι παίκτες του Android έχουν μερικά υπέροχα νέα παιχνίδια για να παίξουν. Και σύμφωνα με το θέμα των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στις 7/7, εδώ '7 μεγάλα παιχνίδια για να ελέγξετε έξω στις 7 Ιουλίου.

01 από 07

Final Fantasy VII

Στιγμιότυπο οθόνης του Final Fantasy VII για το Android. Πλατεία Enix

Γιατί να μην ξεκινήσετε με το παιχνίδι με 7 στον τίτλο; Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο αξιοσημείωτο RPG όλων των εποχών, όπως μια μαζική εκστρατεία μάρκετινγκ και αξίες παραγωγής που λίγα άλλα παιχνίδια είχαν ποτέ, για να ακολουθήσετε πολλές εικονικές στιγμές που έγιναν το τελευταίο στην πλατεία Enix (τότε Squaresoft) οι σειρές φτάνουν μια κρίσιμη μάζα στη δύση που ποτέ δεν είχε πριν. Η σειρά ήταν ήδη αξιοσημείωτη στην Ιαπωνία, αλλά εκατομμύρια νέων οπαδών RPG ξύπνησαν από αυτό που έκανε αυτό το παιχνίδι. Μετά τις θύρες στο PC και αργότερα iOS, οι παίκτες Android μπορούν να σκάψουν τελικά στην έκδοση για κινητά αυτού του κλασικού. Είναι σχεδόν 20 χρονών σε αυτό το σημείο, και λίγα παιχνίδια PlayStation-εποχής αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου. Ιδιαίτερα, αυτό που κάποτε ήταν θέαμα φαίνεται τώρα γραφικό με δύο δεκαετίες προόδου στα γραφικά του υπολογιστή. Αλλά, αυτό είναι ακόμα ένα στερεό JRPG στον πυρήνα του. Περισσότερο "

02 του 07

Titan Quest

Hack 'n κάθετο Titan Quest για το Android. DotEmu

Μιλώντας για τα παλιά παιχνίδια που ξαναγεννήθηκαν, το Titan Quest από την Iron Lore Entertainment έχει τελικά μεταφερθεί στο Android από το DotEmu, αρκετές εβδομάδες μετά την έκδοση του iOS. Αυτό το παιχνίδι τύπου hack-and-slash Diablo λαμβάνει χώρα στην εποχή των Ολυμπιονικών, με τον ανθρώπινο πρωταγωνιστή να βοηθάει στην καταπολέμηση της εισβολής Τιτάν. Οι τιμές παραγωγής ήταν αξιοσημείωτες για την εποχή, με τον Randall Wallace, σεναριογράφο για το Braveheart, έφερε να κάνει την ιστορία και το σενάριο. Το Dotemu είναι γνωστό για τα λιμάνια των παιχνιδιών σε κινητά, σε μεγάλο βαθμό NeoGeo παιχνίδια, αλλά έβαλαν πολλά δουλειά για να εξασφαλίσουν ότι ο τίτλος αυτός προσαρμόζεται καλά στο κινητό. Οι φίλοι των πιο καθαρών παιχνιδιών τύπου hack-and-slash του Diablo θα θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι ένα πληρωμένο παιχνίδι χωρίς αγορές εντός εφαρμογής κατά την εκτόξευσή τους (αν και υπάρχει ένα πακέτο επέκτασης για το παιχνίδι στον υπολογιστή και είναι πιθανό θα μπορούσε να έρθει στο κινητό) σε μια εποχή όπου πολλά παιχνίδια hack-and-slash είναι cookie-cutter ελεύθερα να παίξουν υποθέσεις. Ακόμη και το Torchlight θα είναι ελεύθερο για να παίξει όταν χτυπάει κινητό, οπότε αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο που έχετε. Περισσότερο "

03 του 07

Super Stickman Golf 3

Το νέο παιχνίδι Super Stickman Golf από το Noodlecake. Παιχνίδια Noodlecake

Τα παιχνίδια Noodlecake είναι αρκετά γνωστά για τις προσπάθειές τους για δημοσίευση, ειδικά στο Android, όπου βοήθησαν να φέρουν παιχνίδια όπως η περιπέτεια του Alto στην πλατφόρμα. Έτσι, το όνομά τους βρίσκεται σε πολλά παιχνίδια, όπου ο ρόλος τους ήταν συχνά στη χαρτογράφηση, το μάρκετινγκ, την υποστήριξη και άλλα καθήκοντα εκδοτών. Αλλά το στούντιο ξεκίνησε ως προγραμματιστής παιχνιδιών και το παιχνίδι που τους έβαλε στο χάρτη ήταν το Super Stickman Golf. Αυτό το 2D παιχνίδι γκολφ συνδύασε ενδιαφέροντα φυσικά εφέ με τα wacky powerups, προκλητικά μαθήματα και διασκεδαστικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες που κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το τρίτο παιχνίδι της σειράς «Super» προσθέτει έναν μηχανισμό περιστροφής στο παιχνίδι που κάνει όλα τα είδη των καινούργιων πυροβολισμών δυνατά, αλλά τα μαθήματα είναι πιο δύσκολο από ποτέ να αντιμετωπιστεί και αυτό! Διαφορετικά, αυτό το παιχνίδι είναι οικείο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας τόνος διασκέδασης. Οι νέοι τροποποιητές για πολλούς παίκτες κάνουν για κάποιες έντονες αντιστοιχίες στη λειτουργία σύγχρονης κούρσας και το ασύγχρονο παιχνίδι είναι ακόμα μεγάλο για να πάρει και να παίξει. Περισσότερο "

04 του 07

Pokemon GO

Screenshot της Pokemon GO από την Niantic. Niantic

Παρόλο που η εμφάνιση αυτού του άλμπουμ ήταν λίγο συγκεχυμένη, οι περισσότεροι ασιατικοί και βορειοαμερικανοί παίκτες μπορούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι Pokemon βασισμένο σε γεωγραφικό εντοπισμό που αναπτύχθηκε από την Niantic, γνωστή για τη δημιουργία της Ingress με την Google. Αυτός σας έχει ταξιδέψει σε διαφορετικές τοποθεσίες πραγματικού κόσμου, προσπαθώντας να πιάσει Pokemon που υπάρχει μόνο σε αυτά τα συγκεκριμένα ορόσημα. Επίσης, ορισμένα γυμναστήρια Pokemon αρχίζουν να ανοίγουν σε διάφορα σημεία, επίσης. Έτσι, θα πρέπει να βγείτε και να εξερευνήσετε για να γίνετε ο καλύτερος μάστορας Pokemon που μπορείτε να είστε. Αυτό το παιχνίδι είναι πιθανότατα καλύτερο αν ζείτε σε μια πυκνή, πεζοδρομημένη πόλη σε αντίθεση με μια πιο εκτεταμένη περιοχή οδήγησης. Εάν βρίσκεστε στα προάστια, καλή επιτυχία - από νωρίς, ορισμένοι παίκτες αγωνίζονται να βρουν ορόσημα για να προσελκύσουν τους Pokemon, πολύ λιγότερο που ασχολούνται με τα θέματα server. Απλά μην το συγχέετε με τη σειρά GO παιχνιδιών από την πλατεία Enix του Μόντρεαλ. Περισσότερο "

05 του 07

Badland 2

Badland 2 για screenshot Android. Frogmind / Cheetah Mobile

Αυτό θα πρέπει να είναι συναρπαστικό σε χαρτί, καθώς το πρώτο Badland είναι μια φανταστική πλατφόρμα με ένα πάτημα, όπου ουσιαστικά φτερά μέσα από τα επίπεδα, το στυλ Flappy Bird. Η συνέχεια είναι ίσως η πιο κυριολεκτική ερμηνεία της προσθήκης "2" σε ένα όνομα του παιχνιδιού, καθώς η δράση χρησιμοποιεί τώρα δύο κουμπιά για να κλείνει, επιτρέποντας νέες προκλήσεις με διαφορετική πλευρική κατεύθυνση. Είναι μια μεγάλη προσθήκη, και η έκδοση iOS ήταν ομοίως καλά δεκτή ως το πρωτότυπο. Το πρόβλημα για τους παίκτες του Android είναι ότι η συνέχεια είναι ένα πιο παραδοσιακό ελεύθερο παιχνίδι, με το νόμισμα να κερδίζει, όπως μεταφέρεται από τον κινεζικό εκδότη Cheetah Mobile. Το πρωτότυπο ήταν ελεύθερο να μεταφορτωθεί με διάφορα μόνιμα ξεκλειδώματα, αλλά ένας νέος εκδότης βρίσκεται στο σκάφος με το Badland 2. Ίσως να φταίει η πειρατεία ή η κακή οικονομική απόδοση. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο να γνωρίζετε και να κατανοήσετε γιατί ορισμένα παιχνίδια είναι ελεύθερα για παιχνίδι . Περισσότερο "

06 του 07

Εκεί υπάρχουν Χρονικά

Διαδραστικό παιχνίδι φαντασίας Out There Chronicles για το Android. Mi-Clos Studio

Το Mi-Clos Studio έφτιαξε ένα από τα καλύτερα αφηγηματικά roguelikes στην πρόσφατη μνήμη με το Out There, και επιδιώκουν να επεκτείνουν τη συλλογή παιχνιδιών στα οποία δουλεύουν. Εάν η επιβίωση του χώρου και η διαχείριση των πόρων του Out There was too much για σας, τότε αυτό το παιχνίδι, το οποίο λέει μια διαδραστική ιστορία μυθοπλασίας στο σύμπαν του παιχνιδιού, μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας, καθώς εισάγει ορισμένους χαρακτήρες σε έναν κόσμο που διαφορετικά αραιή με τους ανθρώπους. Ο Mi-Clos ασχολείται με πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους με Void & Meddler, The Sigma Theory και Antioch, καθώς είναι επίσης και τα έργα, οπότε είναι σπουδαίο να βλέπεις αυτόν τον εκδότη και προγραμματιστή να δημοσιεύει μερικά νέα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Περισσότερο "

07 του 07

Σταυροφόροι των χαμένων ειδώλων

Clicker RPG Σταυροφόροι από το στιγμιότυπο οθόνης Lost Idols για το Android. Kongregate

Αυτό το χτύπημα PC clicker-RPG υβριδικό έχει γίνει δημοφιλές ευχαριστώντας σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες στρατηγικές αποφάσεις να κάνουν για να πάει μαζί με το ξέφρενο κλικ και αδράνειας γενιάς πτυχές που τα παιχνίδια αυτά συχνά απασχολούν. Τα κλικ και άλλα αδρανή παιχνίδια αναδύονται γρήγορα σε μεγαλύτερες ποσότητες, αλλά τα παιχνίδια που αρχίζουν να προχωρούν πέρα ​​από το Cookie Clicker και σε κάποιες βαθύτερες εμπειρίες είναι ελπιδοφόρα για να δουν. Περισσότερο "